NAREDNE SEDMICE Rakovi – slobodni ili zauzeti, možete sresti nekog ko će vas jako PRIVUĆI; Vage – što više budete žurili, sve će ići SPORIJE…

Do 28. avgusta biće zaista uzbudljivo u astro svetu! Pogledajte šta čeka vaš znak!

OVAN

Hrana: Promene u načinu ishrane vam definitivno prijaju. Možete povremeno imati pojačanu sklonost ka slatkišima, ali uglavnom ćete to uspevati da držite pod kontrolom.

Ljubav: Vatrena Venera u Lavu koja vlada vašim partnerstvima i vazdušni Mars u Blizancima (to ste vi) su savršena kombinacija – vazduh raspaljuje vatru, a vatra zagreva vazduh.

Ovo su odlični aspekti za strasti i ljubavi koje se očas posla raspire i rasplamsaju. Odlični su za susrete posle kojih više ništa nije isto jer se dvoje prepoznaju i u trenutku spoje.

E sad, malo od novozapočetih priča će nastaviti da gori u vremenu, mnoge će se brzo rasplamsati i još brže sagoreti. Ukoliko ste zauzeti, ovo su dani da se volite a da one situacije na kojima se saplićete – preskočite i ostavite ih za neki drugi put. I dani za ozbiljne odluke.

Posao: Blizanci su vaše polje pokreta, učenja, dogovora, susreta, kontakata, informacija – ova energija vam prija i u skladu je sa vama i kako dani budu prolazili shvatićete koliko brzo se dešava sve i koliko vi brzo reagujete na sva dešavanja.

To što ste vi kao munja ne znači da su i oni koji su oko vas, pa će verovatno biti po koja raspravica sa kolegama i saradnicima koji se razvlače ili traže dlaku u jajetu.

Ali, obostrani interes će rešiti sve. Malo povedite računa o novcu jer ste skloni nepotrebnim troškovima. Zdravlje: Povrede, osetljivost respiratornog sistema, problemi sa zubima.

BIK

Hrana: Treba se vama u ovom periodu izboriti I sa promenljivim raspoloženjima ali I sa oscilacijama apetita. Najviše bi vam odgovarali jednostavni, manji ali češći obroci sa velikim udelom povrća.

Ljubav: Vi lično ćete biti čas odlično, čas napeto, čas puno poleta, čas nezadovoljno, čas će vas ka partneru vući jake strasti a čas ćete se osećati uskraćeno za njegovo vreme i pažnju.

Može između vas dvoje biti nervoze, ali tu nervozu ćete uspevati da pretvorite ili u strast ili u konstruktivne razgovore i dogovor. Slobodni Bikovi – postoji razmišljanje o prošlosti. Kod nekih će se ovo pretvoriti u prihvatanje i zaključak, kod drugih u potencijalni kontakt.

Takođe – ulazak u nove ljubavne priče je sada povezan sa impulsivnošću, potrebom za uživanjima i strastima. Ne baš savršena kombinacija za trajnost.

Posao: Pokušavaćete da se izborite za sebe. Za drugačiji odnos nadređenih prema vama, za povećanje finansijskog dela, za definisanje vašeg statusa.

Ta borba će u konačnici dati dobar rezultat, ali početni momenti će delovati vrlo naporno, frustrirajuće, kao da je nemoguće postići dogovor. Budite mudri, ne impulsivni. Taktični, ne drastični.

I do svojih ciljeva ćete stići. Previše pritisaka trpite u ovom periodu. Možete se izboriti sa njima i izgurati, ali će vas sve to umarati i pojačavati vam nezadovoljstvo. Zdravlje: Osetljiv stomak. Mogućnost alergija. Stariji – hronična problematika aktivna.

BLIZANCI

Hrana: Skloni ste u ovom periodu da jedete u kasnim večernjim satima i da češće posežete za brzom hranom I grickalicama. Ovo vam samo može doneti probleme sa probavom.

Ljubav: Mars je u vašem znaku i tu će boraviti vrlo dugo – daće vam inicijativu, snagu kroz akciju i kroz reči. Ipak, Mars je to – ratnička planeta, pa tu snagu treba koristiti mudro – posebno ovo važi za zauzete Blizance i posebno za ovu sedmicu impulsivnost i pojačana nervoza mogu dovesti do brzih razmirica sa partnerom koje će se na kraju regulisati, ali će ipak doneti negativnu energiju u vaš odnos.

