NAREDNE SEDMICE Ribe će trebati da donesu TEŠKU ODLUKU; Bikovi su nezadovoljni POSLOM; Ljubavni život Vaga – opšta papazjanija…

Pogledajte šta vam zvijezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period od 13.06.do 19.06. 2022. godine:

OVAN

Hrana: Svedite meso i suhomesnate proizvode. Da biste se dobro osećali akcenat u ovoj sedmici stavite na ribu, zeleno povrće spanać, zelenu salatu, kupus i krastavac. Od voća – trešnje, jagode, višnje i lubenice.

Ljubav: Komunikacija se hoće poboljšati sa partnerom u ovoj nedelji, ali i dalje će postojati situacije u kojima će biti teško doći do dogovora. Ili može da se dogodi da je partner u teškoj fazi, ophrvan umorom i obavezama, ne nešto posebno raspoložen.

Ukoliko želite da pokrenete neka pitanja sa voljenom osobom, nemojte biti nervozni, napadni i razdražljivi i ne očekujte da se druga strana ponaša po vašim pravilima.

Pokušajte da imate nešto više razumevanja. Slobodni Ovnovi – novih emotivnih prilika ima, a i vaša inicijativa prema suprotnom polu se pojačala. U ovoj nedelji prošlost vas može podsetiti na sebe.

Posao: Sunce i Merkur (u ponedeljak prelazi u znak Blizanaca) u vašem polju komunikacije, sastanaka, dogovora i ugovora savršeno vam odgovaraju, pogotovo što su Mars i Jupiter u vašem znaku i davaće vam odlično usmerenje, akciju i volju. Period je dobar i za nove početke, ali i za uspešno završavanje započetog.

Jedino mesto gde ćete se saplitati jeste finansijski segment. Ili imate problem sa naplatom dogovorenog i potraživanja ili su vas sastavili troškovi sa svih strana i novac samo odlazi. Zdravlje: Mogući problemi sa želucem, varenjem. Povremene glavobolje.

BIK

Hrana: Dosta mlečnih proizvoda u ishrani prijaće vam. Drugi deo sedmice može doneti pojačane apetite, bićete skloni da preterate sa brzom hranom i slatkišima. Dozvoljen je sladoled, ali u umerenim količinama.

Ljubav: Umor, i to više mentalni nego fizički biće prisutan u ovoj nedelji kod vas. Iz tog umora mogu proizaći sitne trzavice sa voljenom osobom, ali i neko vaše zatvaranje, mrzovolja, pojačane brige (oko posla, finansija, porodice).

Sve ovo zajedno ne obećava opuštenu i laganu sedmicu, ali sa nešto više truda i volje – zajednički ćete je izgurati. Sam početak nedelje, kao i dani vikenda mogu biti posebno zahtevni za vas i za odnos sa voljenom osobom.

Slobodni Bikovi – u prethodnom periodu neki od vas su započeli ljubavne priče koje će odmah u ovoj sedmici imati svoju prvu prepreku, a možda i razočarenje. Generalno gledano, ova nedelja donosi osećaj ljubavnog nezadovoljstva, usamljenosti i prošlost.

Posao: Nezadovoljstvo je prisutno i po pitanjima posla. Da li je uzrok tog nezadovoljstva finansijski segment, loš odnos sa autoritetima, previše obaveza, premalo posla ili pak osećaj da ste se zaglavili u poslu koji vam ne odgovara i koji vam se ne sviđa – to je već individualno.

Trenutno ne postoje neke velike šanse za jače promene na bolje, ako i bude nekih pomaka – oni su više „kozmetičke“ nego suštinske prirode.

Neki od vas se mogu odlučiti za prekid postojećeg posla – ne preporučuje vam se, ali ako morate – morate. Zdravlje: Slabe tačke – grlo, žlezde, hormoni. Mogući i problemi sa pritiskom, kičmom i zglobovima.

BLIZANCI

Hrana: Izbegavati napitke koji su gazirani. Prijaće vam domaća kuhinja, roštilj, grilovano povrće. Možete i malo eksperimentisati u kuhinji – pripremiti nova jela ili stara na nov način, koristiti različite začine..

