NAREDNE SEDMICE Ovnovi u ljubavnom naboju; Rakovi da izbjegavaju SLATKIŠE; Lavovi nervozni…

Pogledajte šta vam zvezde poručuju na polju ljubavi, posla i zdravlja za period do 26.06. 2022. godine:

OVAN

Hrana: Pojačajte unos povrća, naročito zelenog lisnatog. Takođe – samo lagani obroci jer vam je varenje i ceo stomačni deo još uvek osetljiv. Potrebno vam je i više tečnosti.

Ljubav: Ukoliko ste zauzeti – sa emotivnim partnerom se tokom ove sedmice ponovo može uspostaviti sklad, ali i intenzivniji i aktivniji odnos.

Neki parovi planiraju, a neki se već spremaju na put, kraći ili duži. Komunikacija će vam iz dana u dan biti sve bolja a neke teške teme će se rešiti, prevazići (neko će ih gurnuti pod tepih i praviti se da ne postoje do narednog perioda koji će ih ponovo izvući na dnevni red).

Pojedini Ovnovi će se više baviti porodičnom tematikom, posebno u danima vikenda. Slobodni – odličan period za startovanja, za inicijativu, za dobru komunikaciju i flertovanje sa suprotnim polom.

Posao: Finansijski zastoj ili pojačani troškovi potrajaće do sredine ove nedelje, nakon toga ulazite u lakšu novčanu fazu. Takođe, izvestan je vrlo uspešan završetak dogovora, pregovora, ili pak bavljenja dozvolama, ugovorima. Sve ono što vas je opterećivalo privešće se kraju tokom ove sedmice a vi ćete moći da odahnete.

I ova sedmica, ali i naredni period su izuzetno povoljni za dugoročne saradnje i kontakte sa firmama i osobama od kojih ćete itekako videti koristi. Bićete zadovoljni. Zdravlje: Mogući češći problemi sa stomakom.

BIK

Hrana: Meso i mesne proizvode umanjite, a povećajte unos svežeg povrća, žitarica i voća. Pijace su pune i verujem da ćete uspeti da pronađete mnogo toga po vašoj meri i ukusu. Što više salata.

Ljubav: Nepovoljan uticaj Saturna na Veneru u vašem znaku potrajaće do sredine sedmice – pa Bikovi u ovu nedelju ulaze pod određenim nezadovoljstvom, čak usamljenošću i tugom, sve zavisi od slučaja do slučaja i naravno emotivnog statusa.

Prostora za popravljanje, sređivanje i aktiviranje emocija kod zauzetih Bikova ima, ovo je uglavnom trenutna distanca ili zahlađenje odnosa.

Ukoliko ste slobodni – prošla sedmica, kao i ova jesu period za ljubavi sa razlikom u godinama ili prostornom udaljenošću, jesu vreme pokušaja da se neke stare priče obnove. Ljudi koji vam dođu (ili se vrate) donose ljubav, ali i komplikacije.

Posao: Situacija traži od vas da budete strpljivi, a vama lično se čini da ne napredujete, već da tapkate u mestu ili čak nazadujete po pitanjima posla. Saturn će još dugo boraviti u vašem polju karijere, od vas će se tražiti da istrajete i ulažete trud, da čekate i kada vam se ne čeka – ali ćete sve ovo naplatiti – neki od vas u ovoj godini, neki od sledeće.

Dok ta „naplata“ ne stigne – u ovoj vas nedelji čekaju nešto lakše situacije, naročito u njenom drugom delu i naročito po pitanjima finansija. Zdravlje: Moguće alergije, problemi sa sinusima i glavobolja.

BLIZANCI

Hrana: Izbegavajte grickalice i hranu koja će vam opteretiti želudac. Odgovara vam ishrana biljnog porekla, a prijaće vam i supice, čorbice, potaži – sve ono što se kašikom jede a što u sebi sadrži dosta povrća.

Ljubav: Kada u noći između 22-og i 23-eg juna Venera pređe u vaš znak – moći ćemo da kažemo da su Blizanci u jednom izuzetno povoljnom emotivnom periodu.

