“NE ŠTEDITE na cipelama, one su temelj vaše GARDEROBE” – Citati Giorgia Armania…

Đorđo Armani (Giorgio Armani) je svjetski poznat dizajner. Poznat je po kreacijama koje krase čiste i jasne linije.

Svoju kompaniju je osnovao 1975. godine, a 2001. godine je proglašen za najuspješnijeg italijanskog kreatora. Izdvojili smo za vas nekoliko citata čuvenog modnog kreatora Đorđa Armanija.

-“Razlika između stila i mode – Stil je važniji od modnih trendova kratkog vijeka.”

-“Nemojte previše da se opterećujete odjećom. Najstilizovaniji ljudi izgledaju kao da se nimalo ne trudei ne ulažu nikakav napor. na kraju stil se svodi na samoizražavanje.”

-“Izgledati s**si je pitanje povjerenja. To je stanje uma i zavisi od vašeg držanja tijela.”

-“Jeftini par cipela je loša investicija. Ne štedite na cipelama, one su temelj vaše garderobe.”

-“Jakna je osnova garderobe. Ona treba da bude dobro sašivena, da savršeno pristaje i bude prilagođena tako da se osećate samouvereno i ugodno. Kada imate dobru jaknu, sve ostalo je nebitno.”

-Budite smjeli u svojim uverenjima. Kada sam eksperimentisao sa krojevima, oni su bili protiv konvencionalnih ideja i metoda. Ali, samo sam htio da stvorim odjeću koja izgleda elegantno i istovremeno je udobna. Na kraju, moje ideje su osnove u modi.”

-“Vrijednost aksesoara danas raste, tako da investirajte novac u cipele, kaiševe, torbe i slično. Uz njihovu pomoć možete da osvježite stari kostim. Setite se koje boje najčešće nosite i kupite modne detalje u tim bojama.

U isto vrijeme, podsjećam vas da sivu možete nositi sa crnom, ali i sa braon. Sat je jedna od najvažnijih stvari kada kupujete aksesoare. Sat govori mnogo o osobi.”

-“Pažljivo odabrani parfem može da postane vaš zaštitni znak. Ovo je prva stvar koju muškarci osjećaju kada uđete u sobu i poslednja stvar koja nestaje kada odete.”

-“Crna i tamnoplava boja su bolje od drugih boja. U skladu sa ovom šemom boja, možete priuštiti da eksperimentišete sa oblicima i teksturama.”

-“Drago mi je da danas ponovo imam želju da budem moderan. Elegancija je ključ izgleda, ne podleže vremenu, nikad ne izlazi iz mode, pa samim tim i moda nikad na taj način ne izlazi iz vas.”

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!