Ljubav: U ponedeljak u popodnevnim satima Merkur prelazi u vaš znak – polako se vraćate sebi,svojoj energiji. Odmah u utorak imamo i pun Mesec u polju partnerstava – u nekim emotivnim relacijama može doći do povišene energije i napetosti, ali bez većih posledica po odnos.

Interesantno je da od ovog punog Meseca pojedini parovi mogu biti pokrenuti u pravcu definisanja i uozbiljavanja odnosa – pa neće biti čudno ukoliko u narednih par sedmica neki od vas otpočnu zajednički život sa partnerom ili krenu u pravcu veridbe, braka. Slobodni – vrlo ste blizu perioda koji je pogodan za stabilne ljubavne početke.

Posao: U poslu ćete funkcionisati dvojako. Neke situacije, projekte, dogovore – rešavaćete vrlo brzo, sa minimumom uložene energije i truda. Druge pak nećete uspevati da pokrenete ni iz stotog pokušaja.

Ona pitanja po kojima se trenutno suočavate sa blokadama i ograničenjima takođe će se pokrenuti – ali će biti potrebno desetak dana ili dve nedelje za tako nešto.

Neki od vas dobiće nagoveštaj unapređenje ili povećanja finansijskog dela. Kad su te finansije u pitanju – povećani troškovi vas mogu brinuti. Zdravlje: Možete povremeno imati nesanicu ili bolove u zglobovima i kičmi, ali generalno gledano – bolje ste.

RAK

Hrana: Bilo bi dobro od samog početka nedelje uraditi nešto po pitanju navika u ishrani. Možete u prvom delu nedelje imati probleme sa varenjem ili alergijama na hranu. Izbacite brzu hranu i gazirane napitke.

Ljubav: Po onim pitanjima koja su bitna za odnos – uklopićete se. Moći ćete da se dogovorite, da izgurate zajedničke planove ili da napravite nove.

Ono što će faliti jesu bliskost i dubina emocija, šta više – neki od vas mogu osećati da su sa partnerom fizički blizu, ali emotivno – udaljeni.

Uglavnom su ovo prolazna osećanja koja će u narednom periodu nestati. No, naravno – postoje i oni parovi kojima je ovo već stota ista faza i koja u suštini govori o tome da se odnos „potrošio“. Slobodni Rakovi – ništa posebno u ovoj nedelji, tek nagoveštaji dešavanja. Malo prošlosti, malo ljubavne karme, malo usamljenosti.

Posao: Pun Mesec u polju poslovne svakodnevice neke će Rakove usmeriti put godišnjeg odmora, a nekima će doneti da se istinski suoče sa problematikom koja se vezuje za posao. To suočavanje doneće da se ozbiljnije pokrenete i da konačno prihvatite da stvari morate raditi na drugačiji način.

Neki od vas dobiće i motivaciju koja im je toliko falila kroz duži vremenski period unazad – možda kroz nečiju podršku, savet, pomoć ili usmerenje. Finansije su vam i dalje slaba tačka, mnogo troškova i novac koji odlazi. Zdravlje: Problemi sa spavanjem, osetljivi disajni putevi.

LAV

Hrana: Vaši izbori uglavnom će se vrteti oko roštilja, grilovanog mesa, brze hrane – sve zatrpano velikom količinom začina. I voće i povrće preskačete, a to je greška – sada vam je ono potrebnije nego meso.

Ljubav: Saturn u polju partnerstava ide retrogradnim hodom – sve ono što ste radili na odnosu, sve ono što ste se partner i vi promenili (ili niste promenili), naučili (ili niste naučili) – sada dolazi u fazu „ispitivanja“, testiranja koja će trajati još četiri meseca.

Da se vidi da li je odnos sazreo ili je „zreo“ za otpad. Trenutno ste u nešto lakšem periodu u kojem možete da se povežete dodatno i kroz zajedničke prijatelje ili putovanja, u kojem biste trebali da pokušavate da pričate što više i otvarate i one bolne teme.

Ova planeta će testirati vaše emotivne relacije još devet meseci – videćemo šta će se iz toga „roditi“. Slobodni – mnogima od vas prošlost dahće za vratom. No, ima i onih kojima se ovih dana otvaraju novi putevi i nove ljubavne avanture.

