NE ODBACUJTE “niže” muškarce – Istraživanje kaže da postoji velika šansa da ćete sa njima biti SRETNIJI…

Istraživanja pokazuju da je visok, zgodan muškarac ono što žene najviše vole, ali u suštini – ono što žene zapravo žele je muškarac koji izgleda ponosno, moćno i raspoloženo.

Sajt “Bright Side” je malo istražio zašto biste mogli da budete srećniji sa “nižim” muškarcem – a prikazali su i neke intrigantne razloge zasnovane na nalazima stručnjaka.

Manja verovatnoća da će se razvesti: Istraživanja o visini su sprovedena od 1986. do 2011. kako bi se otkrilo da li visina muškarca utiče na njegove “odnose”.

Prema rečima sociologa sa Univerziteta u Njujorku, proteklih godina su otkrili da se niski muškarci kasnije u životu venčavaju u poređenju sa muškarcima prosečne visine i višim muškarcima. Za niže muškarce je takođe utvrđeno da postoji 32 odsto manja verovatnoća da će se razvesti.

Možete nositi štikle u bilo koje vreme, bilo koji dan: Studija je pokazala da oko 50 odsto muškaraca traži niže žene, a 90 odsto žena traži višeg muškarca – ali to ne mora biti norma. Ako ste viši od svog dečka/muža, možda ćete biti zabrinuti da nosite štikle pored njih.

Ali nije važno da li nosite ravne cipele ili štikle, bez obzira na to, vi ćete opet biti viši. Dakle, umesto da merite razliku u visini kada idete na sastanak, uživajte u tim savršeno elegantnim visokim štiklama i šetajte ponosno uz svog muškarca.

Niski muškarci provode više vremena u obavljanju kućnih poslova: Istraživanja pokazuju da “niski” muškarci više čiste po kući u odnosu na visoke muškarace.

Studija je pokazala da su niži muškarci obavljali oko 8 sati i 28 minuta kućnih poslova svake sedmice, za razliku od visokih muškaraca, koji su radili oko 7 sati i 30 minuta sedmično. Ovo bi moglo biti od koristi ako ste žena koja vrlo ozbiljno shvata čišćenje kuće i pranje veša.

Oni takođe zarađuju više: Prema istoj studiji, 78 odsto “niskih” muškaraca zarađuje više od njihovih supružnika/devojka. Muškarci prosečne visine, s druge strane, zarađuju oko 69 odsto više – a visoki muškarci 71 odsto više u domaćinstvu.

To znači da bi “niski” muškarci mogli u potpunosti izdržavaju svoje partnerke na najbolji mogući način, kako kada su u pitanju kućni poslovi – tako i kada je u pitanju finansijska stabilnost porodice.

Piše: 24Sedam, prenosi: Prva

error: Sadržaj je zaštićen !!