NEDJELJA – Rakovi su okrenuti porodici; Blizanci žele društvo partnera…

Šta kažu astrološke prognoze; Da li će i vama ova nedjelja donijeti sreću i radost?

OVAN: Ljudi sa kojima danas dolazite u kontakt su izuzetno tvrdoglavi. Zato je najbolje da manete na stranu ubjeđivanja i prepucavanja i da pokušate da pronađete zajedničke teme. Na ovaj način, provešćete jedan dobar i ispunjen dan. Emotivno – stabilnost.

BIK: Ovaj dan odgovara vašoj energiji I donosi vam raspoloženje. Takođe, imate odličnu komunikaciju sa ljudima sa kojima dolazite u kontakt. Razmena mišljenja, dobre priče, a stoje mogućnosti i za nova poznanstva.

BLIZANCI: Danas vam je potrebno da se posvetite sebi. Prepodne ćete provesti kod kuće, u opuštenoj atmosferi, nekoj relaksaciji. Već popodne bićete spremniji za druženje, za kontakt sa prijateljima ili bliskim osobama. Voljena osoba takođe čeka na vas.

RAK: Ako budete išli na sto strana, vjerovatno ni na jednoj nećete završiti ono što ste planirali. U suštini – najviše će vam prijati ako budete u kontaktu samo sa ukućanima i eventualno emotivnim partnerom. Oni vam sada donose dobru energiju i smiruju vas.

LAV: Iako ste planirali da ovaj dan posvetite sebi, ispašće da se od vas očekuje da pomognete ukućanima oko nekih obaveza. Baš i niste u bajnom raspoloženju za tako nešto, ali ne želite da im se zamerate. Sa voljenom osobom ćete želeti da se distancirate od svih..

DJEVICA: Konačno jedan lijep dan da popravi utisak prethodnih, koji su bili nešto lošiji. Odlična energija, vi ste u super raspoloženju i ovo vreme biste trebali da provedete u zabavi, opuštanju, kontaktu sa prijateljima ili sa emotivnim partnerom. Opustićete se i uživati.

VAGA: Tranzitni Mjesec u vašem polju doma i porodice unosi pozitivnu atmosferu među ukućane. Izuzetno će vam prijati da se posvetite članovima svoje familije, i možete provesti divne zajedničke trenutke. I sa voljenom osobom dobar kontakt i komunikacija.

ŠKORPIJA: Naglašeno polje pokreta, komunikacije, kretanja, komšiluka, kraćih putovanja. Ovaj dan provedite družeći se i razgovarajući sa onima koje volite i koji su vam važni. Osjećate se jako dobro i trudićete se da unesete dobro raspoloženje i optimizam gde god da se nađete.

STRIJELAC: Vrijeme je da sve svoje obaveze gurnete na stranu, da se posvetite sebi i onima koji su vam dragi i bliski. Organizujte okupljanje i druženje kod kuće i uživajte u ovim opuštajućim, a u isto vrijeme vedrim momentima.

JARAC: Imate pozive sa više strana, vi se osećate dobro i pozitivno i trudićete se da ispoštujete sve a da u isto vreme ugodite i sebi. Dobar kontakt sa voljenom osobom, razumevanje sa ukućanima. Pa šta čovek može više poželeti?

VODOLIJA: Svesni ste da vam je potrebno da se malo opustite i relaksirate i moguće je da će vam najviše odgovarati da se povučete u sigurnost svog doma, okruženi samo najbližima. Konatakt sa voljenom osobom takođe vam donosi zadovoljstvo.

RIBE: Naglašeno polje prijatelja govori da biste danas trebali da se okrenete zabavi i provodu sa onima koje volite i koji su vam dragi. A verujem i da ćete za voljenu osobu pronaći neki pogodan momenat da budete zajedno.

Autor horoskopa: Olga Savić, https//www.facebook.com/olgasavicastrolog.

error: Sadržaj je zaštićen !!