Posao: Možda su vaši planovi dobri, možda su vaše ideje odlične – ali suočavate se sa sporom i teškom realizacijom istih. Neke situacije ćete od ove nedelje uspevati da pomerite brže, ali malo je verovatno da ćete krajnjim rezultatima biti u potpunosti zadovoljni.

No, bitno je da se tempo dešavanja menja – ubrzaće se a to će vam prijati. Više kontakata sa osobama sa kojima možete napraviti korektne poslovne dogovore. Malo ćete se opustiti po pitanju finansija, ali to ne znači da je ovaj segment stabilan. Zdravlje: Manji problemi sa spavanjem. Hronični umor je još uvek prilično prisutan.

DJEVICA

Hrana: Osetljiv stomak, pa bi bilo dobro umiriti ga čorbicama, potažima od povrća. Generalno – povrće će vam najviše prijati, naročito ono zeleno lisnato. Takođe, uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Ljubav: Emotivni odnos i partner su i dalje u drugom planu. Pokušajte da od ove nedelje isplanirate više zajedničkih dešavanja ili neki kraći put, odmor – da biste otvorili prostor za voljenu osobu i vas i razbili učmalu svakodnevicu u kojoj se već izvesno vreme nalazite.

Iako je pritisak obaveza na vas evidentan – ipak ne biste trebali da svoj ljubavni život zanemarujete. Oboma vam je potrebna promena – potražite je jedno u drugom, a ne sa strane.

Slobodne Device – tranzit Venere kroz znak Bika vam odgovara – može aktivirati i nove ljubavi ali i prošlost i priče slične onima u kojima ste bili. Bitno je da se voli, zar ne?

Posao: Sunce u polju karijere a od ponedeljka popodne i Merkur, koji vlada vašim znakom – svakako će baciti akcenat na poslovna pitanja. Vi ćete i u ovoj nedelji biti pod pritiskom poslovnih obaveza, ali će se vaša organizacija popraviti i uspevaćete lakše da izađete na kraj sa mnogim pitanjima.

Promene koje ste u prethodnom periodu pokrenuli počeće da daju rezultate kojima ste se nadali. Možete dobiti ponudu od bivšeg poslovnog partnera ili će vam se javiti osoba sa kojom ste ranije sarađivali. Zdravlje: Polako idete na bolje, mada je umor još uvek prisutan.

VAGA

Hrana: Ne želite da gubite mnogo vremena ni na pripremu obroka, a ni na njegovu konzumaciju. Prijaće vam piletina, zelena salata, grilovano povrće a od voća – najviše kajsije, pomorandže, breskve, mandarine.

Ljubav: Kada su vaše emotivne relacije u pitanju – tu je opšta papazjanija. Mešaju se sreće i tuge, strast i nezadovoljstvo, tenzije i povlačenja. Ljubavni odnosi vam crpe energiju, čas vas spuštaju, čas dižu.

I samim tim – sve je moguće i sve je na dnevnom redu – i prekidi i rasprave i novi problemi i pitanja iz prošlosti koja niste rešili ali isto tako i akcija i uzbuđenje i planiranja ozbiljnih koraka. Pa šta vam od svega ovoga zapadne….

Što se tiče slobodnih – kvadrat vaše vladarke Venere sa Saturnom govori ili o usamljenosti ili o okrenutosti ka bivšim partnerima ili o početku snažnih, ali komplikovanih novih priča.

Posao: Kroz ovu nedelju će vas često pratiti manjak volje i elana. Trud će postojati, ali evidentno je vaša energija smanjena i moguće je da je to zbog umora i pretrpanosti obavezama. Takođe, finansijskom situacijom nećete biti zadovoljni jer su itekako mogući pojačani troškovi i manje priliva u vašem novčaniku.

Komunikacija sa saradnicima, kolegama i klijentima će se jednim delom poboljšati, iako će i dalje postojati naglašen pritisak na vas. Pokušajte da se fokusirate na prioritetne obaveze, ne pravite greške. Zdravlje: Nastavlja se period osetljivosti, naročito kada su žlezde i koža u pitanju.

ŠKORPIJA

Hrana: Sada bez problema možete organizovati neki zdraviji način ishrane. Prijaće vam grilovano povrće, jako malo mesa i mesnih prerađevina, a voće ćete tamaniti.

