NAREDNE SEDMICE Merkur u njihovom znaku, donijeće Vagama uspjeh u POSLU; Rakove očekuju problemi sa SPAVANJEM; pred Ovnovima mnogo STRESA…

Veći broj astro pripadnika očekuje veoma uzbudljivo razdoblje od 29. avgusta do 04. septembra.

OVAN

Hrana: Povremeni problemi sa varenjem uglavnom će biti prouzrokovani stresom, i možda time što ćete jesti „s nogu“, brzinski. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena i ne preskačite obroke.

Ljubav: Energija strasti, akcije i dešavanja jeste prisutna u emotivnim relacijama. Ono što vam ne ide baš na ruku je komunikacija.

Jer, koliko god se bilo partner, bilo vi trudili da se razumete i sporazumete – često ćete se saplitati na sitnim stvarima, belim lažima, malim rečima i postupcima koji umeju da ubodu. Na svu sreću i potencijalne rasprave ili nerazumevanja isto će biti sitni i prolazni.

Slobodni Ovnovi – vi se osećate vrlo dobro u svojoj koži, raspoloženo, podstaknuto, aktivirano, uključeno. Aktuelna su nova poznanstva, ali i kontakti preko društvenih mreža, prijatelja, na odmoru, kraćem putovanju….ma gde god poželite.

Posao: Organizacija i poslovna svakodnevica će biti protkane konstantnim promenama, žurbom i nervozom. Za nešto od ovoga ćete biti krivi vi, jer biste da obavite sve sad i odmah, a skloni ste i da prihvatate obaveze za koje znate da ćete ih teško uklopiti u postojeći dnevni raspored.

Za nešto će pak biti krive okolnosti, kolege i saradnici – sa njima ćete se teško uklapati i verovatno isto tako teško pronalaziti zajednički jezik.

No, i pored uzburkanosti – pred vama je nedelja u kojoj ćete napraviti ozbiljne pomake na bolje. Zdravlje: Dosta stresa, povremeni problemi sa sinusima i osetljivost respiratornog sistema, glavobolje.

BIK

Hrana: Obroci sa više vrsta povrća i grilovanim mesom – ćurećim ili pilećim. Paste, jogurt, kiselo mleko, sir, što više salata. Od voća – kruške, lubenice, šljive. Ne opterećujte stomak teškom hranom.

Ljubav: Kakva god da je situacija u vašim partnerskim odnosima – vi ćete samo polovično biti zadovoljni. Nešto tu fali ili smeta – ne mora da znači da je to vezano za odnos sa voljenom osobom, već je moguće da spoljašnja dešavanja utiču na vas.

Partner je dosta nervozan i trenutno vam ne pomaže da biste se osećali lagodnije i bolje. Između vas dvoje je malo verovatno da bi došlo do nekih rasprava, ali svejedno – situacija baš i nije blistava.

Slobodni Bikovi – potencijalni ulasci u emotivne priče su obojeni impulsivnošću, intenzitetom i strastima. Male su šanse da ove priče budu ono što zaista želite.

Posao: Poslovno, kao nešto malo bolja situacija nego u prethodnom periodu. No, teško je da ćete vi biti mirni i spokojni u ovom segmentu. Mogu otpočeti neki dogovori sa šefovima vezani za finansijski deo, ali i da uspete da isterate svoje – to poboljšanje će biti minimalno.

Na poslu će vam ili biti do zla Boga dosadno ili nećete znati gde ćete pre od obaveza. Pa kako kome zapadne.

Neke osobe u poslovnom okruženju vas mogu prilično nervirati a generalno – komunikacija sa kolegama i saradnicima neće biti baš sjajna. Zdravlje: Pojačan umor, mogući problemi sa hormonima i žlezdama.

BLIZANCI

Hrana: Prija vam kaloričnija hrana, što mlađim Blizancima neće smetati, ali bi stariji ipak trebali da povedu računa o holesterolu i šećeru. Mlađi – ne preterujte sa brzom hranom I grickalicama.

