“NEVJERNI muškarci najviše zahtijevaju vijernost svoje ŽENE” – Pet razloga zašto je to TAKO…

Postoji vjerovanje da nije svaki čovjek u stanju da bude vjeran prema svom partneru.

To je tačno, ali nemojte da mislite da apsolutno svi muškarci varaju. Ukoliko pitate muškarce o tome kakvu partnerku žele kraj sebe, mnogi od njih će reći da im je potrebna dama koja će sa njim podijeliti iskrene emocije – koja će biti privlačna i koja neće biti dosadna.

To su dobre žene, a odnosi sa njima su sjajni, zato muškarci žele da ostvare veze baš sa ovakvim damama. Međutim, ukoliko je muškarac izdajnik i lažov takva žena će mu još više imponovati, i često će od nje zahtjevati sve ono što on ne može dati. Da li ste se zapitali zašto je to tako?

Dobre žene zahtjevaju iskrenost: Prava žena je uvijek iskrena i otvorena, to očekuje i od muškarca. Ona će mu reći sve što joj se dešava u životu, ali želi da joj muškarac uzvrati pričom o svom životu i događajima u njemu.

Ukoliko je muškarac izdajnik i prevarant, on neće biti u stanju da se ispravno ponaša prema njoj. Naprosto, uvijek će imati nešto što krije od nje. Kao rezultat toga, njihov odnos će se raspasti jer muškarac neće moći dugo da izdrži pritisak njenog poštenja i iskrenosti.

Ona pokušava da mu poboljša život: Dobre žene uvijek ulažu u svoje veze i u svoje muškarce. Trude se i cijene ih. Muškarac ukoliko vara ovakvu partnerku neće cijeniti njen napor, nego naprotiv – činiće mu se da je partnerka previše opsesivna i da narušava njegovu intimnost.

Ona gleda ka budućnosti: Sasvim je prirodno da žene koje su dobre i koje se trude u vezi razmišljaju o budućnosti sa tim muškarcem – one prave planove sa njim.

Za nju je njen partner jedini u njenom životu: Iskrene i dobre žene ne varaju nikad. Dobra žena je uvijek vijerna svom partneru. Njemu to neće izazivati prijatnost jer će se osjećati nelagodno zbog svojih postupaka prema njoj.

Ukoliko nevjerni muškarac uđe u odnos sa dobrom ženom, to će za njega biti mučenje jer neće moći da podnese tu količinu dobrote i poštenja i duboko u sebi znaće da je ne zaslužuje.

Ona daje ljubav i nježnost: Svako ko želi iskrenu i dobru partnerku željeće ovo. Međutim, muškarac koji vara neće cijeniti takve stvari. Ma koliko lagao ljude oko sebe, duboko u sebi on će znati da ne zaslužuje tako dobru ženu pored sebe.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!