NIKOLA TESLA je najbolje objasnio šta se dešava nakon SMRTI: “Njegove riječi su nam decenijama bile pred OČIMA”…

Istina je da Nikola Tesla nije verovao u smrt i to govori niz intervjua sa genijalnim naučnikom – ali šta dolazi posle smrti?

Tesla je to ovako objasnio. Čovek od početka civilizacije pokušava da pronađe odgovor na pitanje šta dolazi posle smrti. Ali možda je odgovor u citatu genijalnog naučnika Nikole Tesle.

Za razliku od Ajnštajna i drugih naučnika, Nikola Tesla nije svoje razmišljanje ograničavao samo na eksperimentalnu fiziku. On se bavio duhovnošću i tvrdio da je Biblija pozitivno uticala na njega u ranim danima.

-“Dar mentalne moći dolazi od Boga, Božanskog Bića, i ako koncentrišemo svoj um na tu istinu, postajemo u skladu sa ovom velikom moći.”

Istina je da je Tesla bio daleko ispred svog, ali i našeg vremena. On je predvideo bežični prenos energije, internet, robote, automobile koji se sami voze i pametne telefone.

Ali šta je mislio o smrti? “Smrt ne postoji, a samim tim saznanjem strah od nje nestaje. I zapamtite: nijedan čovek koji je postojao nije umro. Pretvorili su se u svetlost i kao takav i dalje postoje. Tajna je u tome što se ove svetlosne čestice vraćaju u prvobitno stanje”.

“Vratiti se na jednu od prethodnih energija. Hristos i neki drugi su znali ovu tajnu. Tražio sam kako da sačuvam ljudsku energiju. To je jedan od oblika svetlosti. Duša je jednaka vrhovnoj nebeskoj svetlosti”.

“Nisam to tražio za sebe, već za dobro svih. Verujem da će moje otkriće učiniti život ljudima lakšim i podnošljivijim i usmeriti ih ka dugovnosti i moralu.”

Tesla je objašnjavao kako je prvo postojala energija, a zatim materija. I sva ta materija je rođena iz večne energije svetlosti: od zvezda planeta, od čoveka i svega ostalog u Univerzumu.

-“Sve što živi je u dubokoj i divnoj vezi: čovek i zvezde, amebe i sunce, srce i kruženje beskonačnog broja svetova.”

Naše pamćenje zavisi od toga: sve što smo jednom videli, čuli ili pročitali ostaje sa nama u obliku čestica svetlosti. Stvetlost takođe objašnjava kako funkcioniše naš moza i prema Tesli, šta se dešava nakon smrti.

Šta vi mislite o ovoj teoriji? Podelite sa nama u komentarima ispod teksta.

Piše: medium.com, prenosi: Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!