NAREDNE SEDMICE Blizancima će jedna osoba izazvati osmijeh na LICU; Ovnovi izlaze iz OSJETLJIVOG zdravstvenog PERIODA…

Saznajte šta vam zvezde poručuju ove sedmice..

OVAN

Hrana: Jeste u intenzivnom periodu, ali i pored žurbe i jurnjave – pokušajte da imate redovne obroke, koji ne bi trebali da budu obilati. Neka obroci budu sa više povrća, kvalitetnog mesa i salata.

Ljubav: Venera i Saturn rade u vašu korist, a tokom ove sedmice i vaš vladar kreće direktnim hodom.

Polako vam se vraća vaša energija i iz dana u dan ćete se osećati bolje. Iako će neki od vas i dalje vući tragove prošlosti, ona će ipak sve više ostajati iza vas a vi ćete biti spremni da pustite nove osobe u život.

No, pre toga se zabavite, družite, uživajte u flertu i interesantnim osobama sa kojima ćete tokom ove sedmice biti u kontaktu. Što se tiče zauzetih – komunikacija sa partnerom će se poboljšati i umećete više da podstaknete jedno drugo, više uživate u zajedničkim momentima i dobroj energiji.

Posao: Za razliku od prethodne sedmice, ova će biti dosta dinamičnija. Ok, ta dinamika vam u prvoj polovini sedmice može doneti pojačanu nervozu i osećaj da kasnite u svemu, ali ćete uspeti da se organizujete i fokusirate na ono što je od prioriteta. Mnogo sitnih obaveza i stavki koje morate rešiti, pojačana komunikacija sa saradnicima i više aktivnosti je ono što vas očekuje.

Nekima od vas stižu pozitivne informacije koje se mogu vezivati za vama vrlo važan dogovor ili za finansije. Zdravlje: Polako izlazite iz vrlo osetljivog zdravstvenog perioda.

BIK

Hrana: Velike oscilacije u ishrani koje će najpre zavisiti od vašeg raspoloženja. Povremeno je moguća pojačana nervoza – u tim danima ćete itekako umeti da se tešite omiljenom hranom.

Ljubav: Dobar kontakt Venere sa Marsom, ali isto tako kvadratni aspekt sa Uranom – najpre liči na one varnice i strasti koje se lako probude, rasplamsaju, liči na zanimljivu komunikaciju koja brzo prerasta u flert, pa onda i u nešto više, ali, teško da liči na nešto što bi moglo biti stabilno i potrajati. Jeste inspirativno i donosi uživanje, zabavu i dobru energiju pa ako volite – izvolite.

Što se tiče zauzetih, vaša komunikacija je dobra i pored toga što ste i partner i vi dosta okupirani ličnim i poslovnim obavezama. Uspevate da pronađete vreme jedno za drugo, mada je to vreme nedovoljno da biste bili zadovoljni.

Posao: Nervoza u prvim danima ove sedmice – moguća je gužva, žurba, neorganizovanost, kao da pokušavate da se vratite u redovne poslovne “koloseke”, ali to ne ide baš jednostavno.

Ova sedmica vam je dosta dinamična – da, biće dana u kojima preovladava nervoza, ali biće i onih u kojima će sve ići po planovima i u kojima ćete uspeti da se savršeno organizujete, funkcionišete i ostvarite dobre rezultate.

Dobri kontakti sa autoritetima i saradnicima. Finansije – očekivane isplate kasne ili su umanjene. Zdravlje: Osetljivo grlo i žlezde.

BLIZANCI

Hrana: Može da se dogodi da u ovu sedmicu uđete sa manjim ili većim probavnim smetnjama. Potrebna vam je laganija ishrana sa dosta povrća, a mlečne i suhomesnate proizvode pokušajte da izbegavate.

Ljubav: Prilično korektna sedmica kod zauzetih Blizanaca. Ukoliko je bilo trzavica tokom proteklog perioda, sada možete da spustite tenziju, otvorenije i konstruktivnije razgovarate.

