NAREDNE SEDMICE Lavovima će se sve “OSLADITI”; Strijelčevi da obrate pažnju na visok PRITISAK; Bikovima zahtjevna sedmica na POSLU…

Pogledajte šta vam zvezde predviđaju za period od 08. do 14. avgusta

OVAN

Hrana: U ovim danima je baš potrebno da vodite računa o ishrani. Energetski se jako trošite i potrebno vam je da na adekvatan način nadoknadite ove gubitke.

Ljubav: Ljubavna prošlost može vas prodrmati, bilo da ste slobodni ili zauzeti.

Može aktivirati strasti, ali isto tako – može se dogoditi da vas neko iz prošlosti opterećuje ili pritiska da budete ponovo zajedno. Kod zauzetih Ovnova to može pokrenuti i čak i nastavak nekog prekinutog, tajnog odnosa.

Slobodni od 11-og dobijaju Veneru u polju ljubavi, zabave i uživanja – savršen period ispred vas za lake letnje priče, za mnogo provoda i vrlo, vrlo zabavne aktivnosti.

Lako će biti flertovati i zaljubiti se – a šta ćemo sa tim, videćemo pred kraj meseca. Zauzeti – mnogo je nervoze kod oboje, okrenite na strast ili putujte, uživajte.

Posao: Kulminacija stresa ali i vaših napora da prevaziđete okolnosti i pobedite i druge i sebe – biće tokom ove sedmice.

Saturn i pun Mesec u znaku Vodolije “udaraju” na Marsa koji vlada vašim znakom a nalazi se u polju koje govori o svemu onome što je vama vredno (misli se i na posao i na finansije) tako da ćete sledeću sedmicu doživeti kao jedan prelomni momenat. Ili – ili.

Ili ćete odustati od svojih planova kada ste na korak od ostvarenja, ili ćete pobediti sebe – a onda pobediti i sve ostale. Zdravlje: Sitnija, ali učestala zdravstvena problematika. Mogućnost povreda.

BIK

Hrana: Apetiti su promenljivi, isto kao I vaše raspoloženje. Nemojte preskakati obroke i nadoknađivati kasnije. Takođe, grickalice I brza hrana nisu nikako preporučljivi jer će vam opteretiti varenje.

Ljubav: Nije ovo baš jednostavna i mirna sedmica za vas,ukoliko ste u vezi ili u braku. Kao i do sada – ne mora da znači da postoji problem u samom odnosu sa voljenom osobom, ali oko vas – kroz posao i porodicu i sa partnerove i sa vaše strane – sve deluje vrlo haotično i kao jedno opšte rasulo.

E to rasulo ipak nekako mora da se odrazi na voljenu osobu i na vas, prostrujaće tenzija i nervoza – naročito u danima oko punog Meseca – ali sve će se brzo smiriti i doći na svoje.

Što se tiče slobodnih – mogu se pokrenuti jake i burne ljubavne priče koje u sebi nose duboke emocije, ali i komplikacije u najavi.

Posao: Sudar Titana, dva malefika – malog, Marsa koji je u vašem znaku i velikog, Saturna koji je u polju posla, karijere i nadređenih – obeležiće ovu sedmicu, dodatno podstaknut punim Mesecom 12-og avgusta.

Do nekog tipa konfrontacije, odmeravanja snaga, eskalacije sukoba – lako može doći, što može proizvesti ili vašu ishitrenu odluku ili povlačenje u momentu kada vam je samo još malo ostalo do rezultata kojima se nadate.

Sada je bitno ići napred i ne odustajati od svojih ciljeva. Zahtevna sedmica i što se obaveza tiče. Zdravlje: Pojačan stres, umor, manjak energije. Osetljivo grlo, štitna žlezda, moguće prehlade.

BLIZANCI

Hrana: Lagane čorbice od povrća vratiće vam snagu i energiju a neće opterećivati vašu probavu. Ovo nisu dani za brzu hranu, za grickalice, za previše slatkiša – zasladite se voćnom salatom ili nekim zdravim kolačem.

