NAREDNE SEDMICE Bikovima se nikako ne savjetuje upuštanje u nove ljubavne VEZE; Lavovi bi trebalo da porade na komunikaciji…

Kome će naredna sedmcia biti uspešna i sa mnogo poslovnih poduhvata, a ko će jedva čekati da napusti kancelariju u prepusti se druženju sa prijateljima i partnerom, saznajte u novom sedmičnom horoskopu!

OVAN

Hrana: Jedite konkretnu hranu – vašem organizmu trebaju kalorije i energija. Trošite se dragi Ovnovi mnogo – zato to morate nadoknaditi. Pronađite balans.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ljubav: Ako ste za malo drame i imate neopisivu želju da začinite svoj ljubavni život letećim tanjirima – e, onda sakrivajte od partnera, recite nešto što će voljenoj osobi uključiti sve crvene alarme, pošaljite dragom vam biću poruku koja je namenjena nekom drugom…. prosto rečeno – svesno ili nesvesno zabrljajte nešto i tokom cele sedmice ćete imati žurku.

I uopšte ne mora da znači da vi tu krijete ne znam ni ja šta bitno – možda samo niste fokusirani i misli vam blude, a druga strana to doživljava prilično lično i opako sumnja. Slobodni Ovnovi – jedino ako ste voljni za avanturu ili za odnos sa zauzetom osobom.

Posao: To što će Venera u drugom delu sedmcie da uđe u znak Bika vam odgovara po pitanjima finansija jer će one krenuti prvo ka stabilizaciji, a onda i ka popravljanju.

Neki od vas će možda u ovoj sedmici i na poslovno putovanje ili pak u intenzivne pregovore. U prvom slučaju – obratite pažnju na dokumentaciju koju treba poneti i spremite se na promene u poslednjem trenutku.

U drugom slučaju – pregovori neće biti lagani i trajaće duže nego što mislite, ali su prilično obećavajući i nešto može biti od ovoga. Zdravlje: Niste baš fokusirani a impulsivni ste, pa vodite računa u saobraćaju. Moguće su i povrede, kao i respiratorni problemi.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

BIK

Hrana: Venera ulazi u vaš znak u drugom delu sedmice – pa ćete doći u svoju energiju i početi da se osećate dobro. U međuvremenu – ništa vam ne bi falilo da prošetate po pijaci i nakupujete sveže povrće.

Ljubav: Suštinski, partner i vi ste u korektnoj fazi. E sad, da je moguće da u ovoj sedmici dođe do neke tenzije ili mogućnosti za raspravu – ma jeste. I to verovatno negde sredinom perioda. Partner će nešto da kaže (ne kaže) ili da uradi (ne uradi) što će vas podbosti i možete da odreagujete burnije nego što ste planirali.

Ali, ništa ovo posebno nije – u roku od jednog dana se rešava, situacija stabilizuje i sve dolazi na svoje mesto. Slobodni Bikovi – blago meni, nemojte da sada ulazite u neke priče ili da se zaljubljujete – biće to burni i preburni odnosi koliko god bili na prvi pogled dobri. Hajde sačekajte malo, samo malkice.

Posao: Poslovno će nešto krenuti da se pomera na bolje od drugog dela ove sedmice. Ili ćete napraviti dobar dogovor ili dobiti zaposlenje ili ostvariti nešto što ste dosta dugo planirali i nadali se.

U svakom slučaju, poslovno ste u solidnom periodu. To još uvek ne možemo da kažemo za vaše finansije koje dolaze i odlaze bez ikakvog reda i smisla i konstantno vas ostavljaju sa polupraznim (ili potpuno praznim) novčanikom.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Nešto više pažnje obratite na poslovnu papirologiju – može biti grešaka i propusta. Zdravlje: Glavobolje, meteoropatske tegobe, hormoni, čak i mogućnost za povrede.

BLIZANCI

Hrana: Konzumirajte med, ribu, spanać, jaja, jogurt, integralni pirinač, ćureće meso. Slatkiše izbegavajte, ali povremeno možete uzeti crnu čokoladu ili urme kao slatku zamenu.