Mars kreće direktno u vašem znaku tokom ove sedmice, pa će se nivo nervoze i nestrpljivosti kod vas smanjivati kako dani budu prolazili. Umećete da podstaknete jedno drugo, da se opustite i više uživate u zajedničkim momentima, a moguće je da bude i više zabavnih aktivnosti ili izlazaka, kraćih putovanja.

Slobodni – prija vam nečije prisustvo i komunikacija sa ovom osobom. Živnućete, bićete više raspoloženi i osmeh će vam češće biti na licu.

Posao: Mogući su pojačani troškovi početkom sedmice, ali je moguće i da izgubite novac, vodite računa o novčaniku, karticama.

Poslovno – u ovu sedmicu ulazite pod nervozom, najverovatnije zbog toga što morate požuriti da završite sa obavezama i ispoštujete rokove. Komunikacija sa saradnicima će biti dosta korektna, a i sa nadređenima možete pronaći zajednički jezik.

Pojedini Blizanci mogu biti prijatno iznenađeni informacijama koje stižu sredinom sedmice I koje nagoveštavaju promene koje ste čekali. Zdravlje: Još uvek niste u “svojoj” energiji i dosta ste osetljivi. To će se promeniti vrlo brzo.

RAK

Hrana: Oscilacije raspoloženja će biti naglašene u prvoj polovini sedmice, pa je moguće da ćete u tom periodu češće tražiti utehu u hrani, naročito slatkišima. Ostatak sedmice donosi vam stabilnost.

Ljubav: Ukoliko je tokom protekle sedmice bilo tenzičnih momenata sa voljenom osobom, moguće je da se lošija raspoloženja ili nervoza provlače i u prvim danima ove sedmice.

Već nakon toga ulazite u fazu kada oboje želite da razgovarate otvoreno i racionalno i rešite svaki potencijalni problem, što će se i dogoditi. U suštini, u periodu ste kada ništa vezano za vaše partnerstvo ne treba gurati pod tepih niti se povlačiti u tišinu.

Slobodni Rakovi – ovo nije sjajan ljubavni period jer vas previše vraća unazad, a premalo vam daje novih opcija, bar ne onih koje bi vredele. Ipak, mogući su flertovi, avantura, uzbudljiva dešavanja.

Posao: Prvih par dana ove sedmice vam mogu doneti finansijsku štetu, gubitke ili neplanirane troškove. Pokušajte da opreznije baratate novcem. Period od srede je povoljan za kontakte sa saradnicima, završetak poslovnih obaveza, za dogovore i potpisivanja ugovora i važnih papira. Generalno, realizacija bilo čega što započnete sa radom je više nego izvesna.

Moguće je da će do vas stići poslovna ponuda na koju dosta dugo čekate, savet je da je dobro razmotrite, ali da budete otvoreni da je prihvatite. Zdravlje: Osetljiv zdravstveni period je i dalje aktivan.

LAV

Hrana: Potrebna vam je hrana koja diže energiju. Zato se ne tovarite slatkišima, premasnom i prezačinjenom hranom – već povrćem, jajima, crvenim mesom, žitaricama, cveklom.

Ljubav: Ovo je period za zabavu, druženje, uživanje u kontaktima sa prijateljima. Itekako je moguće da bi se pojavio neko ko bi skrenuo vašu pažnju na sebe, ali i pored dobre komunikacije i zabavnog flerta koji bi vas inspirisao, male su šanse da bi ovo preraslo u ozbiljniju ljubavnu priču. Pre bismo mogli da kažemo avantura, mnogo varnica i strasti, pa neka traje koliko traje.

Zauzeti Lavovi – malo statičan i neinspirativan period za vas dvoje, vi se ne osećate baš podsticajno, a i partner deluje usporeno. No, tu su i mogućnosti za druženje i izlazak sa zajedničkim društvom, a to će vam doneti bolju energiju.

Posao: Neka vam prioritet budu obaveze koje niste dovršili. Generalno, ovo nije posebno inspirativan period za vas – protekli period vas je umorio, a atmosfera na radnom mestu je usporena i ne daje vam podsticaj da se trudite.

