NEDELJNI HOROSKOP DO 30. APRILA: “Blizanci – sedmica za vas počinje sjajno; Djevice – nije sve tako crno u ljubavi”…

Nedeljni horoskop od 24. do 30. aprila 2023. godine!

Ovan: Dragi Ovnovi, u ovom periodu ne manjkaju vam potvrde i velika zadovoljstva , kako na polju osećanja (zaštićenih Venerom), tako i na profesionalnom.

Jupiter će ostati u konjunkciji još tri nedelje: ako imate bilo kakve zahteve da date ili date predlog za posao, ne oklevajte! Nažalost, zbog nepovoljnog tranzita Marsa možete da se osećate malo umornije nego inače, posebno utorkom i sredom.

Bik: Sunce je konačno stiglo do Merkura u konjunkciji sa vašim znakom, a uskoro će stići i Jupiter! Ovo je zaista srećno vreme za vaš znak, koji bi mogao da dočeka lepa iznenađenja.

Najsrećniji dani u nedelji, sa prelepim Mesecom na vašoj strani, biće utorak, sreda i nedelja. S druge strane, dani u četvrtak i petak su nervozniji, tada izbegnite bilo kakve rasprave.

Blizanci: Vaša nedelja počinje sjajno, sa sjajnim Mesecom u konjunkciji sa vašim znakom, spremnim da vam donese sreću!

Venera je takođe nedavno ušla u konjunkciju i učiniće ljubav glavnom temom narednih dana. Posebno romantični ili – ako ste slobodni – srećni za sastanke dani biće četvrtak, petak i subota. Ljubavne vibracije tokom vikenda.

Rak: Konjunkcija Marsa i dalje vam daje puno snage i prednosti da se naterate da se nastavite, uprkos nepovoljnom položaju Jupitera koji nastavlja da donosi neke prepreke na vašem putu..od sredine maja biće bolje!

U međuvremenu, možete računati na dva srećna dana, utorak i sredu, i na povoljan tranzit Merkura, koji bi vam mogao doneti neočekivane dobre vesti.

Lav: Nepovoljan tranzit Merkura ove nedelje mogao bi da donese malo više izazova ili prepreka na poslu. Ako morate da razgovarate o problemima sa šefovima ili kolegama, bolje je da sve usredsredite na četvrtak i petak, kada ćete usled Meseca u konjunkciji moći da pronađete mirniji dijalog. Sfera osećanja je srećna, zahvaljujući sjajnoj Veneri u dobroj formi.

Devica: Draga Device, ljubav ponovo ove nedelje mogla bi da vam zada poteškoće: planeta Venera u znaku Blizanaca insinuira sumnje i navodi vas da vidite sve crno. Ostavite po strani svoju poslovičnu racionalnost i više verujte svojim osećanjima!

Povoljan Merkur, sa svoje strane, pomaže vam da pronađete nove saveznike na radnom mestu. U nedelju će Mesec zasijati u kombinaciji sa vašim znakom, donoseći vam sreću.

Vaga; Samo još nekoliko nedelja strpljenja i Jupiterove opozicije će se završiti: skoro ste stigli do cilja, osećate se prilično umorno i iscrpljeno (a to je i greška Marsa u nepovoljnom položaju), ali uspećete!

Venera u dobroj formi obećava vam puno ljubavi i bliskost posebne osobe koja će znati da vam pruži podršku. Najsrećniji dani biće četvrtak, petak i subota.

Škorpija: Planeta Merkur u opoziciji donosi još neke prepreke, posebno u kancelariji, gde bi mogle da nastanu burne rasprave.

Međutim, sada kada se Saturn vratio da vam se osmehne, trebalo bi da promenite svoju perspektivu i zamislite svaku poteškoću na koju ćete naići na svom putu kao funkcionalnu za vaš lični i duhovni rast i evoluciju. Kladite se na povoljne dane: utorak, sredu i nedelju.

Strelac: Vaša nedelja počinje sa mesecom u opoziciji, što bi u ponedeljak moglo da vam donese još neke misli..

Venera, takođe u opoziciji, navodi vas da razmislite o svom ljubavnom životu i da se zapitate da li imate osobu pored sebe. … Za samce neće biti najbolje vreme za održavanje sastanaka koji su predodređeni da potraju. Dani sreće: četvrtak, petak i subota.

Jarac: Ove nedelje traje opozicija Meseca u utorak i sredu, koja će se pokazati malo izazovna… Više sreće, međutim, u nedelju.

Opozicija Marsa čini da se oslobodite stresa, jer vas to očekuje u radnom okruženju, zahvaljujući nepovoljnom tranzitu Jupitera. Stisnite zube, kraj maja donosi nagrade.

Vodolija: Još jedna povoljna nedelja sa stanovišta osećanja: možete računati na lepu Veneru, a u ponedeljak i na veoma romantičan mesec. Možda nešto neće ići po planu, ali ne dozvolite da budete nervozni. Može doći do kašnjenja ili neprijatnosti na poslu zbog nepovoljnog tranzita Merkura.

Ribe: Drage Ribe, nepovoljni tranzit Venere donosi vam još nekoliko osećanja: vikend posebno – kada ćete imati i mesec u opoziciji – rizikuje da bude izazovan. Zato je najvažnije da izbegnete bilo kakav sukob i da svemu pristupate kroz miran razgovor.

Radno okruženje sa Saturnom i Merkurom koji vas guraju ka novom : ne plašite se da se upustite u ambiciozan plan – od maja meseca sve će izgledati lakše ostvarivo!

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!