Ukoliko je bilo teškoća i problema u prethodnom periodu (a vrlo je izvesno da jeste) kod onih koji su zauzeti – sada će se i komunikacija ali i vaš odnos poboljšavati.

Oboje ćete postati rasterećeniji, sa više volje i energije i jedno za drugo, ali i za zajedničke „akcije“ i planove – neki od vas će od ove sedmice planirati putovanje.

Slobodni – ulazite u period kada ćete šarmirati na svakom koraku i kada se vaš emotivni interes može usmeriti i na više strana, paralelno.

Posao: Nedoumice, strahovi i brige od sredine sedmice će početi da iščezavaju jer ćete postati svesni da stvari idu po vašim planovima. Kao što je ovo jako dobar emotivni period za vas, poslovno može biti još bolji.

Trenutno imate ogromnu planetarnu podršku (oni koji su rođeni u trećoj dekadi znaka u nešto manjoj meri) što govori o tome da ste na pravom putu i da trenutno nema prepreka koje ne možete rešiti.

Nekima od vas u drugoj polovini sedmice ide nova poslovna ponuda ili početak dobrog posla. Zdravlje: Mogućnosti za povrede. Stariji Blizanci – pritisak.

RAK

Hrana: U periodu ste kada vam je potrebna ishrana koja donosi više energije. Jedino što ne biste trebali da konzumirate u većoj meri jesu slatkiši, pa pokušajte da ih zamenite svežim voćem, voćnim salatama.

Ljubav: Ulazak Sunca u vaš znak u utorak doneće vam svest o sebi, o svojim potrebama i željama. No, i ovaj tranzit ali i ostale planetarne pozicije ukazuju na više situacija kod zauzetih Rakova – neki parovi su ušli u period uozbiljavanja odnosa u kojem su i vaši će se zajednički planovi vrlo brzo pokrenuti.

Mnogi će ući u fazu zajedničkog života ili ulaska u brak. Biće i onih Rakova kojima će ovaj period doneti flertovanje i komunikaciju „sa strane“, možda i nešto više od toga. Sve zavisi od toga koliko ste u ovom trenutku zadovoljni u postojećem odnosu i da li on ima budućnost.

Slobodni Rakovi – komunicirate na više strana. Za sada – ovo će biti samo priča. Da li će se pretvoriti u nešto više – videćemo vrlo brzo.

Posao: Sve što je vezano za posao, ali i za finansije – lakše će se odvijati u narednim danima. Iako ste još uvek u procesu sređivanja poslovnog segmenta – neki pomaci na bolje će postojati.

Mars iz polja karijere u odličnom je aspektu sa Saturnom, pa se sada mogu i obnoviti stare saradnje, ali i pokrenuti nove i jedne i druge imaju šansu da traju i da budu prosperitetne po vas.

Vi i dalje po pitanju nekih promena oklevate, očekujući da se one dese same od sebe. Vreme je da napravite velike zaokrete. Zdravlje: Promenljiva raspoloženja, osetljiv stomak, nesanica.

LAV

Hrana: U ovoj sedmici – sve vam je ukusno i sve je dobrodošlo na vaš jelovnik. Nemojte svoju ishranu najvećim delom bazirati na mesu i mesnim proizvodima, uvedite više povrća.

Ljubav: Naglašena napetost, nezadovoljstvo ili distanciranost postojaće u vašem emotivnom životu do polovine sedmice, a nakon toga će ipak nastupiti olakšanje.

Možda ćete zajednički otići na odmor, možda ćete imati više prilika za druženje, izlaske, lepa dešavanja.. a možda ćete i rešiti situacije koje su donosile negativne emocije u vaš odnos.

Ne brinite, preispitivanja odnosa će biti i na dalje, ali makar trenutno – bićete u dobrom emotivnom periodu. Slobodnim Lavovima sledi vreme intenzivnije komunikacije, druženja, jake kontakte preko društvenih mreža. Pokrenućete se (ili će vas neko pokrenuti).