Ljubav: Kod Blizanaca koji žive zajedno ili su u braku i na dalje postoji šansa za povišenu energiju i nervozu u domu. Takođe, porodični sektor može biti izvor nervoze koja će se prelivati na vas.

Doduše, za pojedine momente ćete i vi biti krivi jer ćete reći ili uraditi bez razmišljanja nešto što će „podbosti“ drugu stranu. Oni u vezama – koliko god se trudili (ili ne trudili) da balansirate, komunikacija sa partnerom će povremeno biti zategnuta.

Slobodni Blizanci – e, vama je dobro. Zaljubljivali se ili ne zaljubljivali – vi ćete se provoditi taman onako kako vama odgovara, neće vas držati mesto i imaćete mnogobrojne kontakte.

Posao: Fokus i organizacija će vam predstavljati problem – letećete sa jedne obaveze na drugu, razgovarati sa mnogo ljudi, usput završavajući privatne poslove – što će se povremeno pretvarati u opštu papazjaniju u kojoj ćete blokirati sami sebe.

Vaša potreba da radite više stvari odjednom pokazaće se vrlo brzo kao izvor napetosti, stresa i grešaka.

Imate dobru energiju, mnogo snage i volje – zato nemojte saplitati sami sebe – odredite prioritete i držite ih se. Isto tako – ne dozvoljavajte distrakcije sa strane. Zdravlje: Povrede, nervoza, osetljivost respiratornih organa.

RAK

Hrana: Apetiti su vam dosta umereni u ovom periodu, a kod nekih mogu biti i umanjeni zbog pojačane nervoze. Potrudite se da na vašem stolu češće bude sveže povrće, salate.

Ljubav: Mars, koji vam se nalazi iza leđa (i tu će biti još sedam meseci) vladar je vašeg polja ljubavi i uživanja, pa nije ni čudno što će mnogi Rakovi, bilo da su u paru ili solo – biti i sada ali i u narednom periodu pred velikim iskušenjima da naglavačke zarone u tajni “odnos”.

Ukoliko u ovoj nedelji nešto pokrećete – to je vezano ili za osobu iz vaše prošlosti ili za nekog koga duže vreme poznajete.

Započete veze tajnog tipa doneće vam veliki intenzitet, jake strasti ali i mnogobrojne komplikacije – ovo je potrebno posebno naglasiti Rakovima koji su već u vezi. Jer, ko u tajnu vezu srlja – itekako može da nadrlja.

Posao: Ovo vam baš i nije najspektakularniji poslovni period. Nije poenta u tome da li ćete nešto ostvariti, rešiti i završiti – već na koji ćete način doći do toga.

A to će uglavnom biti najteži, najkomplikovaniji i najstresniji način. I izvesno je da ćete, koliko god želeli da požurite – kasniti, ponavljati situacije ili jurcati u pokušajima da stignete rokove.

Obratite pažnju na dogovore koje sada sklapate – moguće je da će se pojaviti drugačije okolnosti od dogovorenih ili da ćete očekivati previše a dobiti premalo. Zdravlje: Problemi sa spavanjem, nervoza, osetljivost sinusa i respiratornih organa.

LAV

Hrana: Umanjite unos mesa i prerađevina, manje konzumirajte mleko a više mlečne proizvode (one sa smanjenim procentom mlečne masti) i sakrite slatkiše od sebe. Češće uzimajte sveže voće i povrće.

Ljubav: Potrebe i želje će biti jake – ali to ne znači da će i realizacija biti takva. Sve što budete dobijali od strane voljene osobe biće vam premalo, nedovoljno.

Osećaj neispunjenosti, možda i nesigurnosti – trenutno je dosta snažan – pokušajte da u trenucima takvih „padova“ ne pokvarite i partnerovo i svoje raspoloženje kritikom i nervozom. Nešto više zajedničkih aktivnosti – najbolje druženja sa prijateljima i ova se negativna energija može ublažiti.

Što se tiče slobodnih Lavova – preko prijatelja ili društvenih mreža mogli biste ostvariti neku komunikaciju. Ništa specijalno, ali čisto da se nešto dešava.