Ljubav: Definitivno ne možete na šest strana, a posao i obaveze lične prirode vam oduzimaju ogromnu količinu vremena i energije. Pokušavate da pronađete dovoljno kvalitetno provedenog vremena sa partnerom – ali će to ići teško u ovoj sedmici. Ne mora da znači da će zbog ovoga dolaziti do problema između voljene osobe i vas, ali svakako nećete ni jedno ni drugo biti kompletno ispunjeni i zadovoljni.

Što se tiče slobodnih Blizanaca – ova sedmica baš i nije savršena za nove ljubavne početke i poznanstva – uglavnom sve može ići kroz strast. Sklanjajte se od zauzetih osoba i onih koji pričaju slatke, ali prazne priče.

Posao: Vi biste mnogo toga da završite odjednom, da možda neke zaostatke rešite koliko odmah, da se istovremeno bavite i papirologijom i dogovorima i planovima i još plus redovnim obavezama – neće to ići baš tako fino kako ste vi zamislili jer vam fali jedan osnovni faktor, a to je organizacija.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Tu ste u ovoj sedmici izuzetno slabi – posvećujete gro vremena nebitnim stavkama a na one zaista važne ne stižete da se fokusirate. Pokušajte da ne kasnite i ispoštujte ono na šta ste se obavezali. Zdravlje: Osetljivost gornjih disajnih puteva, kao i potencijal za povrede.

RAK

Hrana: Rakovi će biti u jurnjavi, pa će se često dogoditi da propuste obrok ili da imaju malo vremena za njega. Ukoliko je to moguće – makar se potrudite da ne preskačete doručak – neka on bude obilan i kvalitetan.

Ljubav: Pričaćemo o nekim stabilnijim momentima u vašim emotivnim relacijama od pred kraj ove sedmice. Do tada – baš i nije bajno. Vaše misli i osećanja su u konstantnim oscilacijama, a u istom ritmu funkcioniše i odnos sa voljenom osobom. Čas se držite čvrsto, čas prorade nemiri, strahovi, nervoze. Neka vaša komunikacija bude obojena osećanjima, a ne prebacivanjima, kritikama.

Slobodni Rakovi – i dalje nije dobar trenutak za nove početke. Ukoliko uživate u nečijem društvu – pustite neka to ide i odvija se polako. Samo nemojte da to bude društvo osobe koja je zauzeta, samo će vam doneti nemire.

Posao: Radna sedmica će krenuti kroz pritisak i žurbu i verovatno će se na isti način nastaviti i na dalje. Informacije koje budu dolazile do vas biće povremeno kontradiktorne, zbunjujuće – ne reagujte momentalno na njih, već sačekajte da se situacija izbistri.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

U komunikaciji sa saradnicima, u papirološkim pitanjima i u dogovorima – nemojte žuriti i donositi zaključke naprečac. Moguće je da u drugom delu radne sedmcie budu nagoveštene pozitivne promene koje bi uskoro trebale da zažive.

Zdravlje: Prolazne prehlade, manji problemi sa spavanjem.

LAV

Hrana: Nemojte se zatrpavati hranom, ali nemojte otići ni u drugu krajnost. Potrebne su vam namirnice koje vas energetski dižu i pripremaju za sjajan period koji se ubrzo otvara pred vama.

Ljubav: Emotivni odnosi su uglavnom dobri – ima i strasti i emocija….no, malo biste trebali da poradite na komunikaciji koja može s vremena na vreme bagovati u ovoj sedmici.

Jer, čini mi se da ćete i partner i vi biti nervozniji nego inače i da se neke brzinske rasprave mogu lako isprovocirati. Možda imate različita mišljenja po nekim pitanjima, ali to ne znači da ne možete pronaći kompromis.

Slobodni Lavovi – i dobar i loš period za nove ljubavi. S jedne strane – i te kako je moguće da prorade varnice između vas i neke osobe….ali sa druge – možda u ovom trenutku ne bi trebalo žuriti, već pustiti da se priča razvija.