Ljubav: Škorpije će se u partnerskim odnosima i dalje baviti starim temama i pitanjima, a generalno će se osećati dašak nezadovoljstva, nekog tipa emotivne ili fizičke distanciranosti.

Ponavljaće se situacije koje su vas i ranije iritirale ili vam donosile brigu i tugu – pokušajte da ih u « ovom krugu » rešite zajednički i na pravi način.

Saturn u vašem polju porodice i intime ide retrogradnim hodom – preispitivanje samih temelja odnosa sa partnerom sada će se dodatno intenzivirati, pojačati, produbiti.

Slobodne Škorpije – bivši partneri i stari poznanici u ovoj će nedelji biti na prvom mestu. Moguća su nova poznanstva i ljubavi ali tu mora postojati razlika u godinama, statusu. Novi počeci, dugotrajnih ali komplikovanih priča.

Posao: Škorpijama je sada primarno sređivanje – poslova, obaveza, svakodnevice, samog života. Radićete udarnički, vrlo često i preterati i ići do samih svojih granica.

Od vas se sada očekuje maksimalna odgovornost po ovim pitanjima jer sređivanja prošlog, ali I novi počeci (koji mogu biti vrlo solidni) neće ići lagano.

Postojaće otežanja – kroz manjak vremena, kroz pritiske na vas, kroz nerazumevanje sa onima sa kojima ste u kontaktu. Jedino što je sigurno – sve će se pokrenuti I rešavati mnogo brže nego do sada. Zdravlje: Osetljive regije su kičma, stomačni deo, glava.

STRIJELAC

Hrana: Jogurt, nemasno meso, riba, integralni pirinač i dosta povrća – na ovome možete bazirati ishranu tokom ove sedmice. Preporučuje vam se lagan doručak od ovsenih pahuljica sa dodatkom sezonskog voća.

Ljubav: Sa manje usaglašavanja nego do sada, sa puno pozitivne energije koju vi trenutno nosite u sebi – svaka manja ili nešto veća problematika u partnerskim odnosima biće uspešno i brzo rešena.

Doduše, može se dogoditi da ćete vi biti blago nezadovoljni zato što smatrate da ulažete mnogo više truda, vremena, volje i elana u vašu priču – ali to je samo trenutno tako. Postoje šanse za dogovore oko putovanja i zajedničkog odmora.

Kod nekih od vas – bitne, životne odluke dolaze na dnevni red. Slobodni – ako ste neopterećeni prošlošću – pred vama je odličan period za ljubav. No, ukoliko je ona još uvek prisutna bilo da postoji kontakt ili vam je samo u mislima – sve će se samo vrteti oko nje.

Posao: Manja spoticanja i to najpre u poslovnom okruženju i svakodnevici. Moguće je da nećete biti zadovoljni odnosom sa kolegama, da će postojati određena napetost, pritisak, nerazumevanje.

No, vaša je energija sada suviše dobra, pozitivna, kreativna – pa ćete relativno brzo sa ovakvim situacijama (ili ljudima) izlaziti na kraj. I dalje se morate fokusirati na završetke onoga što ste započeli I na rešavanje situacija koje su u toku.

Nove ideje I planovi doći će na dnevni red vrlo brzo. Povucite ručnu kočnicu po pitanju troškova. Zdravlje: Još uvek niste „svoji“ u potpunosti – varirate energetski, hronični umor.

JARAC

Hrana: Mladi sir, kiselo mleko, salata, malo domaćih suhomesnatih proizvoda – i vaš prvi obrok je spreman! Za ručak i večeru možete konzumirati meso ili ribu uz dodatak spanaća, rotkvica, paradajza ili cvekle.

Ljubav: Vaš je vladar krenuo retrogradnim hodom, pa je vreme da u emotivnim odnosima na prvom mestu preispitate sebe I svoje postupke – šta I u kojoj meri radite da bi veza bila stabilna, ali I koje su vaše greške I kako da ih ispravite.

Generalno – odnos sa voljenom osobom će biti stabilniji, povremene oscilacije će postojati ali će ih biti lako ispraviti sa malo volje I truda. Za neke parove ovo je period bitnih odluka I promena koje menjaju odnos iz temelja.

Slobodni – kontakt Venere I Saturna aktiviraće kod nekih od vas prošlost I pokušaje obnove odnosa, a kod drugih – nove, značajne ljubavi.

