“NIKO ne razumije pravila ljubavne igre bolje od NJIH” – Romantične duše HOROSKOPA…

Niko ne razume pravila ljubavne igre bolje od njih! U nastavku pročitajte ko su najromantičniji horoskopski znaci. Iako su vodeni znakovi na glasu kao najemotivniji – na ovoj listi našao se i jedan neočekivani vatreni znak!

LAV: Možda niste očekivali Lava na popisu najromantičnijih znakova zodijaka. Pod vladavinom Sunca, Lav najviše voli da obasipa osobu koju voli dobrom energijom i pozitivnim vibracijama.

Lav će vas uvek podsticati da prigrlite svoju romantičnu stranu. Ako ste u vezi s Lavom, pripremite se na grandiozno iskazivanje privrženosti zbog koga će svi biti ljubomorni na vašu vezu. Nastavak na sledećoj strani..

BIK: Iza grube spoljašnosti i karaktera koji ne trpi igrice, Bik uvek sanjari o romantici. Ovo je horoskopski znak kojim vlada Venera – planeta ljubavi i lepote, što znači da Bika privlače sve lepše stvari u životu – a romantika je jedna od njih.

Ako ste u vezi s Bikom, obasipaće vas poklonima, ušuškati vas u udobnost svog doma i često vas masirati da se potpuno oslobodite stresa. Nijedan znak nije senzualniji od Bika.

RIBE: Ni jedan horoskopski znak nij tako romantičan kao Ribe. Uostalom, Ribe su sinonim za maštanje, a cela poenta romantike je učiniti život čarobnijim.

Ako ste u vezi s Ribom, naviknite se na slatke romantične porukice, preduga maženja i razgovore o osećanjima. Kada je Riba zaljubljena u vas, stvarnost vam se čini mnogo podnošljivijom.

VAGA: Zapravo, ako su predugo same, počeće se osećati nervozno! Kada izlaze sa nekim – one dominiraju odnosom jer niko ne razume pravila ljubavne igre bolje od njih.

Vage su prirodne kokete koje koje se neretko služe taktikom – ali kada su zaljubljene stvarno su odane i privržene.

Piše: neko-bitan.com.

error: Sadržaj je zaštićen !!