NEKE žene su dobre za “zabavu” – ali ne za BRAK: “Tri znaka da ćeš uvijek biti ‘ljubavnica’ nikada SUPRUGA”…

Postoji određen tip žena koje muškarci uzimaju za supruge – a postoje i one koje im služe samo za zabavu i ništa drugo.

Žene koje muškarci uglavnom biraju za “ljubavnice” su žene koje su, nakon što su se razočarale u ljubav, izabrale samački život i ne žele da se vežu na emotivnom nivou.

Čak i ako se to vremenom promijeni, male su šanse da će ove žene jednog dana uzeti za supruge. Iako ove žene imaju niz dobrih kvaliteta, često ih prati loš glas, a ni jedan muškarac ne želi takvu ženu pored sebe. Pogledajmo koja su to tri znaka koja odaju ženu koja će uvijek biti samo “ljubavnica” – nikad supruga.

– Potpuna zavisnost od muškarca: Ovaj tip žene se uvijek trudi da bude dostupna za svog muškarca, pa će zapostaviti svoje prijatelje, porodicu, pa čak i posao kako bi našla vremena za njega.

Ona sve svoje planove i interese prilagođava samo muškarcu. Sa ovakvim ženama muškarci se mogu dugo zabavljati, ali ne žele za suprugu ženu koja nije sigurna u sebe i koja ne zna samostalno donositi odluke.

– “Vulgarno” ponašanje: Žene koje se “vulgarno” oblače i ponašaju su muškarcima privlačne i zanimljive za zabavu, ali ne i za porodični život. Njima treba žena koju će sa ponosom pokazivati drugima, a ne žena koje će se sramiti zbog njene “vulgarnosti”.

Iako ove žene mogu ostvariti mnoge njihove fantazije i zadovoljiti njihove potrebe, male su šanse da će ovu ženu izabrati za suprugu.

– Lako dostupna: Malo koji muškarac će odbiti ženu koja mu se sama nudi i koja pokazuje da može da je ima kada god poželi. Čak i ako ova žena u jednom trenutku poželi nešto više i ozbiljnije od muškarca, on će je ostaviti bez razmišljanja i naći drugu.

Ženu lakog morala muškarci ne žele za svoje supruge. Mnoge žene same svojim ponašanjem pokazuju i dozvoljavaju muškarcima da se zabavljaju i poigravaju sa njima.

Ako želite biti žena koju će muškarci birati za svoju suprugu, a ne “ljubavnicu”, morate poraditi na svojim moralnim vrijednostima i pokazati muškarcima da ste ozbiljna žena koja želi porodicu i dom – a ne samo avanturu i zabavu.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!