Posao: Stres i nervoza oko finansija – ili će isplate kasniti ili jednostavno – ono što zaradite će vrlo brzo pojesti troškovi. Okreni, obrni – novac vam se teško zadržava u džepu u ovom periodu.

Možete otpočeti neke pregovore ili dogovore – očekivanja su vam dosta velika, ali ne računajte da će se ovo rešiti brzo i bez problema. Obaveza na dnevnoj bazi je ili previše ili premalo.

Previše – donosi vam rastrgnutost i pokušaje da se organizujete. Premalo – naglašena nervoza jer se pribojavate za svoj posao. Zdravlje: Povremeni problemi sa stomakom i varenjem. Osetljivost na stres.

DJEVICA

Hrana: Posebnu pažnju treba u ovom periodu obratiti baš na ishranu. Trudite se da budete umereni i da izbegavate one namirnice za koje znate da vam opterećuju varenje i želudac.

Ljubav: Tajne, partnerove ili vaše (a možda obe varijante kod nekih parova) i dalje su centralna tema vašeg odnosa. Nije nemoguće pronaći rešenje, ali će se do njega teško doći. U svakom slučaju – o ovim situacijama ćete pričati i na dalje – pa pokušajte da rešite sve što je u vašoj moći.

Ukoliko ste u odnosu u kojem ne postoji ništa što treba „osvetliti“ – i vi ćete imati trzavica, ali će se one vezivati za nemogućnost dogovora oko finansija, dece, planova.

Slobodne Device – kontakti preko poslovnog segmenta mogu biti interesantni za neke od vas. Za sada neka sve bude samo na nivou komunikacije, ne žurite nigde.

Posao: Pritisak kroz posao je prilično jak, ali vi za sada uspevate da se izborite na pravi način. Doduše, sa velikom mukom jer je problem u vašoj organizaciji.

Koliko god da pokušavate da napravite neki red i raspored – konstantno imate distrakcije, neplanirana „upadanja“ od strane situacija i osoba kojima je neophodno da posvetite svoju pažnju odmah.

Finansijski segment može krenuti napred, pa zakočiti – nešto zbog kašnjenja isplata koje čekate, a dosta toga odlazi na troškove koji su neuobičajeno jaki. Zdravlje: Problemi sa varenjem, osetljivost stomaka. Takođe – moguće prehlade.

VAGA

Hrana: Bilo bi dobro da u ovoj nedelji pokušate da ne odstupate od nekih zdravih smernica koje već neko vreme pokušavate da praktikujete. Naročito će vam bolna tačka biti sve vrste slatkiša, torti, sladoleda.

Ljubav: Skoro pa svaki razgovor i pokušaj dogovora sa voljenom osobom imaće u početnoj fazi blokadu, problem ili nerazumevanje. Ovo se može i da ispraviti kasnije, ali ćete oboje morati da malo balansirate i prilagođavate se.

Doduše, vi ćete imati veću ulogu u svemu ovome i od vas će više zavisiti koliko brzo ćete uspeti da se uklopite. “Odnos” sa partnerom tokom ove sedmice je „skokovit“ – u nekim danima ste odlično, u drugim nezadovoljni i teški.

Slobodne Vage – nisu ovo neki spektakularni dani da se zaljubljujete i otpočinjete nešto novo. Staro još i kako tako – ali i to će ići promenljivo i teško.

Posao: Merkur koji je prešao u vaš znak odličan je za dogovore, za kompromise, za lepe i opuštene razgovore sa saradnicima. Njegov dobar kontakt sa Marsom daće vam probojnost, elan, snagu izgovorene reči, brzo shvatanje i prilagođavanje.

No, taj isti Merkur je već u retrogradnoj senci i u opoziciji sa Jupiterom iz polja partnerstava – pa iz tog razloga svaka priča i dogovor koji sada napravite mogu imati odlaganje, prolongiranje, čekanje koje je duže od onog na šta računate. Naravno, i prejaka očekivanja. Zdravlje: Uglavnom solidna zdravstvena situacija.

ŠKORPIJA

Hrana: Možda biste vi i uspevali da pobegnete od iskušenja kada je ishrana u pitanju, da nije pojačanih društvenih aktivnosti. A u društvu se tako slatko jede, jel da? I svi apetiti se otvore i pojačaju.