Slobodnima će biti mnogo lakše nego zauzetima jer će ovu energiju koristiti za akciju, nova poznanstva, za uživanje u društvenim kontaktima i provodu, ali i za brze ulaske u vrlo uzbudljive ljubavne letnje priče.

Posao: Dovoljno energije ćete svakako imati, ali to ne znači da ste svemogući, pa pokušajte bolje da organizujete svoje obaveze.

Jer, bićete skloni gomilanju, prihvatanju dodatnih obaveza iako ste i postojećima već prilično zatrpani. Ono što je dobro – nove poslovne šanse vam se mogu otvoriti i moguće je da ćete ući u pregovore oko istih.

Iako su ove poslovne šanse vrlo solidne, ti pregovori neće biti jednostavni. Pokušajte da po nekim pitanjima budete taktičniji i mudriji. Zdravlje: Sitnija, prolazna zdravstvena problematika. Osetljivost respiratornog sistema.

RAK

Hrana: Stomak čudno reaguje, čak i na namirnice sa kojima do sada niste imali problema. Nadimanje i teškoće sa probavom skreću vam pažnju da je neophodno da akcenat bacite na biljna vlaka, posebno na povrće.

Ljubav: Rakovi, bilo da su slobodni ili zauzeti u ovoj sedmici mogu imati kontakt sa osobom koja će ih intenzivno privući, ali sa kojom mogu ostvariti samo tajnu priču. Da li ćete ući u to ili ne zavisi samo od vas.

Generalno gledano – kod zauzetih se ništa posebno ne dešava, kao da emotivni život prolazi mimo vas. Odnos sa partnerom je čas korektan, čas statičan – niti posebno dobrih niti posebno loših dešavanja nema.

Ukoliko ste slobodni – sem te mogućnosti za tajni kontakt i malo prošlosti koja se s vremena na vreme provlači – nema ničeg drugog. Inspirativni su vam kontakti sa prijateljima i društveni život.

Posao: Osećaj da kasnite po nekim pitanjima ili da ste propustili neke prilike – može biti posebno naglašen tokom ove sedmice. Nestrpljenje i nemir vam ne idu na ruku – ne pumpajte sebe impulsivnošću i nervozom i ne jurcajte, tako možete napraviti samo više štete nego koristi.

Dolazićete češće u kontakt sa ljudima koji vas na neki način provociraju ili kritikuju – upotrebite svoj šarm i diplomatiju da ovo rešite. Niste zadovoljni trenutnim prilivima a troškovi su u ovom periodu dodatno pojačani. Zdravlje: Više se opustite i odmarajte. Mogući problemi sa stomakom.

LAV

Hrana: Koliko god da vam baš i nije omiljena hrana – povrće je sada neophodno u što većoj meri u vašoj ishrani. Meso i suhomesnate proizvode biste trebali da izbegavate ili ih značajno svedete.

Ljubav: Venera u vašem znaku u opozitnom je odnosu sa Saturnom iz partnerskog polja. Ispada da vas voljena osoba nekim svojim postupcima, činjenjima ili nečinjenima – hladi ili kao da svesno ili nesvesno čini da vaš entuzijazam i energija, kao i želja za uživanjima i lepim dešavanjima opada.

Dođu tako neki dani kada se ne razumemo ili nehotice povređujemo, ne treba praviti dramu oko toga, već pokušati da se razjasnimo, progovorimo, razumemo, uskladimo.

Slobodni Lavovi – ako je bilo nekih emotivnih dešavanja u prethodnom periodu, sada to možete polako da razrađujete. Bez žurbe, jer joj nije mesto. Takođe – mogućnost iznenadnog kontakta ili susreta koji će vas „pecnuti“ i pokrenuti.

Posao: Sa ne baš naročitim elanom funkcionišete u ovoj sedmici. U stvari, vi elana i optimizma za posao imate, ali ih nemaju oni sa kojima ste u svakodnevnom kontaktu, pa vam tu lepu energiju “gase” pritiscima, tovarenjem zahtevnih obaveza, opterećenjima.