Ljubav: Ukoliko bilo šta krijete ili prikrivate od emotivnog partnera – vrlo dobro obratite pažnju tokom naredne sedmice. Kada kažemo “tajne” – ne moraju to biti samo ljubavisanja sa strane, itekako se to može vezivati i za neke vaše troškove i finansijske rizike.

Generalno gledano – komunikacija sa voljenom osobom je lošija nego inače, teže se razumete i prilagođavate jedno drugom.

Slobodni Blizanci – ako postoji dopadanje, zainteresovanost ili simpatija prema nekom – itekako je moguće da se ta osoba pokrene prema vama ili da slučajni splet okolnosti dovede baš tu osobu u vašu neposrednu blizinu.

Posao: Budite na oprezu ukoliko pokušavate da zaradite na brzinu, kroz rizik ili hoćete da izvršite neku finansijsku mahinaciju. Samo će retki biti uspešni u ovome.

Što se poslovnog segmenta tiče – živa i aktivna atmosfera sa puno dešavanja, ali sve to vama može izazivati jaku nervozu jer ne uspevate da se organizujete na pravi način i konstantno ili pravite greške ili propuštate sitne detalje.

Skloni ste tome da olako shvatate nečije reči ili savete jer se oni ne uklapaju u ono što ste vi zamislili. Zdravlje: Uglavnom sitnija ali dosadna zdravstvena problematika.

RAK

Hrana: Period baš baš uživanja u hrani. Šta god da smažete – biće vam slatko i preukusno. Nemojte samo opteretiti stomak namirnicama koje vam donose probleme sa varenjem.

Ljubav: Venera je još koji dan u vašem znaku – da vas emotivno pokrene, da vam donese uživanje u životu, a nekima – da ostvari želje po pitanju partnerstva ili možda potomstva.

Sve nove priče koje se rode u ovoj sedmici biće strastvene, opijajuće, pomalo fatalne i nosiće dašak borbe i komplikacija u sebi – jedan uzbudljiv koktel da se u njemu uživa i da pamet ode u varijanti “doviđenja, pa pa”.

Zaronite u emotivna dešavanja, jer već od četvrtka Venera se seli u znak Lava. Oni koji su zauzeti malo će se nervirati oko zajedničkih planova, oko novca, oko nekih situacija koje iskaču i koje treba rešavati što pre.

Posao: Sve što bude moglo da se zakomplikuje oko finansija – zakomplikovaće se. Taj će vas segment opterećivati i nervirati, ali ćete stvari rešavati u hodu.

Neke ćete situacije uspeti da ispeglate, ali ste svesni da vas i u narednom periodu očekuje trud oko toga. Poslovno – ok ste. Pokrenula su se neka dešavanja, neki dogovori, vide se rešenja za ono što vas je opterećivalo.

Doduše, ne snalazite se baš najbolje u nekim situacijama, malo kaskate za dešavanjima, verovatno vam je teško da se organizujete. Zdravlje: Više vodite računa o ishrani. Nervoza je pojačana.

LAV

Hrana: Ulaskom Venere u vaš znak – sve će vam se osladiti. Da ne biste tako zaslađeni nabacili koje kilce ili eventualno ugrozili svoje zdravlje – a vi se potrudite da imate mere u svemu.

Ljubav: Prelomni trenutak u nekim lavovskim emotivnim relacijama dogodiće se baš u ovoj sedmici. Sunce je kod vas, u partnerskom polju Saturn i pun Mesec – po nekim stavkama partner i vi nećete moći da se uklopite, emocije, tvrdoglavost i ego će se nadmetati jedno sa drugim.

Pa ko pobedi i istera svoje. A moguće je da u tom procesu neki odnosi, vremenom, nerazumevanjem i težinom već oštećeni – prestanu da postoje.

Ukoliko ste slobodni, Venera od četvrtka ulazi u vaš znak i počinje da radi za vas – nisam sigurna za sedmicu koja je ispred vas, ali u sledećoj – itekako ćete osetiti ljubavne i uživajuće benefite.

Posao: Poslovna partnerstva i saradnje, kao i odnosi sa autoritetima (pravim ili onim koji pokušavaju da nametnu sebe kao da su Bogom dani i popili svu pamet ovog sveta) biće na žestokoj klackalici u sedmici koja je ispred vas.