Ljubav: Kako god okrenuli, Škorpijama – bilo da su slobodne ili zauzete nikako da naleti neki, iole duži dobar emotivni period. U suštini, dokle god ste pod kvadratnim uticajem Saturna (do marta iduće godine) – on će vas “terati” da preispitujete same temelje odnosa (kod zauzetih) i da rešavate da li ostajete i opstajete ili odlazite.

Kod slobodnih donosiće ponavljanje iskustava, učenje na greškama, ulaske u slične priče – sve dok ne naučite da cenite na prvom mestu sebe, a onda i odgovornost koju svaki odnos donosi.

I jednima i drugima je ova nedelja onako, mnogo bolja za posao nego za ljubav. Jer ljubav može donositi sada samo strasti, nervozu, komplikacije i promene planova u trenutku.

Posao: Kada je posao u pitanju, imamo potpuno drugačiju priču. Doduše, vi ćete kao po običaju žuriti i pokušavati da radite više stvari odjednom, ali će vas situacije usporavati taman koliko je potrebno da se bolje organizujete i ne napravite neki propust.

Obaveza će biti zaista puno, a verovatno ćete vi u sve ovo pokušavati da uklopite i neke lične obaveze i prioritete. Sa manjim ili većim uspehom.

Ono što jeste povoljno je stanje finansija koje se može snažno „cimnuti“ na bolje. Samo nemojte sve potrošiti. Zdravlje: Sklonost prehladama.

STRIJELAC

Hrana: Pokušajte da izbegavate prezačinjenu hranu, prženo ili pohovano meso, slatkiše. Znam da će vam sve ovo privlačiti pažnju i otvarati apetit, ali se trudite da budete umereni.

Ljubav: Oni koji su u emotivnim relacijama – pa, solidna nedelja. Nije savršena zbog povremenog manjka razumevanja i nemogućnosti da se sporazumete oko nekih sitnica, planova, vremena – ali se ovo da brzo i prilično lako “Ispeglati” i rešiti.

Dozvolite jedno drugom da budete povremeno u pravu i da vodite – i sve će to biti mnogo jednostavnije. Kod nekih – možda ćete jedno drugom prebacivati da provodite previše vremena sa prijateljima a da odnos stavljate na drugo mesto.

Slobodni Strelčevi – sve što je vezano i za provod i za uživanje i za ljubav sada je tako zanimljivo i inspirativno. Ma, uživajte.

Posao: I na dalje će se u odnosu sa šefovima, saradnicima, kolegama – provlačiti povremeno doza nervoze, impulsivnosti i nerazumevanja. Ovo može uticati na vas u smislu da će vam donositi distrakcije i nefokusiranost, pa ćete biti skloni greškama i propustima.

Takođe, obaveza je zaista puno i neke od njih vam mogu biti prilično zahtevne i naporne. Ukoliko pravite dogovor ili potpisujete neki tip ugovora – potrudite se da dobro proučite svaku stavku – da ne biste kasnije bili neprijatno iznenađeni. Zdravlje: Sinusi, respiratorni organi.

JARAC

Hrana: Pritajena nervoza koja čuči u vama prosto traži da bude „zatrpana“ kroz neke sočne, bogate i ukusne zalogaje. No, za vas bi ipak mnogo bolja varijanta bila – manji a češći obroci tokom dana.

Ljubav: Verovatno ništa neće ići onako kako ste vi zamislili i isplanirali kada je odnos sa voljenom osobom u pitanju.

Postojaće neka prepreka – da li kroz prošlost i dešavanja iz nje, da li kroz lošiju komunikaciju, da li kroz nemogućnost da budete otvoreni jedno prema drugom, da li kroz situacije da će pokušaji prilagođavanja, partnerovi ili vaši – biti slabi i nedovoljni da situaciju zaista pokrenu i reše.

Što se slobodnih Jarčeva tiče – ni kod vas nemamo posebno inspirativna dešavanja. Sve što se vezuje za prošlost sada vas sputava, koči, vraća korak unazad. Nikako da se otrgnete i istinski nastavite dalje.