Takođe, komunikacija sa saradnicima, ali i dešavanja na svakodnevnom nivou, sve je dosta statično, jednolično. Ipak, ne znači da se i u ovom periodu ne mogu pokrenuti novi dogovori i ideje ili obnoviti saradnje i poslovi koji su vam odgovarali. Finansije – dosta korektno ako kontrolišete troškove.

Zdravlje: Osetljivo zdravlje, umor.

DJEVICA

Hrana: Prijaće vam mlečni proizvodi, naročito kiselo mleko, kefir, sirevi. Ukoliko početkom sedmice budete imali stomačne tegobe, one su više prouzrokovane nervozom nego načinom ishrane.

Ljubav: Da biste se otvorili za nove osobe i nove ljubavne prilike, potrebno je da završite sa prošlošću. A za neke od vas to nije jednostavan zadatak, ne samo što imate stalne podsetnike na bivšeg partnera, već je moguće i da se kontakt između vas dvoje obnovi.

Što se tiče onih koji ne nose balast prošlosti, neko koga ste relativno skoro upoznali, pokazaće veliku zainteresovanost za vas i pokušavati da vas osvoji.

Zauzete Device – i partner i vi ćete imati dosta obaveza, a samim tim biće i manje prostora za vas dvoje. U nekim momentima može vam se činiti da se vi mnogo više trudite od voljene osobe.

Posao: I pripadnici ovog znaka bi trebali da obrate pažnju. Postoji mogućnost uvećanja troškova, neplaniranih izdataka, a svakako vam se u ovom periodu preporučuje da dobro razmislite pre nego što uložite novac.

Sama poslovna tematika i nije toliko loša. Možda će završavanje obaveza ići nešto sporije nego inače, ali ćete se vi vrlo brzo vratiti u pravu radnu formu.

Moguće su i ponovljene, ali i potpuno nove ponude, a neke od njih se mogu vezivati i za inostranstvo ili strane firme. Dobar odnos sa šefovima i saradnicima. Zdravlje: Prehlade, viroze. Stariji – oscilacije pritiska.

VAGA

Hrana: U periodu ste kada ne želite da kočite i sputavate sebe, pa će se to svakako odraziti i na način ishrane. Ovo ne mora automatski da znači da ćete preterivati, ali ćete svakako uživati i u slatkišima i u slanišima.

Ljubav: Partnerska i vaša planeta su u vazdušnim znacima i dobrom međusobnom odnosu, što znači da će komunikacija između vas dvoje biti neuporedivo bolja, a isto tako znači da ćete želeti iste stvari i lako se dogovarati oko toga.

Ovo će mnogo bolje funkcionisati kod onih koji su u vezama, dok će kod onih koji žive zajedno i dalje povremeno biti tenzije oko jednih te istih pitanja i tema. I jedni i drugi – iskoristite ovaj period da budete više aktivni, promenite ustaljenu svakodnevicu i pokrenite se.

Slobodni – raspoloženi ste i lako privlačite poglede. Moguća su interesantna dešavanja sa suprotnim polom.

Posao: Nemojte vući poslovne zaostatke, dobar je momenat da se pokrenete i rešite ono što je ostalo nedovršeno, jer će to sada ići lakše i jednostavnije.

Vi ste u dobroj energiji, pa koristite ovaj period i za zatvaranje starih obaveza, papirologije, tema, ali i za planove i kreativne ideje koje sada možete plasirati saradnicima ili nadređenima. Može vas iznenaditi nečija inicijativa i predlozi koje ima za vas.

Finansije – budite oprezni, jer ste ovih dana “široke ruke”. Mogući su jači troškovi i gubici novca. Zdravlje: Stariji – krvni sudovi, cirkulacija, respiratorne tegobe. Mlađi – osetljivo grlo.

ŠKORPIJA

Hrana: Vaš vladar kreće direktnim hodom tokom ove sedmice, pa je sada moguće ispraviti greške koje ste napravili u protekom periodu. Odgovaraće vam lagani obroci sa više povrća, salate.