Energija koju ulažete jeste velika, ali rezultati će biti promenljivi – ne zbog vas, već zbog drugih.

Sa njima se sada ne možete usaglasiti, osim prihvatiti trenutno stanje. Dobijate naznake da će neki vaši projekti biti realizovani u narednom periodu. Zdravlje: Hormonski disbalans, mogući problemi sa žlezdama. Stariji –krvni sudovi, cirkulacija.

DJEVICA

Hrana: Sa mladim Mesecom – otvarate novu životnu fazu – pa zašto onda ne biste uveli i promene u ishranu? Ono što sada pokrenete bi trebalo da brzo da rezultate kojima ćete biti više nego zadovoljni!

Ljubav: Sunce će preći u vaš znak dajući vam potrebu da osvetlite i sve ono što vas muči a što je prikriveno, ali i sve ono što se dešava kod partnera.

U zavisnosti od stabilnosti i temelja vašeg odnosa, ovo se može odraziti na različite načine u nestabilnim “odnosima” ova sedmica, ali i period na dalje doneće razotkrivanje mnogo toga što je bilo prikriveno, što može duboko potresti odnos.

U iole stabilnim odnosima, ovaj će period pokrenuti potrebu da se otvorite jedno drugom i rešite nesuglasice. Ukoliko ste slobodni – preko poslovnog segmenta, eventualno kroz prijatelje – novo poznanstvo i jake strasti.

Posao: Mars je ušetao u vaše polje karijere i tu će boraviti sve do kraja marta naredne godine. Za mnoge od vas ovaj će period biti izvanredna prilika da ostvare svoje poslovne ciljeve i naprave velike promene po pitanju karijere.

U ovoj sedmici konkretno možete očekivati nemire, nervozu, pritiske od strane saradnika, klijenta, pa i nadređenih.

Posle početne neorganizovanosti i zbunjenosti, vi ćete uspeti da na pravi način rešite svaki zahtev i situaciju. Lošiji odnosi sa nekim od kolega vam unose opterećenje. Zdravlje: Povišen nivo stresa, osetljiv respiratorni sistem.

VAGA

Hrana: Svako odstupanje od pravilne ishrane dovodi do problema sa probavom, nadimanja, mučnine i bolova u stomaku. Sklonost ka uživanjima, hedonizmu i preterivanje sada morate skloniti u stranu.

Ljubav: Vaša vladarka u znaku Lava koji vam odgovara i partnerska planeta Mars u znaku Blizanaca – dobro se slažu i mogu da se usaglase i dogovore a umeju itekako i da vatreno podstaknu jedno drugo na strast, uživanje, aktivnost.

No, u ovoj sedmici “odnos” sa partnerom će imati povremene talase nervoze – vas će nervirati zato što se ponavljaju neke situacije koje vam ne prijaju, a voljena osoba će biti napeta i impulsivna.

Slobodne Vage ili će imati kontakt i razmišljanje o prošlosti..ili će pak upoznati osobu koja je po nekim osobinama ili izgledu slična kao bivši partner. Očigledno neke lekcije još uvek niste naučili.

Posao: Što više budete žurili, situacije će ići sve sporije ili postajati sve komplikovanije. Saplitaće vas povremeno, posebno u prvom delu sedmice – ali ćete vi nastavljati dalje.

Doći ćete u kontakt sa ljudima koji vam ne govore prave informacije ili pokušavaju da vas na neki način oštete, ali ćete vi nastavljati dalje.

Možda ćete u ovoj sedmici biti samo polovično zadovoljni onim što ste postigli ali vrlo brzo će sve doći na svoje mesto. Ne brzajte, tako samo pravite greške koje posle morate rešavati. Zdravlje: Problemi sa spavanjem, hormonski disbalans, žlezde. Osetljivost kože.

ŠKORPIJA

Hrana: Preterujete sa začinima, ne proveravate rok upotrebe namirnica, jedete u kasnim večernjim satima – a posle se čudite što imate probleme sa stomakom ili sa kilogramima. Budite odgovorniji prema sebi.