Posao: I po pitanju posla doći će do smirivanja tenzija i lakšeg funkcionisanja. Koliko god da su vam finansije bile bolna tačka u prethodnom periodu – sada ulazite u jednu mirniju, stabilniju fazu. Neki od vas će se opustiti kroz odmor, drugi će jednostavnije i funkcionalnije obavljati svoje obaveze.

Ovi dani vam povremeno mogu donositi užurbanost, ali ta užurbanost i osećaj da se dešava nešto pozitivno će vam prijati. Imate podršku osoba koje su vam važne, one će vam dati prave savete i smernice. Zdravlje: Nesanica, pojačana nervoza, manji problemi sa stomakom.

DJEVICA

Hrana: Manjak vremena i nervoza mogu uticati na kvalitet vaše ishrane. Potrudite se da vaši obroci sadrže sve neophodne namirnice za funkcionisanje organizma i dovoljno energije. Izbegavajte brzu hranu.

Ljubav: Fokus na poslovni segment je i dalje prioritetan kod vas, donoseći vam da gro energije morate trošiti ovde (kod nekih u prvom planu mogu biti i posao i porodica), a samim tim – postoji manjak vremena za emotivnog partnera.

Vaš odnos je korektan, može biti nekih sitnih neslaganja i razmirica, ali generalno gledano – kao par ste dobro. Pokušajte da budete još bolje time što ćete odvajati svaki trenutak za zajedničke aktivnosti, najpre putovanja i izlaske.

Slobodne Device – možete imati lepu komunikaciju sa jednom ili sa više osoba čak, ali za sada sve to ostaje samo na nivou flerta i zanimljivih razgovora.

Posao: Istovremeno zahtevan i naporan, ali i vrlo plodonosan poslovni period. Fokusirani ste na obaveze i mora se priznati da ih obavljate jednostavnije i lakše nego u prethodnom periodu. I u finansijskom segmentu doći će do olakšanja – ili smanjujete troškove ili se pak prilivi povećavaju.

Nekima od vas ova, ali i naredne sedmice mogu doneti vrlo dobre poslovne ponude iz više izvora. Umećete da donesete prave odluke i izaberete ono što je najbolje za vas. Koristite svoje šanse do maksimuma. Zdravlje: Blaže meteoropatske tegobe, umor.

VAGA

Hrana: Umanjite unos grickalica i suhomesnatih proizvoda, kao i slatkiša. Meso u umerenim količinama, uvek „u društvu“ mnogo povrća, svežeg, grilovanog ili kao salate. Potrebno je unositi više tečnosti.

Ljubav: Od četvrtka je Venera, vaša vladarka u vama srodnom vazdušnom znaku Blizanaca. Do tada – njen kvadrat sa Saturnom mučiće vas i na dalje u emotivnim odnosima. Donosiće zastoje, prekide, nezadovoljstvo.

Teraće vas da raščistite nešto – sebe, vezu – da svedete račune i imate jasnu sliku. Oni parovi koji isplivaju, od četvrtka će početi da se približavaju više jedno drugom.

Komunikacija će početi da se poboljšava, rešenja će se pronaći, strasti će se ponovo probuditi. Slobodne Vage – ako je to moguće – ne ulazite ni u šta staro niti novo. Sačekajte malo. Uskoro će se emotivne prilike poboljšati.

Posao: Napor koji vučete kroz poslovnu svakodnevicu, ali i kroz finansijski segment – daće rezultate ubrzo, a i tereti će početi da spadaju sa vas.

Da, bićete u priličnoj meri rastrzani, sa mnogo obaveza i neočekivanim promenama u planovima – ali od polovine sedmice uhvatićete pravac i krenuti mnogo brže napred.

Vratiće vam se vaša energija – lepršava, komunikativna, inspirišuća. U ovom će periodu doći do raščišćavanja mnogih situacija koje su vas kočile ili vam donosile borbu, probleme i težinu. Zdravlje: Sitnije tegobe sa disajnim putevima, kožom i alergijama.

ŠKORPIJA

Hrana: Svaki višak hrane, kao i slatkiši – neće vam prijati. Stomačni deo je osetljiv i može vam doneti tegobe. Kombinacija mesa ili ribe sa povrćem je sada apsolutno dovoljna za vas.