Posao: Ova sedmica daje velike mogućnosti da mnoge obaveze ili situacije koje su vam zadavale glavobolju u prethodnom periodu – sada uspešno zatvorite I rešite.

Pokrenuće se lakše neka pitanja, malo ćete prodisati jer više neće postojati tako veliki pritisak na vas. Ono čime nećete biti zadovoljni su finansije, a postojaće I neki tip nerazumevanja ili lošije komunikacije sa određenim saradnicima ili kolegama.

Oni koji se bave privatnim poslom – sada možete realizovati ideje koje vam se već dugo motaju po glavi. Zdravlje: I dalje osetljivost, naročito grla i sinusa. Stariji – problemi sa kostima i zglobovima.

VODOLIJA

Hrana: Što više povrća, integralne žitarice, smanjeni mlečni i mesni proizvodi i voće u neograničenim količinama. Slatkiši ostaju slaba tačka koje nikako da se u potpunosti oslobodite.

Ljubav: Dosta toga će u vašim emotivnim relacijama funkcionisati skladno, normalno, čak sa više pozitivne energije nego do sada. U ovakvim momentima punite dušu I srce, jer će postojati I drugačije situacije – one koje vam donose opterećenje I nezadovoljstvo.

U prevodu – odnos sa partnerom će imati svoje oscilacije I distrakcije, ali je moguće da one ne dolaze iz samog odnosa, već iz okoline, obaveza u porodičnom I poslovnom sektoru. Rešavajte prošlost, ne dozvolite da vas ona koči.

Slobodne Vodolije – kvadrat Saturna u vašem znaku sa Venerom izbaciće u prvi plan sve što se vezuje za ljubavnu prošlost, nekima će doneti usamljenost, a nekima nove ljubavi – dugotrajne i lepe, ali komplikovane i zahtevne.

Posao: Na samom ulasku u ovu sedmicu imaćete utisak da je oko vas haos I nesređenost, da je sve maksimalno zakomplikovano I teško. No, vrlo brzo će krenuti pokretanje I rešavanje – vrlo verovatno bolje od onog što ste očekivali. Precrtavaćete jednu po jednu stavku a imate velike šanse da od ovog perioda pokrenete I nove ideje, poslove, projekte.

Dogovori, sastanci, kraća poslovna putovanja.Ono čime nećete biti zadovoljni su finansije – pritisak je jak I slede vam I planirani I neplanirani troškovi. Zdravlje: Dosta povoljna sedmica u zdravstvenom smislu. Malo povedite računa o ishrani.

RIBE

Hrana: Izbegavajte punomasne mlečne proizvode, više konzumirajte kiselo mleko, mladi beli sir i jogurt u klasičnoj varijanti ili sa dodatkom svežeg voća – i kao obrok i kao slatkiš. Prijaće vam paste i riba.

Ljubav: Zahtevne odluke su pred vama. Sve što se vezuje za vaš emotivni život uzburkano je u dužem vremenskom periodu unazad I sada treba rešiti “šta dalje?” Da li treba menjati nešto kod vas, da li treba napraviti neki konkretan potez, da li treba razgovarati…ili treba dići sidro I odustati od svega, prihvatiti da su ispravljanja I popravljanja nemoguća misija.

Od vaših ličnosti, karaktera I trenutnih situacija u partnerskim odnosima zavisi na koju ćete stranu. Slobodne Ribe – slede vam značajni susreti. Neko će se susresti sa prošlošću, neko će upoznati osobu koja će biti od velikog značaja za ljubavni život na dalje.

Posao: Iako naporan, ovo je izuzetan poslovni period za vas. Nekima od vas slede dobre vesti o poslovnim pozicijama, unapređenja ili pojačanja u finansijskom sektoru.

Sve ste vi ovo svojim trudom itekako zaslužili a ne brinite – zasluživaćete I dalje, jer će se od vas očekivati da I u periodu koji je pred nama dajete svoj maksimum.

I u ovoj sedmici mnoštvo obaveza će biti na vašim plećima, mnogo kontakata, susreta, sastanaka I ljudi koji će u velikoj meri crpeti vaše vreme I strpljenje. Zdravlje: Manji problemi sa prehladama, osetljivost grla. Hormonski disbalans.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!