NIKAD ih ne slušajte – mogu da “unište” i vaše ŽIVOTE: “Ovi horoskopski znaci donose katastrofalne ODLUKE”…

Jednostavno, oni ne promisle dobro čak ni ako je pred njima donošenje presudne životne odluke – pa često prave greške zbog kojih se kasnije kaju.

RIBE: Ribe se često Uvek se boje da će pogrešiti, pa previše razmišljaju ili traže mišljenje okoline, ali to ih psihički iscrpi.

Na kraju budu toliko zbunjene i pogubljene u svojim mislima da često odaberu najgore moguće rešenje. Trebalo bi da se više oslanjaju na svoju intuiciju, a manje na tuđe mišljenje, piše Superžena.

OVAN: Poznat po svojoj nestrpljivoj prirodi, Ovan nema vremena ni volje da razmišlja o svakom detalju. Kada donose odluke, vode se ne razumom, već osećanjima i instinktima.

Uvereni su da je to jedini ispravan način, a budući da ne razmišljaju o posledicama svojih postupaka, to im se često obije o glavu.

STRIJELAC: Nije iznanađujuće da Strelčevi donosu važne odluke u žaru trenutka. Skloni su da u svemu vide samo dobre strane, ali takav im pristup onemogućuje da uoče potencijalne nedostatke i posledice svojih postupaka.

Ipak, ove optimiste to ne dotiče, jer oni znaju da uživaju u trenutku, a o preblemima ne razmišljaju unapred, prenosi Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!