Posao: Ulazak Merkura u polje karijere bi kao trebao da pokrene dogovore, saradnje, komunikaciju, odnos sa nadređenima.. U realnosti, malo je verovatno da će se išta značajnije pomeriti, bar ne još neko vreme.

Mars u polju poslovne svakodnevice sa jedne strane će doneti napete momente sa kolegama i užurbanost kada su obaveze u pitanju, a sa druge – ipak će vam dati dovoljno elana, volje i potrebe da se usmerite na svoje ciljeve.

Finansijski segment je još uvek u blagom padu, ali se polako oporavljate. Zdravlje: Mogućnost povreda i osetljivost disajnih puteva. Stariji – reuma.

VODOLIJA

Hrana: Bilo bi idealno da se na vašem meniju nađe riba, rečna ili morska. Takođe, zeleno lisnato povrće će vam jako prijati. Ako nema zelenog lisnatog – ima grilovanog! Samo da je povrća što više! I vode.

Ljubav: Male su razlike u odnosu na prethodnu nedelju kod onih u emotivnim relacijama. U nekim momentima ste sjajno, u drugima ne baš. Neki tip osujećenosti, odvojenosti, distance – s vremena na vreme mora postojati, pa čak i da ste partner i vi non stop zajedno.

Ono što će vas i dalje vući jedno drugom i spajati jeste strast. Ona je živa, budna i vrlo jaka. Emotivne teme i dileme lakše će se prevazići kada vatra gori između vas dvoje.

Slobodne Vodolije – emotivna osujećenost. Možete vi i da upoznajete nove ljude i da ulazite u raznorazne tipove odnosa – ali nećete imati osećaj da ste istinski zadovoljni i srećni.

Posao: Poslovno – ovo je jedna vrlo živa i aktivna nedelja u kojoj će vam bukvalno svaki trenutak biti ispunjen dešavanjima. Ok, moraćete paralelno sa poslom da se bavite i nekim ličnim, privatnim obavezama, ali suština je ista – nema mira i odmora za vas.

Računajte na sto i jednu promenu i preokret u poslednjem trenutku, tako da se nemojte mnogo oslanjati niti na tuđe niti na sopstvene planove. Mars i Merkur koji su dobri prema vašem znaku davaće vam snagu, fizičku i mentalnu da sve izgurate kako treba.

Zdravlje: Meteoropatske tegobe. Osetljivost kostiju i zglobova. Krećite se.

RIBE

Hrana: Uzimajte crni, ražani ili hleb od integralnog brašna. Za užinu voće. Meso – grilovano, bareno, isto kao i riba. Bez slatkiša. Još samo ovo da ispoštujete i probava će vam biti savršena.

Ljubav: Period nestabilnosti u emotivnim relacijama, posebno kod parova koji žive zajedno ili su u braku se nastavlja. Suština te nestabilnosti mogu biti tajne, partnerove ili vaše ali isto tako i zajedničke finansije, zajednički planovi i dogovori. Čas ćete imati odličnu komunikaciju, čas ćutanje ili čak prebacivanje, kritikovanje.

U nekim momentima može izgledati kao da ne postoji mogućnost dogovora i usaglašavanja ali ćete vas dvoje nekako uspevati da pronađete prostor da se stvari dovedu u balans. Slobodne Ribe – ovo baš i nije period spektakularnih prilika za ljubav. Eventualno neka sitnija dešavanja.

Posao: Sve što se vezuje za partnerstva i saradnje, za kontakte sa drugim ljudima – prilično je zategnuto i napeto, a ni kontakti sa kolegama neće baš uvek biti sjajni.

Zajednički imenitelj je nervoza i nerazumevanje, kao i različiti načini funkcionisanja. U segmentu poslovne svakodnevice dešavaju se velike aktivnosti, preokreti, kao da se situacija raščišćava i priprema za velike promene.

Vaša je energija dobra i umećete da prepoznate trenutak kada je potrebno povući pravi potez. Zdravlje: Moguće povrede, kao i manje stomačne tegobe. Posetite zubara, proverite i vid.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!