Ljubav: Mars, koji vlada vašim znakom nalazi se u Blizancima – polju promena i kriza – i tu će ostati sve do kraja marta naredne godine. Oni odnosi koji su u prethodnom periodu pukli sada su u fazi raspodele (vrati mi moje krpice fazon) ili pak prihvatanja neminovnosti i suočavanja.

Neko će pokušavati sa “pregovorima” ali bar u ovoj sedmici ti pregovori neće biti naročito uspešni. U međuvremenu, odnosi koji su opstali i dalje su pod turbulentnim uticajima planeta, ali se lakše nego inače dolazi do zajedničkog rešenja.

Slobodne Škorpije – poslovni segment, ali i segment društvenosti, prijatelja i interneta – daje opcije za aktiviranje zanimljivih i strasnih, mada vrlo komplikovanih priča. Naravno, i prošlost je još uvek tu.

Posao: Poslovno, nije loš period pred vama. Energija vam je dobra, komunikacija takođe i prilično lako možete pokrenuti mnoge situacije ili napraviti dogovore.

Samo isključite impulsivnost i potrebu da solite pamet drugima, a mogli biste i da se bolje organizujete i da ne preskačete detalje ili papirologiju koji su po vašem mišljenju nebitni.

Bitni su, odradite sve temeljno. Možete imati manjih nesuglasica sa onima koji su po stažu ili statusu iznad vas – možda smatrate da ste vi u pravu, ali je potrebno prilagoditi se. Zdravlje: Osetljivost respiratornog sistema.

STRIJELAC

Hrana: Možete malo pojačati ishranu, ali ne brzom hranom, slatkišima, gaziranim napicima, pecivima. Mlečni proizvodi će vam prijati, kao i jaja, meso, riba i naravno – sve vrste povrća. Od voća – lubenice.

Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka su i dalje u izuzetno jakom periodu koji se vezuje i za ljubavne prilike, ali i za ljubavne neprilike. Strasti su kod vas sada prenaglašene, a gde su strasti primarne – tu racio baš i ne funkcioniše.

Pa su tako moguća naglavačke uletanja u odnose za koje vi možda i znate da nisu baš za vas, ali trenutno ne možete da se oduprete zovu privlačnosti koji je toliko jak.

Sada je moguće i sedenje na više stolica, i obnavljanje komplikovanih ljubavnih priča, i odnosi sa razlikom u godinama, kilometrima, statusu i tako dalje. Zauzeti – komunikacija sa partnerom je promenljiva, ali nekako isplivavate.

Posao: Mars je ušao u vaše polje poslovnih partnerstava i tu će boraviti narednih sedam meseci. Ovaj će period kod mnogih od vas pokrenuti značajne promene (na neke od njih ste baš dugo čekali), ali će isto tako doneti i povišenu energiju i dozu impulsivnosti u kontaktima sa drugima.

Konkretno u ovoj sedmici – odnos sa saradnicima i nadređenima nije baš najsjajniji, pa pokušajte da vi lično merite svoje reči i postupke.

Drugi neka rade kako oni hoće, vi budite korektni. Usporenost u poslovnim projektima. Zdravlje: Uglavnom sitnija zdravstvena problematika.

JARAC

Hrana: Budite umereni sa mlečnim proizvodima, a najviše bi vam prijali kiselo mleko i jogurt. Povrće neka bude značajna stavka na vašem meniju. Od voća će vam najviše odgovarati lubenice, dinje, banane.

Ljubav: U emotivnim i bračnim relacijama – onako, ne baš spektakularan period. Trenutno ste i jedno i drugo okupirani, što ličnom što porodičnom i poslovnom problematikom, ne pokazujete baš neke namere da se prilagođavate jedno drugom i pravite kompromise.

Ne mora ovo da proizvede nikakve posebne trzavice, jednostavno – ovih dana ćete se nekako mimoilaziti, oboje ne baš zadovoljni.

Slobodni Jarčevi – kroz posao i svakodnevicu su moguća neka dešavanja, ali to je sve još uvek u začetku. Ono što je primarno jeste prošlost ili priče (osobe) koje vas po nečemu podsećaju na bivše partnere.