Posao: Novac će nastaviti da odlazi od vas u ovoj sedmici – ukoliko možete da uradite nešto po pitanju troškova, zakočite…ukoliko ne možete – pa, onda isplaćajte ono što imate – ionako je ovo poslednja sedmcia sa tako intenzivnim „odlaskom“ novca od vas.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Poslovno – vrlo brza i aktivna, ali i pomalo „džombasta“ sedmica je pred vama. Biće momenata u kojima jednostavno nećete znati na koju ćete stranu pre. Mogući su problemi u organizaciji, jer će postojati dešavanja i ljudi koji će vam odvlačiti pažnju.

Zdravlje: Mrljavite se nešto, ali uskoro će situacija krenuti na bolje. Hronični umor je prisutan.

DJEVICA

Hrana: Ako želite sebi dobro onda nema preskakanja obroka, nema slatkiša i grickalica, ali nema ni toga da jedete dok ne počne stomak da vas boli. Pokušajte da se ustalite po pitanjima ishrane.

Ljubav: Ukoliko je tokom prošle sedmice došlo do nekih napetih momenata između partnera i vas – vrlo je moguće da se tenzija prenese i u ovu sedmicu. I iz te neke lošije faze bi se izašlo pred sam kraj ovog perioda.

Kao da još uvek nije trenutak da se zakopaju „ratne sekire“ – komunikacija vam je previše zbunjujuća, ne razumete se, a to sve povlači nervozu i sumnje.

Slobodne Device – neke osobe koje vas interesuju su možda već tu, neke se tek spremaju da dođu. No, period nije sjajan da se grade stabilne i jake konekcije – ovo će početi da se menja od vikenda, pa još uvek budite strpljivi i ne žurite nigde.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Posao: Dosta nervoze, brzine i nemogućnosti organizacije će se provlačiti i kroz vaš poslovni sektor. Svi su nešto na kraj srca, svi su nešto nervozni i impulsivni, svi bespotrebno komplikuju – a sa druge strane – verovatno saradnici i vas doživljavaju tako jer se jednostavno ovih dana ne razumete uopšte.

Koliko god da žurite – po osetljivim i bitnim poslovnim pitanjima neće moći da se brza, moraće polako i korak po korak da ne biste sve radili ispočetka. Napetiji odnosi sa nadređenima i mlađim muškarcima. Zdravlje: Još uvek niste u bajnom zdravstvenom periodu.

VAGA

Hrana: Što se ishrane tiče skroz ste ok, osim kada su slatkiši u pitanju. Po koji slatki greh i nije toliko strašan, ali nemojte da preterate. Takođe, bilo bi dobro da smanjite upotrebu začina.

Ljubav: Ako imate osećaj da vas je hemija sa nekim „izula iz cipela“ , da istinski uživate u društvu te osobe – pa, onda izvolite. Zar je bitno da li će to biti samo avantura, zar je bitno što će novo započeti odnosi biti burni i sa mnogo oscilacija, zar je bitno što su male šanse za stabilnost i trajnost? Ukoliko želite da poslušate savet, on bi bio – ne žurite, ništa što je istinski vredno neće vam pobeći.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

A vi kako god želite. Zauzete Vage – truckav put za partnera i vas se nastavlja i kroz ovu sedmicu. Svega tu ima – i želje i emocija i razumevanja, ali i onog drugog – bure, drame, sumnje, nervoze i rasprava.

Posao: Ili ćete uspeti sami da se zatrpate obavezama, ili će pak to drugi uraditi umesto vas. U svakom slučaju – ukoliko očekujete mirnu sedmicu u kojoj ćete normalno funkcionisati i ostvariti ono što ste planirali na dnevnoj bazi – verovatno je da od tog posla nema ništa. Radno okruženje će povremeno delovati kao da se ne zna ko pije a ko plaća.

Svi će biti nervozni i dramiti za svaku sitnicu, a itekako su moguće sve vrste konfuznih dešavanja, grešaka i propusta. Finansije – da nije troškova, bili biste skroz zadovoljni. Zdravlje: Glavobolje, sinusi, prehlade, problemi sa zglobovima.

ŠKORPIJA

Hrana: Kako se budete osećali – takva će vam biti i ishrana ovih dana. Momenti u kojima niste gladni uopšte ili zaboravljate da jedete mešaće se sa momentima u kojima biste počistili sve iz frižidera.

