NAUČNIK sa Oksforda kaže da ova 3 signala najavljuju “RELJUBU” – Ako primjetite da se vaš partner ovako ponaša, ne okrećite LAVU…

Može li da se “preljuba” nasluti? Naučnik sa Oksforda Maken Marfi daje potvrdan odgovor na ovo pitanje i kaže da tri signala mogu da ukažu da će vas partner “prevariti”.

Koji su to signali, Maken Marfi otkrio je u vlogu na TikToku gde je napomenuo da tajne, sujeta i izgevanje razgovora sa partnerom mogu da budu pokazatelji neverstva, kao i da muškarci varaju iz “prostog” razloga da bi imali više partnerki.

Smatra da su žene emocionalno uključenije u veze, dok muškarci mogu da budu i zadovoljni trenutnim ljubavnim odnosom pa da ipak “prevare” partnerku. To je njegovo mišljenje.. Signali koji mogu da ukažu na “preljubu” su:

-Odmeravanje drugih žena: Reklo bi se, veoma očigledan signal. Skoro sve žene zameraju svojim partnerima ovakvo ponašanje i imaju razloga za to.

“Jedno veoma zanimljivo istraživanje u kojem su ispitana 233 para pokazalo je da postoji čak 50 odsto veći rizik da muškarci koji su odmeravali atraktivne žene, a koje nisu njihove partnerke, počine “preljubu” u odnosu na muškarce koji se nisu okretali za drugima” – rekao je Marfi.

-Broj bivših partnera: “Ne volim da procenjujem ljude na osnovu ovoga, ali oni koji su imali više partnera, pre će “prevariti”.

Jedna studija je pokazala da postoji dvostruko veći rizik da oni koji su spavali sa više od pet ljudi, “prevare” u poređenju sa onima koji su imali manje od pet partnera” – dodao je naučnik sa Oksforda.

-Ako je varao, varaće opet? Verovatno: Ako je vaš partner bio neveran u prošlosti – to jeste signal za oprez.

“Istraživanje Kejli Knop i saradnika pokazalo je sledeće: 3 puta su veće šanse da “prevare” muškarci koji su varali u prošlim vezama u odnosu na one koji su bili verni”, naveo je rezultate studije kliničkog psihologa iz Kalifornije i tima naučnika.

Izvor: Žena Blic/Jelena Milenković.

error: Sadržaj je zaštićen !!