NEDELJNI HOROSKOP DO 16. APRILA: “Ovnovi – ljubav vam se osmjehuje; za Raka u poslu nema prepreka”…

“Saznajte” šta vašem znaku otkriva nedeljni horoskop od 10. do 16. aprila 2023. godine!

Ovan: ljubav vam se osmehuje – Dragi Ovnovi, ove nedelje će planeta Venera ponovo biti aktivna u vašu korist! Od utorka za vas počinje zaista srećan period u pogledu osećanja.

Ako vi i vaš partner želite da napredujete kao par (bilo da je u pitanju partnerstvo, dete ili brak), sada je pravo vreme da napravite planove! Srećni dani: ponedeljak, petak i subota.

Bik: Zdravo, Venero – Ove nedelje će planeta Venera napustiti vaš znak, nakon što vam je pružila strastven početak aprila. Ne brinite, ipak: ljubav će vam i dalje pružati više od osmeha!

Odlične šanse na profesionalnom planu: Merkur u konjunkciji priprema put za uspešan mesec maj, kada će i Jupiter proći kroz vaš znak! Srećni dani: sreda i četvrtak.

Blizanci: dobrodošla, Venero – Dragi Blizanci, da li ste spremni da dočekate planetu ljubavi? Od utorka će se Venera pridružiti vašem znaku, spremna da vam pokloni drugu polovinu aprila sve u ime strasti!

Ako ste već neko vreme čekali na neki sastanak, sada je pravi trenutak da se tome posvetite. Izbegnite nervozu, ostanite smireni uprkos izazovima.

Rak: nasuprot Mesecu – Ove nedelje ćete morati da podnesete opoziciju Meseca u sredu i četvrtak, mogući su izazovi. Mars u konjunkciji, međutim, daće vam prednost i možete da se afirmišete, posebno u oblasti posla, gde neće biti prepreka. U nedelju ste okruženi naklonošću i pažnjom ljudi koji vas zaista poznaju.

Lav: Venera se vratila – Dragi Lave, ove nedelje će planeta Venera konačno napraviti povoljan tranzit u vašem znaku! Ljubav će ponovo biti protagonista vaših dana, posle prilično komplikovanog početka aprila sa ove tačke gledišta. Neke prepreke na poslu mogle bi da nastanu petkom i subotom, kada će se nepovoljnom Merkuru pridružiti i Mesec u opoziciji.

Devica: Venera vam okreće leđa – Draga Device, ove nedelje planeta Venera će vam okrenuti leđa: već u utorak bi u ljubavi mogle da nastanu turbulencije.

Saturn traži od vas da preispitate svoju vezu kao par i da shvatite šta zaista želite za svoju budućnost. S druge strane, atmosfera na poslu je srećna, sa novim mogućnostima koje stižu zahvaljujući povoljnom tranzitu planete Merkur.

Vaga: Lepi dani – Ove nedelje stižu odlične vesti za vaš znak: od utorka će planeta Venera ponovo biti aktivna u vašu korist, spremna da vam podari drugi deo meseca pun ljubavi i strasti! Posebno romantični će biti dani petka i subote, kada ćete takođe imati prelep period za vas kao par. Na poslu ćete se osećati malo umornije.

Škorpija – uzdah olakšanja – Draga Škorpija, konačno možete odahnuti! Od utorka, planeta Venera više neće biti u opoziciji sa vašim znakom, a u ljubavi ćete moći da pronađete spokoj koji vam je nedostajao poslednjih nedelja. Planeta Merkur ostaje u opoziciji, što donosi neke usporavanje na poslu. Srećni dani su sredu i četvrtak.

Strelac: Venera nasuprot – Dragi Strelčeve, nažalost ove nedelje će planeta Venera ući u opoziciju sa vašim znakom. Od utorka za vas počinje prilično komplikovan period u pogledu osećanja, koji će vas navesti da se zapitate da li je onaj pored vas zaista prava osoba za vas.

Ako ste slobodni, s druge strane, mogli biste naići na neke susrete, ali pazite kome poklanjate srce. Ne radite ništa ishitreno i nepromišljeno.

Jarac: ne odustajte – Protivljenje Marsa i dalje čini da se osećate umorno ili pod stresom. Međutim, planeta Merkur se nedavno vratila da vam se osmehne i uskoro ćete videti kako stižu rezultati svih vaših napora poslednjih meseci… skoro ste na cilju, ne dajte se! U maju mesecu Jupiter će vam se konačno ponovo osmehnuti i biće to sasvim druga muzika.

Vodolija: živela ljubav – Od utorka će planeta Venera konačno prestati da ometa vaš ljubavni život i počećete da favorizujete romantičnu atmosferu. Ljubav će biti pravi protagonista u narednim nedeljama.

Petak i subota, čak i sa prelepim mesecom u konjunkciji, biće dva posebno romantična, ali i srećna dana. Na poslu, Merkur u nepovoljnom položaju, ali uz trud možete da prevaziđete blokade.

Ribe: slušajte svoje srce – Drage Ribe, ove nedelje će planeta Venera, prestati da favorizuje vaš ljubavni život. Šta god da se desi, smanjite tenzije i sprečite svađe, posvetite se jačanju odnosa. S druge strane, sfera rada je izrazito srećna, favorizovana tranzitom Merkura i Saturna u konjunkciji, što postavlja čvrste temelje za budućnost.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!