NEDELJNI HOROSKOP DO 20. MARTA 2023. GODINE: “Lavove očekuju dani sreće i LJUBAVI; a NJIMA će sve krenuti nizbrdo”…

“Saznajte” šta vašem horoskopskom znaku predviđa nedeljni horoskop do 20. marta 2023. godine!

Ovan: Ovan, kao jedan od najaktivnijih i najenergičnijih znakova zodijaka ove nedelje će osetiti ogroman porast snage i energije. Očekuje vas novi nivo u pogledu produktivnosti.

Uprkos pozitivnoj tranziciji Venere, Merkur je i dalje slab, pa vam astrolozi savetuju da pažljivo pravite korake ka cilju. Ovnovi treba da planiraju sve važne stvari, da održe obećanja i izbegnu nepromišljene troškove. Ne preporučuje se žuriti sa zaključcima.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Bik: Bik treba da zapamti da će u pogledu unutrašnjeg stanja nedelja biti veoma povoljna. Biće sjajno raditi na sebi i tražiti hobije, nove izvore prihoda.

To će se izuzetno pozitivno odraziti na predstavnike ovog znaka i na njihove uspehe u ljubavi i poslu. Venera će Biku pruža šanse za uspeh u gotovo svim oblastima života, piše Sensa.

Blizanci: Blizanci mogu da pronađu ravnotežu i pronađu pravac u životu. Ako morate da tražite savet od drugih ljudi, poslušajte onima kojima verujete.

Najpovoljniji dan za iskorak je četvrtak. Venera u Biku će dati prilike za poboljšanje života i ispravljanje svake neprijatne situacije koja se ranije dogodila.

Rak: Za Rakove astrolozi preporučuju planiranje važnih stvari i novih početaka za ovaj period kako bi obezbedili srećnu promenu ovog proleća.

Izbegavajte laži, jer obmana ima izuzetno negativan uticaj na sudbinu i energiju. Druga polovina nedelje biće održana pod okriljem jake Venere. Na putu do željenog, predstavnicima ovog znaka možda će biti potrebna podrška voljene osobe.

Lav: Lavove čeka nedelju dana sreće i značajnih pomaka u poslu. Sve što se sada traži od Lavova je samo da zadrži smirenost, uobičajeni ritam života i pristup poslu. Pažnja prema detaljima i oprez u rečima pomoći će da dobijete podršku sreće. Kada se pojave izazovi, važno je da sačuvate optimizam.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Devica: Ključni period za Device. Ovi dani su obeleženi aktivnošću Venere. S obzirom na stanje planete, predviđaju promene u ustaljenom toku života. Promene će dovesti do povoljnog života u svim pravcima. Nastavite da se trudite za svoje ciljeve.

Vaga: Vage mogu da steknu optimizam. Ove nedelje budite aktivni na svim poljima. Negujte odnose sa kolegama i prijateljima.

Bolje je posvetiti nedelju dana jednom, ali važnom poslu. Na ovaj način će se moći daleko napredovati i obezbediti uspeh u narednim mesecima. Odluke donete u ovom trenutku biće od velike važnosti.

Škorpija: Ovo je najbolje vreme za ljubav i romansu. Ne trošite više novca nego što imate, izbegnite bespotrebne troškove. Naučite da kontrolišete svoje impulse. Ovo će pomoći u uštedi novca.

Strelac: Razmislite i shvatite u kom pravcu treba da krenete u životu. U mislima potražite i odgovorite na važna pitanja iz ljubavne sfere.

Ovih dana se možete prisetiti grešaka iz prošlosti, ali iz njih samo izvucite važne lekcije. Trebalo bi da se fokusirate na sadašnjost kako biste se oslobodili prošlosti i poboljšali budućnost.

Jarac: Obezbedite sebe izdržljivošću i marljivošću kako se ne biste zbunili u ostvarenju planova. Ako nešto radite, fokusirajte se da to ne donosi korist samo vama, već da može da posluži i drugima. Sačuvajte tajne, a sagledavanje više mogućnosti može vam pomoći da se bolje organizujete.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Vodolija: Očekuje vas nedelja komunikacije. I u poslovnoj i u ljubavnoj komunikaciji, Jarčevi bi trebalo da ostanu iskreni i saslušaju druge.

Ovo će pomoći da se unapred razume kakav je sagovornik. Ovo je jedan od najuspešnijih perioda za nove početke. Iskoristite šanse pre nego što vam izmaknu.

Ribe: U finansijskom i radnom sektoru konkurencija će se povećati. Merkur će biti slab do nedelje, pa sve kupovine planirajte unapred i ne podležite emotivnim impulsima u poslu i finansijama. To može dovesti do gubitka sredstava. Glavni zadatak Riba ove nedelje je da nikome ne daju prazna obećanja.

Stil.

error: Sadržaj je zaštićen !!