NEDJELJA je dan za opuštanje – ali Vage treba danas da budu u POKRETU; Ovnovi treba da se RASTERETE…

Ova nedelja nekim znakovima će biti opuštajuća – a nekima puna obaveza.

OVAN: Bilo bi divno kada biste dan proveli sa ljudima koje volite i to u nekom kratkom provodu, najbolje van grada. Opustite se u potpunosti i rasteretite od svih problema i briga. Imate obaveze – ali one vam trenutno nisu prioritet.

BIK: Toliko vam je potrebno da se opustite i posvetite samo sebi, a nekako vam se nameštaju situacije koje vas samo nerviraju ili ometaju. Raščistite gužvu i poslušajte savet – poklonite svoje vreme samo onima koje istinski volite.

BLIZANCI: Dan koji donosi blago promenljiva raspoloženja. Čas u euforiji i pokretu, čas statični i na granici da se rastužite. Neki problemi će vas stisnuti u drugom delu dana ali ih “rasterajte” druženjem sa ljudima koji su vam bliski.

RAK: Neko prolazno nezadovoljstvo povremeno će se provlačiti kroz vaše misli. Opustite se i na vedriji način razmišljajte o nekim temama. Ne opterećujte sebe onim što morate uraditi, već šta možete uraditi – ali za sebe.

LAV: Dan kao stvoren za to da budete okruženi ljudima. Pozovite prijatelje na zajedničko druženje. Istina je da vam je potrebno vreme i za sebe i svoju ličnu relaksaciju, odmaranje – ali to neka bude u nekim kasnim popodnevnim satima.

DJEVICA: Vreme je da se maknete iz kuće i da odete na proslavu na koju su vas pozvali. Ne izgovarajte se manjkom vremena već idite i provedite se. Sada vam ne odgovara da budete sami, potrebni su vam prijatelji i neka draga lica oko vas.

VAGA: Nadam se da ste ovaj dan iskoristili da provedete vreme u pokretu ili negde van grada. Ako je tako nešto neostvarivo, makar idite sa voljenom osobom ili sa prijateljima u neko obližnje šetalište i prirodu. Opustićete se i rasteretiti.

ŠKORPIJA: Vreme je da pokrenete pozitivne promene kod sebe. Za promenu biste mogli da se odmorite umesto da od ranog jutra razmišljate šta sve morate uraditi i obaviti. Isto tako, za promenu – dozvolite voljenoj osobi da organizuje vaš dan.

STRIJELAC: Vaša razmišljanja, ali i potezi su usmereni najviše na emotivni segment. Zato – potrudite se da provedete ceo dan sa voljenom osobom. Ukoliko ste pak sami, odlično je vreme za izlazak sa prijateljima jer vam je potrebno društvo a ne izolovanost.

JARAC: Svesni ste da ste lične ili porodične obaveze zapostavili i danas ćete se potruditi da to ispravite. Takođe, drugi deo dana je dobar da se opustite, relaksirate i posvetite malo vremena i sebi. Potrebno vam je da napunite baterije.

VODOLIJA: Vi ćete se usmeriti na emotivne kontakte i na voljenu osobu. Potrebno vam je njeno prisustvo i bliskost, pogotovo jer ćete se povremeno osećati nesigurno. I druženje sa decom i boravak na svežem vazduhu može pomoći.

RIBE: Danas ste usmereni na svoj dom, na porodicu, na onaj segment u kome volite i želite da se osetite potpuno sigurno. Uživajte u jednom ispunjenom danu – a u večernjim satima ćete osetiti i veliku potrebu da se vidite sa voljenom osobom.

Autor horoskopa: Olga Savić, preosi: prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!