Želećete da sijate i dokažete se, a drugi će vas sputavati, kočiti, blokirati. Borba za ostvarenje, za ono što smatrate da vam pripada, borba za isticanje – biće prisutna.

Na žalost, sve uz priličnu količinu stresa i nervoze. Kada su finansije u pitanju – budite mudriji, raspolažite pametnije. Zdravlje: Starija populacija neka se češće kontroliše. Mlađi – pojačan stres.

DJEVICA

Hrana: Stomak vam se može pobuniti jer ćete jesti na preskok, a i neke od namirnica vam baš i neće „leći“. Zato bi bilo najbolje da u ovim danima ne eksperimentišete mnogo, da vaši obroci budu lagani i svedeni.

Ljubav: Sa Merkurom u svom znaku – nema toga što vam može promaći kod partnera. Sa Suncem u dvanaestom polju – težite tome da otkrijete sve ono što voljena osoba eventualno prikriva ili vam taji.

Neke Device u emotivnim ili bračnim relacijama imaju razloge za sumnju i moguće je da nešto od toga i uspete da potvrdite. Neprijatna otkrića ne moraju se automatski vezivati za drugu osobu, ali će svakako biti nešto što vam neće prijati.

Slobodne Device – potrebno vam je da se opustite i rasteretite i sada imate sve šanse za tako nešto. Problemi i obaveze idu u stranu a u prvi plan izlazi vaša potreba za dešavanjima.

Posao: Koliko god da ste sposobni i spremni da se uhvatite u koštac sa obavezama – ova će vas sedmica umoriti. I mentalno i fizički.

Mnogobrojna dešavanja, neočekivane situacije i promene biće konstantno na dnevnom redu. Vaše reakcije na događaje će biti odmerene i prave, ali svejedno – sve ovo će vam oduzimati dosta vremena i energije.

Nemojte dozvoliti sebi da budete neorganizovani i konfuzni i da vas talas dešavanja preplavi. Situacije su izazovne, ali vi možete adekvatno odgovoriti na njih. Zdravlje: Sitnija zdravstvena problematika. Ipak, nivo stresa je pojačan.

VAGA

Hrana: Krećite se više i kada je ishrana u pitanju – preferirajte salate kao obrok – uz dodatak manje količine mesa ili paste, začinjene nekim lepim uljem, limunom i morskom solju. I uživanje I zdravo.

Ljubav: Sve do četvrtka i prelaska vaše vladarke Venere u znak Lava – osećaćete se nekako emotivno uskraćeno, nepotpuno, nedefinisano. Kao da sve imate, ali opet vam nešto fali.

Možda ćete biti osetljiviji nego inače, skloni oscilacijama raspoloženja, možda ćete jako želeti – ali to što želite i koga želite – nećete moći da dobijete u potpunosti. Samo deliće, fragmente, mrvice za vašu dušu.

I ovo apsolutno važi i za one koji su zauzeti, ali se itekako može preslikati i na one koji su slobodni. Slobodni će jedino još imati prijatelje, druženje i izlaske – u kojima će se dizati i davati sebi uživanje i zabavu.

Posao: Stanje finansija vas opterećuje i intenzivno radite na tome da zatvorite neke stavke i poboljšate sebi prostor za zaradu. Poslovno – postoje osobe koje vas podržavaju, ali sa druge strane – mnogo i očekuju od vas. Ipak, njihovi saveti i pomoć će vam biti od koristi.

Što se odnosa sa saradnicima tiče – sa nekima od njih imate savršeno razumevanje i dobru komunikaciju, dok sa drugima nikako ne uspevate da pronađete zajednički jezik.

Povremene zastoje ćete uspevati da rešavate, mada uz živciranje. Zdravlje: Alergijske reakcije, sunčanica, problem sa žlezdama i stomakom.

ŠKORPIJA

Hrana: Sada ćete svakako više voditi računa o ishrani, neki zato što to žele, drugi zato što vide da nemaju drugog izbora. Povremeno, ali samo povremeno priuštite sebi po koji slatki ili slani “greh”.