Ljubav: Vrlo promenljiva situacija u vašim emotivnim relacijama. Suštinska povezanost postoji, postoje i emocije i želje – ali komunikacija baguje, tu je i nervoza, sumnje se lako bude, a još ako na to dodamo i manjak vremena – onda imamo kompletnu sliku.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

U danima vikenda postoji tendencija da se situacija smiri i stabilizuje. Više stavite akcenat na emocije, manje pričajte a više uživajte zajedno. Slobodne Škorpije – ulazak Venere u partnersko polje u drugom delu sedmice i njen dobar kontakt sa Saturnom iz polja ljubavi i uživanja – otvaraju zanimljiv emotivni period. Ovo mogu biti lepi ljubavni počeci za vas.

Posao: Sedmica u kojoj nećete znati na koju ćete pre stranu. Sedmica u kojoj ćete imati osećaj da, što više žurite da nešto obavite – sve sporije završavate (jer morate da ispravljate ono što ste u žurbi pogrešili).

Sedmica u kojoj vam komunikacija neće biti jača strana, pa zato vodite računa u dogovorima. Sedmica u kojoj ćete biti impulsivni i nestrpljivi i nije savršen period da donosite bitne poslovne odluke. Sedmica u kojoj će vam organizacija posla biti zbrda zdola.

Finansije standarno. Novac dođe, novac se potroši. Zdravlje: Problemi sa spavanjem, imunitet ne baš sjajan. Mogućnost za povrede.

STRIJELAC

Hrana: Potrebna su vam u ishrani namirnice koje donose energiju. Smanjite mesne, a pojačajte mlečne proizvode. Takođe – konzumirajte u većoj meri sezonsko povrće i voće.

Ljubav: Bolje će u ovoj sedmici proći one emotivne relacije koje su nove ili one u kojima partneri ne dele isti životni prostor. Tu će emocije i strast doći na prvo mesto i pored povremenih „kikseva“.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

No, oni koji žive zajedno ili su u braku – tu već može biti pojačanih tenzija, može biti nesporazuma, sumnje, ali i impulsivnih i brzinskih odluka koje neke od odnosa mogu dovesti do ivice pucanja.

Pokušajte da hladne glave razgovarate o temama koje vam unose nemire. Slobodni Strelčevi – i dalje ste u periodu pojačanih emotivnih prilika, dobre energije ali i sklonosti ka uživanjima, zabavi, strastima i hemiji.

Posao: Intenzivna poslovna dešavanja će vam u nekim momentima buditi elan i donositi dobru energiju, a u drugim će vas umarati jer ćete shvatiti da ste okruženi osobama sa kojima se ne razumete i koje vam komplikuju poslovnu svakodnevicu.

Očekujte porast obaveza i verovatno je da ćete morati da posvetite pažnju i najsitnijim detaljima ili da ispravljate ono što su drugi zabrljali. Sa saradnicima se trudite da prevaziđete komunikacijske probleme – potrebni ste jedni drugima. Finansije – nestabilno. Zdravlje: Korektna zdravstvena situacija.

JARAC

Hrana: Mogli biste malkice da poradite na poboljšanju krvne slike. Potrebno vam je više namirnica bogatih gvožđem – spanać, jaja, cvekla, mahunarke, kakao, sušeno voće, luk.

Ljubav: Ukoliko prenesete nestabilnu i lošu energiju iz prethodne sedmice u ovu – pa, to neće biti dobro jer će postojati velika šansa da se nervoza provlači i na dalje.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Pokušajte da više pažnje posvetite jedno drugom, emocijama, komunikaciji, nežnosti, bliskosti. Ukradite vreme samo za vas dvoje i ne dozvolite da vas bilo šta ometa. Ako se jave momenti sumnje ili nesporazuma – raščistite odmah, ne čekajte da se tenzija gomila.

Slobodni Jarčevi – od polovine sedmice Venera ulazi u vaše polje uživanja i ljubavi. Priče koje se pokrenu u ovom periodu mogu biti trajne, stabilne i voditi vas ka ozbiljnosti i posvećenosti.

