NAJVJERNIJI znakovi u LJUBAVI I PRIJATELJSTVU – Svima nam je potreban Lav u životu…

Kako astrolozi vjeruju, nisu svi horoskopski znakovi sposobni da ostanu vijerni jednoj osobi – svi želimo da neko uvijek pazi na nas i da se zanima za naše živote.

Bilo da ste žestoki Lav ili prevrtljiva Škorpija svaki horoskopski znak ima svoj način da pokaže brigu i privrženost prijatelju. Ali, samo neki od njih su sposobni da ostanu vijerni jednoj osobi – to se takođe odnosi i na prijateljstvu.

BIK: Iako su Bikovi introverti, kada su njihovi prijatelji i voljeni u pitanju, oni se potpuno menjaju. Zapravo, oni se posvećuju prijateljstvu i partnerima.

Ljubav Bika prema voljenoj osobi nikada ne blijedi. On nije od onih koji bi skočio sa cvijeta na cvijet samo da degustira. Bikovi vole sigurnost i vole ideju dosljednosti u životu.. Otići će na kraj svijeta da zaštiti one koje voli.

LAV: Kada je Lav u pitanju, prijatelji su mu sve. Ljubazan i prijateljski nastrojen, on uvijek ohrabruje one oko sebe da ostvare svoj puni potencijal.

Lav je žestok i uvijek zaštitnički nastrojen prema ljudima koje voli. Što na kraju čini da se ljudi osjećaju sigurno u njegovom društvu. Ljubav i privrženost su im jako bitni – i to cijene kod drugih ljudi.

OVAN: Ovaj znak je po prirodi veoma brižan. On je porodičan čovjek koji voli da ugađa svojoj porodici. Njegova energična ličnost privlači sve oko sebe, stvarajući prijateljstva i sjajne odnose. To je zbog njihove dobre energije kojom Ovan odiše.

Ovan će rizikovati sve za ljude koje voli i nikada ne očekuje ništa zauzvrat. Ovan će se boriti za one koje voli, žestoko će se boriti sa neprijateljem. Jednom kada zavole to je za sva vremena – ne treba im niko drugi.

RAK: Kada zavoli jednu osobu – to je to zauvijek. Ne želi da istražuje dalje, već sa tom osobom gradi svoje gnijezdo u kojem želi vječno ostati – on uvijek štiti svoj dom i najmilije.

Ima želju da zaštiti sve što mu pripada, prema dragim ljudima se ponaša kao mama. Poznato je da Rak štiti sve što mu je vrijedno. To uključuje prijatelje – supružnike i porodicu.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!