Ljubav: Kod mnogih parova emotivne situacije će izgledati teško, nerešivo. Imaćete osećaj da ste se partner i vi zaglavili u nekim temama i pitanjima i nikako ne uspevate da se pokrenete. Može doći do prekida nekih emotivnih priča ili do trenutne „pauze“.

Ono što vam ide na ruku je komunikacija i koliko god vam bilo teško da vodite otvorene razgovore – pokušajte, jer rešenja i odgovori se mogu pronaći.

Male promene u stavovima i načinu funkcionisanja, mogu doneti velike i pozitivne rezultate. Što se tiče slobodnih Škorpija – period prošlosti i novih uzbudljivih ali komplikovanih odnosa je i dalje na snazi.

Posao: Iako novac dolazi – kod nekih Škorpija postoje kašnjenja ili pak veliki troškovi. Ulazite u jednostavniju finansijsku fazu od polovine ove sedmice. Za sve što vam je potrebno – novac će se pronaći.

Poslovno – period intenzivnih dešavanja i velikih aktivnosti i vašeg angažovanja se nastavlja i dalje. Zastoje koji su vas kočili ili pak velike obaveze koje prilično dugo vučete – uspećete da rešite i prevaziđete.

Pred vama su dani u kojima će vaši napori davati rezultate koje očekujete. Bićete zadovoljni ishodima. Zdravlje: Povremeni problemi sa stomakom i kičmom.

STRIJELAC

Hrana: Slatkiše zaobilazite, a povrće nemojte izbegavati. Što više biljnih vlakana u ishrani u ovom periodu pogoduje vašem varenju, ali i tome kako se osećate. Uzimajte više tečnosti, ali ne gaziranih napitaka.

Ljubav: Trend pozitivnih dešavanja i lepih promena se nastavlja, s tim što će se intenzivirati od polovine sedmice. Bilo da ste zauzeti ili slobodni – ulazak Venere u partnersko polje i znak Blizanaca će vam svakako prijati.

Zauzetima će doneti pregršt lepih dešavanja sa voljenom osobom, dobru energiju i odličnu komunikaciju. Takođe – planove o godišnjem odmoru i mnogo zajedničkih aktivnosti.

Ukoliko ste slobodni – bilo da imate osobu na koju ste „bacili oko“ ili ćete je tek upoznati u narednom periodu – i vas čekaju dani ispunjeni flertovanjem, interesantnom komunikacijom, druženjem i izlascima.

Posao: Zaključno sa sredom ćete završiti sa najtežim i najkomplikovanijim obavezama – onima koje su vam u prethodnom periodu donosile mnogo nerviranja, činile vas iscrpljenim i na koje je odlazio najveći deo vašeg vremena.

Od četvrtka će izgledati kao da stvari same od sebe dolaze na svoje mesto. Slede vam rešavanja svega oko čega ste trošili živce i pitali se da li ćete uspeti da iznesete do kraja.

Period dobrih poslovnih kontakata, novih ponuda i predloga za vas. Finansije u blagom usponu. Zdravlje: Zdravstvena situacija se popravlja u jačoj meri od polovine sedmice.

JARAC

Hrana: Preskočite teška i previše začinjena jela, okrenite se kombinaciji – puno povrća, malo mesa ili ribe. Odgovaraće vam manje masni mlečni proizvodi – naročito kiselo mleko.

Ljubav: Sa voljenom osobom će biti aktuelno par sitnijih provokacija ili razmirica i to uglavnom u prvom delu sedmice. Mogu doneti trenutnu napetost, ali oboje ćete biti dovoljno smireni i stabilni da ne dozvolite da utiču na vaš odnos.

Uglavnom će postojati razumevanje a ti neki nervozni momenti će se zaboravljati brzo. Ovo će naročito biti aktuelno kod onih parova koji žive zajedno ili koji su u braku.

Što se tiče slobodnih Jarčeva – period je značajnih emotivnih dešavanja, bilo da se ona vezuju za bivše partnere i stare poznanike ili za nove osobe u vašem životu. Iako sve ide dosta sporo, ipak vam prija.

