“NIJE najgora stvar imati nevjernog MUŠKARCA” – Ravnodušnost može ženu iscrpiti više od PRELJUBE…

Mnoge žene tvrde kako nikada ne bi našle muškarce koji će biti nevjerni, a zapravo pronađu mnogo gore tipove.

Ne mora svaki muškarac da vara ženu da bi se ona osjećala nesrećnom. Strašno je kad te muškarac vara, naravno. Ako je dobro odgojen, ne bi trebao ni razmišljati o tome – to ne dolazi u obzir.

Nakon prevare, nikada neće biti tako lijepo kao što je bilo na početku. Međutim, imati nevjernog muškarca nije najvažnije stvar. Loše je imati partnera koji je ravnodušan.

Kada vidite da s njim nešto nije u redu, a on vam ipak kaže da je sve u redu. Kada odjednom sva strast nestane. Odjednom se nađete u zajednici u kojoj je sve manje intimnih trenutaka.

On će često to sve pripisivati umoru. Neće biti toliko lijepih zajedničkih trenutaka i biće teško naći slobodnog vremena. U takvom odnosu žena vene brže nego u odnosu sa muškarcem koji je nevjeran. Dođeš kući i umjesto da razgovaraš sa partnerom, vi radite stvari odvojeno.

Neće ti ništa reći kada ga pitaš što je takav, polako ćeš mu prestati vjerovati i nećeš više ništa ni pitati. U početku će to smetati, ali kasnije ćeš dignuti ruke i naviknuti se živjeti u takvom odnosu. Međutim, ako druga osoba ne želi, ne možete je prisiliti.

Vrijedi i izreka: “Ne guraj rijeku, ona teče sama.”

Završićete tamo gdje niste željeli – u odnosu u kojem nećete uopšte pričati, samo ćete živjeti zajedno. Toliko želiš da znaš šta se dešava, toliko mu želiš pomoći, ali on je tvrdoglav. Ako ne želi – neće se promijeniti.

Ovo je gore od nevjerstva. Ova situacija je gora od pronalaska druge žene. Jer sve se komunikacijom može riješiti, ali nedostatak komunikacije i nepovjerenje vezu vode u propast.

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!