Ljubav: Neke će škorpionske emotivne relacije u ovoj sedmici prestati da postoje. Saturn, pun Mesec, Mars, Uran i Sunce udružili su svoje snage i udaraju na same temelje odnosa – vreme je da se neke priče zaključe.

Ono što se raspadne sada – teško će se ili nikako obnoviti. Sa druge strane gledano, ovi aspekti govore o tome da se priroda i suština odnosa menja i neće to samo dovoditi do raspada sistema, već i do transformacije ljubavnih priča.

Uozbiljavanje i stiskanje redova. Slobodne Škorpije – apsolutno su moguće pojave i starih i novih ljubavi. Koje god da su – izmaći će vam tlo pod nogama.

Posao: Nisu ovo lagani poslovni dani za vas, ali sa ovim segmentom bolje izlazite na kraj nego sa emocijama. Da, može doći do tenzija u saradnjama, može doći do napetih situacija sa autoritetima ali ipak postoje aspekti koji govore o razumu, razmišljanju, čak proračunatosti – koji mogu ublažiti sve što se dešava.

Jer na kraju krajeva – potrebni ste jedni drugima i zarad te potrebe umećete da makar malo spustite loptu. Posle napetih dana po pitnjima finansija i velikih troškova – situacija lagano kreće na bolje. Zdravlje: Nervoza, promenljiva raspoloženja. Osetljivost na alergene i jako sunce.

STRIJELAC

Hrana: Doručak, kao najvažniji obrok – onaj koji treba da vam da dovoljno energije, nemojte nikako preskakati. U ovoj sedmici pokušajte da izbegavate tešku hranu u popodnevnim i večernjim satima.

Ljubav: Niste na istim talasnim dužinama partner i vi ovih dana. Oboje ste u nekom svom filmu, bavite se svojim problemima, malo je prostora za zajedničke trenutke a kada ih i ima – to je sve nekako polovično, delimično.

Doneli biste dobru energiju u odnos ukoliko biste se zajedničkim snagama bacili na planove – o putovanju, o odmoru, izlascima. Pokušajte, ovo će popraviti situaciju.

Slobodni Strelčevi – grabite život i uživanja punim rukama, samo da nešto ne propustite, da vam ne promakne. Emotivni aspekti su polovični, ali od kraja sedmice počeće mnogo intenzivnije da rade u vašu korist.

Posao: Problemi u komunikaciji i u dogovorima, otežano razumevanje sa saradnicima i kolegama, napeta atmosfera i masa komplikovanih obaveza – sve vas to očekuje tokom naredne radne sedmice.

Takođe, može doći do nekog tipa reorganizacije, promena u zaduženjima, načinu funkcionisanja – što će definitivno doneti tenziju.

Sa druge strane – vi sada možete staviti tačku na mnogo situacija i obaveza koje su vam u prethodnom periodu zadavale glavobolju. Snage i energije definitivno imate. Zdravlje: Problemi sa kičmom ili krvnim pritiskom kod starijih pripadnika znaka.

JARAC

Hrana: Ne preskačite voće i raznorazno povrće u bilo kojoj varijanti – kao prilog, glavno jelo ili u salatama. Počastite sebe par puta sedmično sladoledom ili parčetom voćnog kolača.

Ljubav: Teško ćete se partner i vi razumeti i sporazumeti u ovim danima. Nešto će kod oboje donositi tenziju i pometnju, nešto će vas nervirati. I jedno i drugo možete biti bandoglavi, zadrti, presirati se međusobno i pokušavati da naterate drugu stranu da igra po vašim pravilima.

Kroz sve ovo će se provlačiti velike količine strasti koje će vas “vraćati” onda kada preterate i odete predaleko. Kod onih koji žive zajedno ili su u braku – te tenzije mogu biti zbog finansija i troškova.

Slobodni Jarčevi – šta god da se eventualno pokrene, pokrenuće se kroz strast kojoj nećete moći da se oduprete.

Posao: Pun Mesec u polju finansija tokom naredne sedmice pokazuje gde će biti mesto vašeg najvećeg ulaganja snage i truda, ali i najvećeg stresa.

