“NEDOSTATAK pažnje u vezi budi ljubavnicu u ŽENI” – Ljubavne lekcije zrele ŽENE…

Ljubav napušta vezu kod partnera koji ne žele da se trude, žrtvuju i daju svoj maksimum. U ljubavi nije bitno koliko vas partner voli već koliko volite oboje.

Ljubav nije jednosmjerna ulica. U ljubavi nema pobjednika i gubitnika… nema jače i slabije karike… nema bolje i lošije osobe… U ljubavi oba partnera bi morala biti jednaka, u suprotnom to i nije ljubav.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Koliko god žarko da želite biti voljeni, ta ljubav nema smisla ako je ne uzvraćate istom mjerom. Koliko ljubavi dobijete toliko morate dati. Koliko ljubavi dadnete toliko zaslužujete i da dobijete. Ako u vašoj vezi nije takav slučaj onda ta veza nema smisla.

Veza bez ljubavi i pažnje nije veza, već zajednica dvoje ljudi koji se ne znaju voljeti. Nedostatak pažnje je najveći neprijatelj svake veze. Pored nedostatka pažnje tu su usamljenost, izbjegavanje, manjak podrške, nezainteresovanost i nerazumijevanje.

Tim stvarima nema mjesta u sretnoj vezi. Nedostatak pažnje navodi osobe da je potraže na drugom, pogrešnom mjestu. Nedostatak pažnje budi “ljubavnicu” u ženi. Često i u najvjernijoj ženi. Nikome ne treba veza bez svojih osnovnih elemenata.

Nikome ne treba veza koja ima rok trajanja i koja nakon par godina izgleda kao da je kroz nju prošlo krdo bikova. Na vezi se radi bez prestanka. U vezi nema onih perioda “e sad ćemo biti malo u zahlađenim odnosima” pa onda “e sad se možemo ponovo povezati na dubljem nivou”.

Veza se konstantno mora držati na dubokom nivou. Ako niste spremni uzvratiti onoliko ljubavi koliko vam partner daje – otidite. Taj vaš partner zaslužuje bolje. Ako vaš partner nije spreman voljeti vas koliko vi njega volite – otidite. Zaslužujete bolje!

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!