“NAKON 12 godina Jupiter je u Ovnu i traje do 16. MAJA 2023.” – Šta to znači za vaš znak…

Pred nama je dug period Jupitera u znaku Ovna. Ovo je vrlo jaka energija koja mnoge može nadahnuti i pokrenuti, ispuniti ih osjećajem samopouzdanja i nepobjedivosti.

Ipak – najbolje je da ostanete sa nogama na zemlji i da objektivno prihvatite sebe kakvi jeste. Nemojte da sebe umanjujete, ali nemojte ni da se precjenjujete.

Ipak, budite hrabri jer vas ovaj moćni val energije može vinuti u oblake, baš onako kako se oduvijek željeli. Ako vas je zanimalo kako će Jupiter u Ovnu da djeluje na baš vaš horoskopski znak, saznaćete u nastavku.

OVAN: Jupiter u vašem znaku vas ohrabruje da učinite sve što ste željeli. Ova kosmička formacija se dešava jednom u dvanaest godina, zato iskoristite period i živite svoje snove.

Riješite se svega što vam više ne pripada. Ne pretjerujte ni u čemu, a sa finansijskim ulaganjima budite oprezni.

BIK: u ovom periodu koji slijedi dobićete anđela čuvara koji će biti uz vas, ali kojeg vi nikada nećete vidjeti.

Iako vas Jupiter štiti, vrlo je važno da i sami budete oprezni, pa vam zvijezde preporučuju da gledate malo šire ispred sebe i obratite pažnju na znakove pored puta. Uskladite se sa prirodom jer ste i vi sami priroda. Povežite se sa bližnjima.

BLIZANAC: kada ste vi u pitanju, Jupiter u Ovnu kretaće se kroz vaše jedanaesto polje zbog čega bi mnogi od vas mogli uživati društvenu popularnost.

Šta god da učinite na društvenom planu, koga god da upoznate ili se povežete sa ljudima, može da bude vrlo značajno za godine koje su pred vama. Igrajte timski i pratiće vas sreća.

RAK: period koji slijedi obasuće vas srećom, naročito na polju karijere. Pred vama će se otvoriti neke vrlo povoljne prilike uz pomoć kojih biste mogli doći do napretka.

Rakove koji u prethodnom periodu nisu imali sreće sa pronalaskom posla napokon će sreća pronaći, a sa njom dolazi i posao koji ste silno željeli raditi. Rad na velikim projektima donijeće i veliki novac. Možete sve, samo vjerujte u sebe.

LAV: Jupiter u Ovnu donijeće vam mnogo putovanja, avantura, znanja i duhovnih sposobnosti. Naprosto, ovo je za vas period samospoznaje. Vrijeme je da se aktivirate, da isprobate neke nove stvari.

Izađite iz svoje zone komfora i prevaziđite svoja ograničenja. Ipak, nemojte da idete glavom kroz zid, naučite malo da slušate i druge ljude.

DJEVICA: kada ste vi u pitanju drage djevice, zvijezde vam savjetuju da period Jupitera u ovnu iskoristite za organizaciju finansijskih obaveza, prodaje ili ulaganja, jer ovo je period povoljnih prilika kada je finansijski aspekat u pitanju.

Neke od vas će naprosto pratiti sreća, pa će naslijediti neku imovinu.

VAGA: zauzeti pripadnici ovog horoskopskog znaka uživaće u partnerskom životu. Vezu sa partnerom mogli biste podići na viši nivo.

Ukoliko se desi neki problem predlažemo vam da budete iskreni i da otvorite svoje srce partneru kada govorite o problemima. Osim toga, pred vama su nova poznanstva koja bi vas mogla inspirisati.

ŠKORPIJA: period koji slijedi, kada je vaš znak u pitanju, biće vrlo sretan, naročito kada su u pitanju poslovni aspekt života i vaše zdravlje.

Kada se radi o poslu, mnogi od vas proširiće svoj biznis ili će pronaći novi posao. U svoj život uvedite zdrave navike, ovo je sjajan momenat. Trudite se da se ne preopteretite s obavezama.

STRIJELAC: u periodu koji nam predstoji strijelčevi će naprosto uživati jer će biti ispunjen lijepim stvarima koje će vas radovati.

Pred vama je period zabave, druženja, opuštanja, romantike, avanture i lijepog vremena koje ćete provesti u dobrom društvu. Neki od vas će iskoristiti svoje talente i hobije i ohrabriti se da zarade od njih. Šta god pokrenete ići će vam dobro.

JARAC: period Jupitera u ovnu, kada ste vi u pitanju, najviše se odnosi na porodicu i dom. Period koji slijedi ohrabriće vas da otvorite svoje srce i pokažete emocije koje se nalaze u dubini vaše duše, a koje su do sada blokirale vaš put.

Neke pripadnike ovog horoskopskog znaka očekuje preseljenje ili renoviranje sadašnjeg doma.

VODOLIJA: period koji slijedi pokrenuće vas i motivisati da formirate dublje veze sa ljudima. Već sada ste dovoljno uspješni na polju karijere, ali iskoristite samopouzdanje koje vam ovaj period donosi i energiju Marsa da kažete sve ono što je stajalo duboko u vama.

Komunikacija koju uspostavite sada, bilo sa rodbinom, prijateljima ili kolegama pratiće vas u narednih nekoliko godina.

RIBE: nakon dvanaest godina Jupiter ponovo ulazi u znak ovna i pruža vam priliku da poboljšate svoje finansije, da uvećate bogatstvo koje već posjedujete.

To se može desiti i na sadašnjem poslu, jer neke od vas očekuje povišica. Neki drugi bi mogli da pronađu još neke izvore prihoda koji će biti vrlo redovni. Ne plašite se prihoda, nego krenite naprijed u nove pobjede. Sve što dobijete zaslužili ste – vjerujte!

pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!