Ovo je period kada se intenzivno borite za finansijsku stabilnost i za svaki novčani priliv, ali sa druge strane i period kada vas troškovi iznenađuju i opterećuju na dnevnoj bazi.

Generalno gledno – sedmica pred vama je naporna, dosta truda i zalaganja a rezultati neće biti u skladu sa onim što ste dali. Informacije će vas bombardovati sa svih strana, ali će biti malo vrednih. Zdravlje: Problemi sa kolenima i zglobovima. Osetljiv stomak.

VODOLIJA

Hrana: Nemojte jesti na preskok, niti se zatrpavati nezdravim namirnicama, brzom hranom. Povrće je sada izuzetno bitno za funkcionisanje i vaše probave i vašeg organizma u celosti.

Ljubav: Pun Mesec u vašem znaku tokom ove sedmice u aspektima sa Saturnom, Marsom i Uranom doneće vama lično povišenu nervozu, napetost, tenziju.

Moguće je da će vam najviše prijati da se distancirate od svega, odmorite, da malo budete sami sa sobom – a nisam sigurna da će to partner razumeti i samo će vam svojim prisustvom, zahtevima ili postupcima dodatno tu nervozu podsticati.

Vaši postupci mogu biti nagli i dramatični, pa pre nego što napravite neki problem – pokušajte da iskulirate. Slobodni – u isto vreme vas bode emotivna prošlost, ali i nešto novo što se dešava a uzbudljivo je, burno, komplikovano.

Posao: Za vas bi najbolje bilo da ovu sedmicu provedete na odmoru, da se lepo sklonite od svega i svih. Ukoliko to nije slučaj – slobodno računajte da ćete u poslovnom okruženju vi biti nepodnošljivi drugima isto onoliko koliko su oni vama.

Sve će od obaveza funkcionisati „na gurku“ i kroz stres, ali ako ništa drugo – završićete čak i ono što ste mislili da nema teorijske šanse da ćete obaviti.

Jurnjava oko papirologije i pokretanje novih dogovora, ali i mogućnost obnove starih saradnji. Zdravlje: Problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom kod starijih. Mlađi – potencijalni respiratorni problemi.

RIBE

Hrana: Starije Ribe bi trebale da malo redukuju ishranu I izbegavaju namirnice koje im opterećuju varenje. Mlađi – iako možda niste ljubitelj povrća – ono bi vam sada baš odgovaralo.

Ljubav: Emotivna rastrzanost će biti prisutna i kod slobodnih i kod zauzetih pripadnika ovog znaka. Jake strasti koje su van vaše kontrole sada upravljaju vama, ali i događajima oko vas.

Ukoliko imate partnera a nešto se kod vas dešava “sa strane” budite vrlo, vrlo obazrivi jer tajne se odjednom mogu osvetliti i napraviti dar – mar. Čak i ako se te tajne ne vezuju automatski za drugu osobu, već za neke druge situacije – svejedno, ne bi bilo dobro da budu otkrivene.

Partner vas pažljivo posmatra a okolnosti vam ne idu na ruku. Slobodni – ako uđete u nešto u ovoj sedmici, ulazite zato što ne možete da se oduprete strastima.

Posao: Napeta je atmosfera u radnom okruženju. U talasima do vas dolaze informacije, zahtevi, molbe, pitanja. I sve mora ovog trenutka i niko ne može da sačeka i da bude strpljiv.

Pritisak na vas jeste veliki i sve ovo deluje vrlo komplikovano, ali vi nekako uspevate da plivate u svemu ovome i da postignete i ono što se od vas očekivalo, ali i mnogo više od toga.

Volja da završite sve i da izađete kao pobednik iz svih dešavanja sada je neizrecivo jaka. Neka vas vodi i na dalje. Finansije su korektno, niste nezadovoljni. Zdravlje: Osetljiv respiratorni sistem. Hronični bolesnici i stariji – potrebne su redovne kontrole. Povrede.

Autor horoskopa: Olga Savić

error: Sadržaj je zaštićen !!