“NE OSLANJAJ se na muškarca, danas je TU sutra NIJE” – Istine o životu koje žene shvate tek poslije 50te…

Žena treba da cijeni svoj intelekt i da poštuje sebe. Treba pažljivo da sluša tuđe savjete i da razmisli o njima prije nego što neki od njih prihvati. Žene vole da pomažu drugima, da daju svoje savjete, ali im se to ponekad može obiti o glavu. Neke stvari žene često shvate kasno.

Ponekad žene tek kad dođu u zrele godine počinju da razumiju neke stvari koje do tada nisu i tek tada vide istinu koja im je cijelo vrijeme bila pred očima.

-Vrijeme; Rođenje nije naš krajnji cilj, već početak. Što smo stariji više osvajamo svijet, istražujemo i proučavamo stvari oko sebe te postajemo mentalno i duhovno bogatiji. Česno je jedina stvar koju želimo kada dođemo kući poslije posla leći i odmoriti, ali tako gubimo dragocjeno vrijeme.

Odmor jeste jako važan, ali ne smijemo gubiti vrijeme na bespotrebno ljenčarenje. Morate biti u stanju da organizujete svoje vrijeme i da ga iskoristite najbolje što možete.

-Posao; Mnoge žene se dvoume oko toga da li žene treba da rade ili treba da budu domaćice i da se posvete porodici. Žena treba da radi i posao treba da joj bude na prvom mjestu, posebno kada još uvijek nije osnovala svoju porodicu.

Posao i karijera su ono što ženu uči usponima i padovima, što joj pomaže da se nosi sa stresom, neuspjehom i nepravdom. Posao vam pomaže da se razvijate kao ličnost i da radite na sebi.

-Muškarci; Muškarac nije dar koji nam je poslala sudbina i na muškarce se ne bi smjeli oslanjati jer su danas tu, sutra već nisu. Žena treba da se fokusira na sebe i da se trudi da usreći sebe – a ne da se fokusira na muškarca i da od muškarca očekuje da je usreći.

error: Sadržaj je zaštićen !!