Ljubav: U svemu što se vezuje za partnerstva postojaće još neko vreme sporost, kočenje i zastoji. Ovo može da se odrazi tako što ćete teško pronalaziti vreme jedno za drugo ili ćete imati otežavajuće okolnosti da biste ostvarili svoje planove i dogovore.

S druge strane, ovaj vam period daje šansu da sa voljenom osobom rešite neke zaista bitne teme i pitanja – zajednički, kroz otvorenu komunikaciju i međusobnu podršku.

Slobodne Škorpije – sve bliskiji kontakt Venere i Saturna, sem onoga vezano za prošlost, može doneti i značajne nove kontakte i privlačnost prema osobi sa kojom imate razliku u godinama.

Posao: Vaš vladar od četvrtka kreće direktnim hodom, ali još uvek ćete imati jak uticaj retrogradnog Merkura u polju koje se vezuje za komunikaciju, dogovore, susrete, informacije.

U suštini, još uvek ste u fazi kada vas okolnosti, papirološka pitanja ili druge osobe na neki način usporavaju, mada su mogući i problemi sa tehnikom i nesporazumi u kontaktima sa saradnicima.

U ovoj sedmici će vam se javiti više osoba sa kojima ste ranije imali saradnju i sada su mogući ponovni počeci. Finansije – dosta solidno. Zdravlje: Sklonost prehladama. Generalno, osetljivost disajnih puteva.

STRIJELAC

Hrana: Potrebne su manje promene u načinu ishrane da biste se osećali dobro. Izbaciti neke namirnice (najpre slatkiše i testa), smanjiti začine, ubaciti više povrća, ribe, imati češće, a manje obroke.

Ljubav: Jednim delom, situacija između partnera i vas će krenuti na bolje, bićete na sličnim talasnim dužinama u ovom periodu, raspoloženiji za komunikaciju i dogovor, a evidentno je da će se provlačiti i više pozitivne energije, aktivnosti i živosti između vas dvoje.

Kada Mars u polju partnerstava krene direktnim hodom u četvrtak, situacija će se dodatno popraviti. Ne možemo da kažemo da je savršeno, ali će se napetost smanjiti i promene će biti vidljive.

Slobodni – dobar period za uživanje, akciju, komunikaciju sa suprotnim polom. Moguće su nove emotivne prilike i flert, ali je moguća i obnova priče sa “starima”.

Posao: Bolja energija u poslovnom okruženju. Jednostavnija komunikacija sa kolegama i saradnicima. Vi ste takođe više motivisani (ili ste se odmorili za praznike, pa vam sada ništa nije teško) i lakše završavati čak i one komplikovanije obaveze. Možda će sam početak sedmice doneti nervozu zbog nekih zastoja i čekanja, ali vrlo brzo će se situacije pokrenuti u pravom smeru.

Možete dobiti interesantnu ponudu ili predlog od bliskog saradnika. Novčana isplata koju očekujete verovatno će biti odložena za par dana. Zdravlje: Osetljivi disajni putevi, naročito u drugom delu sedmice.

JARAC

Hrana: Obogatite ishranu većom količinom povrća, naročito zelenog lisnatog – zelenom salatom, spanaćem, keljom, blitvom. Takođe, prijaće vam mlečni proizvodi – stari sirevi, jogurt.

Ljubav: Trenutno ste najviše u fazonu druženja, opuštenih susreta sa osobama koje su vam bliske, pogotovo ako u poslednje vreme niste imali dovoljno vremena jedni za druge.

Emotivno ste prilično zatvoreni i oprezni kada su nove osobe u pitanju, mada vam u ovom periodu mogu prijati inspirativni razgovori i blago flertovanje sa nekim osobama.

Što se tiče zauzetih – period je dobar za komunikaciju, ukoliko želite da rešite neku temu sada za to postoji dobra mogućnost. No, ne moraju svi razgovori biti ozbiljni, ova sedmica je dobra i za planiranje zajedničkih aktivnosti, kraćeg puta, izlazaka i druženja.

Posao: Pokušajte da isplanirate troškove i da ne prelazite granice budžeta koji ste zacrtali, ne rasipajte novac na nepotrebne stavke i budite oprezni kada su ulaganja u pitanju.