Posao: Mars u polju poslovne svakodnevice i obaveza, kao i odnosa sa saradnicima – biće kod vas aktuelan sve do kraja marta naredne godine. Za vreme tog perioda kod vas će se desiti ogromne poslovne promene, trud koji ste ulagali u prethodnim godinama će se definitivno isplatiti po vas.

U ovoj sedmici – biće nekih trzavica u odnosima sa kolegama – previše je nervoze i obaveza a rokovi su izuzetno kratki.

Nećete biti zadovoljni finansijama, a moguće je da vam se neki novac i izmakne iz ruku u poslednjem trenutku. Zdravlje: Problemi sa probavom. Stariji – pritisak, cirkulacija.

VODOLIJA

Hrana: Ne praktikujte preveliko konzumiranje brze hrane – zbog mnogo konzervansa i aditiva, ali i zbog pojačane količine začina. Stomak vam je osetljiv – može vas iznenaditi lošom probavom.

Ljubav: Mars je ušao u vaše polje ljubavi, strasti, uživanja i zabave i ovde će boraviti narednih sedam meseci. Naljubavisaćete se vi, ali i nanervirati po sto puta za to vreme, ali ako je za utehu – ni u jednom momentu vam neće biti dosadno.

Vrlo je izvesno da će više osoba biti “u igri” neke od njih se vezuju za prošlost, a neke su glanc nove. I jedne i druge će vam zakomplikovati život, za to se ne brinite.

U ovoj sedmici – prošlost i priče slične prošlosti – tuku iz svih oružja po vašem srcu. Da li ste nešto naučili sa Saturnom u svom znaku ili niste – pokazaće vreme.

Zauzeti – vi isto odrađujete ljubavne lekcije kroz partnerstva. U ovoj će sedmici i partneru i vama biti potrebno mnogo strpljenja jedno za drugo.

Posao: Više ili manje ste smoreni kroz ovu sedmicu. Iako nema loših pokazatelja po vaš posao, niste mi puni entuzijazma i energije – više deluje kao da se razvlačite i odrađujete ono što morate.

Evidentno je da ste nečim nezadovoljni – da li finansijama, da li količinom posla i obaveza, da li odnosom saradnika prema vama. A moguće je i da vas trenutno ništa posebno ne inspiriše da biste se stopostotno aktivirali.

Pokušajte da nešto više kontrolišete troškove u ovom periodu, novac vam curi na sve strane. Zdravlje: Moguć je pojačan stres. Fizička aktivnost utiče pozitivno na vas.

RIBE

Hrana: Pojačana nervoza – idete iz krajnosti u krajnost po pitanju ishrane. To se može odraziti na probavu, pa pokušajte da izbegnete preterivanja.Sa povrćem ne možete pogrešiti nikada.

Ljubav: Ribe ulaze u sedmomesečni boravak Marsa u polju koje se vezuje za porodicu, dom, koren, ali i prošlost. Nekima od vas naredni period će doneti preseljenje, ulazak pod zajednički krov sa voljenom osobom…ali biće i onih kojima će porodični odnosi postati izuzetno naporni i sami temelji odnosa biti ugroženi.

U ovoj sedmici konkretno – partner i vi ste u raskoraku i pod lošom komunikacijom. Ukoliko postoje tajne koje prikrivate jedno od drugog – one sada mogu izaći na dnevni red.

Slobodni – prilike za ljubavna dešavanja postoje – ali je itekako moguće da se one vezuju za tajne i paralelne odnose.

Posao: Ne znate na koju ćete pre stranu, jer ispada da svi od vas očekuju da im posvetite svoje vreme i pažnju. Poslovnih obaveza ima zaista mnogo, a nije vam trenutno jednostavno da se organizujete i budete efikasni kao što vi inače umete.

Mnoge situacije ćete završavati u poslednjem trenutku i pod velikim mentalnim pritiskom. Iako će dosta toga delovati kao komplikovano, zahtevno i maltene pa nerešivo – vi ćete to ipak uspevati da uradite. Pokušajte da smanjite tenziju u kolegijalnim odnosima.

Zdravlje: Hormoni, žlezde, meteoropatske tegobe, nešto slabiji imunitet. Mogući problemi sa spavanjem.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!