Posao: Na neke stvari ne možete uticati u onoj meri u kojoj biste želeli – naročito kada je finansijski segment u pitanju. Moguće je da postoji nezadovoljstvo prilivima ili da su troškovi veći nego inače.

Olakšano funkcionisanje po ovim pitanjima očekujte od drugog dela sedmciepa na dalje. Trenutno – potpuno ste zaronjeni u obaveze jer želite da rešite ili privedete kraju ono što ste otpočeli.

Iako će izgledati da se stvari ne rešavaju (ili da sve ide sporo), intenzivnije pomake očekujte vrlo brzo. Zdravlje: Moguće alergije.

VODOLIJA

Hrana: Izbacite višak začina, hranu pripremljenu sa većom količinom masnoće, preteška jela. Imaćete problema sa varenjem pa su vam potrebne lako svarljive namirnice i mali obroci.

Ljubav: Odnos sa voljenom osobom će biti dobar u onoj meri u kojoj oboje budete spremni na kompromise, na dogovor ali i u kojoj budete raspoloženi da unesete neke promene koje će ulepšati i oživeti vašu vezu. A tako nešto je prilično realno, pogotovo od drugog dela sedmice.

Savršeno bi vam odgovaralo ukoliko biste mogli da otputujete zajedno, a ako to niste u mogućnosti – trudite se da ispunite vreme aktivnostima, pozitivnom energijom.

Slobodne Vodolije – od četvrtka su i Merkur i Venera u vašem polju ljubavi i uživanja. Vreme je da se opuštate, a ljubavi stare ili ljubavi nove – neka dođu kad im je vreme.

Posao: Užurbanost, nervoza i puno obaveza prelili su se i na ovu sedmicu, što će posebno biti vidljivo u prvih par radnih dana. Udarnički tempo se nastavlja i dalje, s tim što ćete od drugog dela sedmiceipak biti u jednostavnijoj i lakšoj poslovnoj fazi.

To je vreme i za dogovore i pregovore svake vrste, kao i za nove poslovne prilike i završetke započetih poslovnih obaveza i projekata. Ukoliko ste nezaposleni, sada možete pronaći ako ništa drugo – dosta korektan sezonski posao. Po pitanju finansija bićete zadovoljni. Zdravlje: Više povedite računa o ishrani. Osetljivost stomaka, potencijalne glavobolje.

RIBE

Hrana: Kuvana jela, grilovano meso ili povrće, bareno ili pripremano na pari – ovo su opcije kojima se možete okrenuti ove sedmice. Takođe – što više voća, naročito jabuka, kajsija i lubenica.

Ljubav: Ukoliko partner i vi budete istrajavali u dosadašnjem načinu funkcionisanja – pred vama je i na dalje zahtevan emotivni period. Oni parovi koji shvate da je neophodno sesti, razgovarati, iskreno reći sve što boli i što smeta, ali isto tako i promeniti nešto kod sebe – imaće odličnu šansu da prevaziđu probleme.

Ukoliko istinski rešite da radite i na svojim stavovima i ponašanjima, ali i na odnosu sa voljenom osobom – već od drugog dela sedmice će osetiti intenzivnije pozitivne pomake.

Slobodne Ribe – ulazak Sunca u vaše polje ljubavi i zabave učiniće da se u narednih mesec dana vaš emotivni život intenzivira.

Posao: U velikoj meri su vas umorila nagomilana, nervozna i haotična dešavanja i isto takva komunikacija sa saradnicima. Ne mogu da vam obećam da nećete biti pod presijom i na dalje, ali mogu da kažem da ćete uspeti dosta toga da regulišete i ispravite tokom ove sedmice.

Nervoza će se spuštati kako dani budu odmicali i kako se bude nazirao kraj nekim situacijama koje su vas opterećivale.

Sve što imate od papirologije nerešeno završavajte od polovine sedmice pa na dalje. Finansijski – popravljanje. Zdravlje: Osetljiv želudac. Manje prehlade.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!