Što se poslovnog dela tiče, sada se možete vratiti na neke ideje, dogovore ili planove koje ste u prethodnom periodu iz nekog razloga morali da stopirate.

Jeste momenat da ih ponovo aktivirate. Prvih par dana sedmice će doneti gužvu i zastoje u završavanju obaveza, ali ćete brzo uspeti da se organizujete i uhvatite korak sa dešavanjima. Zdravlje: Osetljivost respiratornih organa. Stariji – hronična problematika, naročito vezana za kičmu i zglobove.

VODOLIJA

Hrana: Više bi vam odgovarala lagana hrana sa dosta povrća i salata. Od voća – jabuke. Pokušajte da izbegnete obroke (a pogotovo slatkiše i grickalice) u kasnijim večernjim ili noćnim satima.

Ljubav: Merkur, kao vladar polja uživanja i ljubavi ide unazad, a u vašem znaku Venera i Saturn vrte prošle filmove. Vi jeste krenuli unapred, ali vas ta prošlost i dalje nekako „vuče za rukav“, ako ništa drugo, a ono kroz razmišljanja i podsećanja.

A u ovoj sedmici, sem te prošlosti (koja će neočekivano iskrsnuti ispred nekih od vas, mogući su susreti i oni dogovoreni, ali i oni slučajni), vi imate dosta komunikacije i flerta sa suprotnim polom.

Prijaće vam i donositi vam dobru energiju. Zauzete Vodolije – čas ste mirni i zadovoljni, čas neraspoloženi, jer partner i vi nemate dovoljno vremena jedno za drugo.

Posao: Ulazite u zahtevnu poslovnu sedmicu u kojoj ćete pokušavati da nadoknadite sve zaostatke (sa dosta promenljivim uspehom). Očekuje vas mnogo priče, dogovora, kontakata sa saradnicima, trčanja.

Dok ćete nešto od ovoga brzo realizovati, postojaće situacije u kojima ćete se zaglaviti, što vašom krivicom, što krivicom drugih ljudi i okolnosti (problemi sa tehnikom, papirima i u saobraćaju).

Po pitanju finansija ćete proći solidno, mada očekujte seriju troškova u drugom delu sedmice. Zdravlje: Pod polovičnom energijom ulazite u ovu sedmicu. Situacija će krenuti na bolje uskoro.

RIBE

Hrana: Prisutna nervoza neke od vas može navesti da utehu pronalazite u jelu, posebno u slatkišima ili grickalicama. Ili možete otići u drugu krajnost pa imati neredovne obroke i češće uživati u brzoj hrani.

Ljubav: Trenutno ste više okupirani porodičnim ili poslovnim pitanjima, pa premalo vremena ostaje za voljenu osobu. Ako ništa drugo makar se naziru rešenja za one stavke koje su vam do sada unosile nemir i nervozu. Komunikacija sa nekim vam prija i podstiče vas, ali razmislite da li bi bilo dobro da nastavljate sa ovim flertom, jer lako može prerasti u nešto ozbiljnije.

Slobodne Ribe – neko vas može iznenaditi svojom inicijativom, pogotovo ako ste ovu osobu do sada gledali kao prijatelja ili poznanika. Aktivni su i kontakti preko društvenih mreža ili izlazaka, druženja. Neki od vas će se lako upustiti u avanturu.

Posao: Manji problemi u saradničkim odnosima i dogovorima tokom ove sedmice. Pojedine osobe vas mogu na kratko iznervirati promenama u poslednjem trenutku. Sve vezano za tehniku takođe može povremeno imati bagove, ali ovo su sitni i kratkotrajni problemi koje brzo rešavate.

Pored ovih manjih teškoća u sedmici koja je pred nama imate i prijatna iznenađenja, uspešne dogovore, bitne informacije i vesti koje ste možda duže čekali.

Ako se nadate potpisivanju važnog ugovora to je sada itekako moguće. Zdravlje: Prehlade, viroze. Stariji – kičma, krvni sudovi, cirkulacija.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!