Posao: Previše je obaveza i odgovornosti trenutno natovareno na vas. Ispada kao da se od vas očekuje da stalno nešto uradite, pokrenete, ispravite, rešite. Da, jednim delom će vam ovo prijati jer će vam radni dan biti ispunjen a vi se osećati dobro, ali drugim – sve ovo će vam oduzimati vreme i testirati snagu živaca.

Energija oko vas je trenutno takva da je poslovna svakodnevica ispunjena žurbom i tenzijom, kao i mnogobrojnim promenama i obavezama. Proveravajte i druge i sebe, mogući su propusti sada. Zdravlje: Budite oprezni u saobraćaju. Stoji mogućnost povreda. Osetljivost respiratornog sistema.

VODOLIJA

Hrana: Ishrana će u ovoj sedmici biti ili neadekvatna ili ćete konstantno jesti s nogu, u žurbi. Vodite računa da ne pokvarite stomak nekvalitetnim namirnicama ili onima kojima je prošao rok trajanja.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ljubav: Uglavnom je situacija ok. Strasti ima, emocija ima. Komunikacija povremeno klacka, a pogotovo će klackati ukoliko vam se učini da partner nešto mulja ili da vam pak ne posvećuje dovoljno vremena.

No, čak i da se dođe do granice rasprave, brzo će se situacija vratiti u mirnije vode i rešiti. Od polovine sedmice Venera će obogatiti vaše polje doma – taman dobar period da se više uživa.

Što se tiče slobodnih Vodolija – i dalje traje period koji je dobar da se vi opustite i uživate. Da budete u pokretu, aktivni, da upoznajete nove osobe i ostvarite sa njima zanimljive interakcije. Da malo sedite na dve stolice.

Posao: Finansije će vam biti stavka na kojoj ćete se konstantno u ovoj sedmici saplitati. Koliko god da priliva bude, imaćete osećaj da vam je novčanik bušan i da novac samo prolazi kroz njega i odlazi dalje. Moguće su sve vrste troškova, a onih neplaniranih će biti koliko ti duša ište.

Poslovno – vaša je energija i dalje dobra, postoji mnogo aktivnosti i promena koje nisu loše po vas. Postoji prostor i za nove saradnike, nove poslovne prilike. Ukoliko pravite dogovore – ne žurite i ne donosite odluke naprečac. Zdravlje: Uglavnom ste dobro, ali biste mogli da razmislite o tome da se više relaksirate i odmarate.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

RIBE

Hrana: Potrebno je da živnete i pojačate energiju, a to ćete uspeti ukoliko uvedete više proteina kroz meso, jaja, više vitamina kroz sezonsko voće i povrće. Batalite slatkiše i grickalice, kao i brzu hranu.

Ljubav: Nemiri koji su u protekloj sedmici ustalasali emotivne relacije – itekako se mogu nastaviti i u sedmici koja je ispred vas. Pogotovo ako niste do kraja nešto razrešili, ako niste došli do suštine i raščistili pitanja koja su i pokrenula tenziju.

Saturn u vašem znaku traži odgovornost – najpre prema sebi, a onda i prema partnerstvu u kojem ste. Nemojte olako shvatiti njegov tranzit. Od drugog dela sedmice ulazite u nešto mirniji period.

Slobodne Ribe – e tek tada, od drugog dela sedmice počinju da se otvaraju bolje šanse za vas. I dalje nije vreme za žurbu, nije vreme za tajne i nedefinisane priče. Ali jeste vreme da više uživate.

Posao: Saturn, Sunce i Merkur su kod vas. Saturn, da vam da odgovornost, Sunce snagu i potrebu da se istaknete, Merkur da budete rečiti i komunikativni.

I pored svega što je na vašoj strani – neće vam ova sedmica biti jednostavna, pogotovo ukoliko budete žurili ili neka pitanja i dogovore olako shvatali. Možete lako pogrešiti, izgubiti koncentraciju, pogrešno se razumeti sa saradnicima.

Finansijski ćete proći dobro, a kad polovinom sedmice Venera ušeta u znak Bika – to će se dodatno poboljšati. No, troškovi su još uvek prilično jaki. Zdravlje: Roviti ste. Više čuvajte sebe.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!