“NAPRAVLJEN uređaj za LJUBLJENJE” – Ako održavate vezu na daljinu, sada možete i da se “ljubite” sa partnerom kao da je tu – VIDEO…

Ova kineska mašina za “ljubljenja” sa stvarnim silikonskim usnama će vam od sada omogućiti “ljubljene” na daljinu, odnosno putem interneta. Ovaj aparat je odmah naišao na brojne komentare, i dok je nekima “jeziv” – drugi priznaju da je praktičan i simpatičan.

Posebno su bili oduševljeni oni koji su, zahvaljujući ovoj mašini, mogli da poljube voljenu osobu kad god su poželeli, iako su hiljadama kilometara daleko.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Uređaj pomaže u promovisanju monogamnih odnosa. Realistični uređaj za “ljubljenje” ima pokretne usne i napravljen je kako bi vam omogućio da osetite “pravu” vezu sa svojim partnerom na daljinu. Možete ljubiti i apsolutne strance.

Za korišćenje je potrebna međusobna saglasnost obe strane. Silikonska usta uz pomoć senzora oponašaju stvarni pritisak i pokret, pa čak pogađa i toplinu usana osobe sa druge strane, odnosno našeg partnera na daljinu. Radi uz pomoć aplikacije za spajanje mobilnih telefona.

Za mnoge je već postao spas: Uveliko se nalazi na tržištu i to po ceni od 35 dolara. Recenzije kupaca pokazuju da su svi prilično zadovoljni i zahvalni na prilici da mogu da simuliraju intimni odnos sa svojim voljenima.

Tvorac ove mašine je naučnik iz Kine Jiang koji ga je izumeo u periodu kada je čak sedam godina održavao vezu na daljinu sa svojom devojkom.

Dizajnirao ga je tako da se uređaj aktivira samo kada je uparen sa drugim primaocem istovremeno, što znači da ne možete da šaljete poljupce onima koji to uopšte ne očekuju.

Video možete pogledati klikom na ovaj LINK

Izvor: 24sata.hr/Ema Mihanović, prenosi: Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!