“NAJVIŠE milijardera rođeno je u ova tri horoskopska ZNAKA” – Znaju sa parama…

Iako su Bikovi i Jarčevi naklonjeni materijalnim stvarima i vredno rade da bi stekli imperiju, oni nisu najviše zastupljeni na listi bogataša. Svaki horoskopski znak ima neke osobine ličnosti zbog kojih se izdvaja od ostalih.

Bilo da ste osetljivi Rak, diplomatska Vaga ili strastvena Škorpija, zvezde mogu da predvide još neke vaše osobine, ali i potencijale – od toga koliko ste šarmantni, do prognoze da li ćete provesti život u materijalnom blagostanju.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

U jednoj studiji napravljena je lista koliko trenutnih milijardera pripada kom znaku Zodijaka. Predstavljamo vam prva tri mesta sa te liste.

RIBE: Iako deluju nezainteresovano za materijalnu sferu, Ribe i te kako znaju da “prave pare”. Na drugom mestu liste najbogatijih na svetu nalazi se čak 22 osobe rođene u znaku Riba, uključujući izvršnog direktora Luj Vitona Bernarta Arnolta i osnivača kompanije News Corp Ruperta Merdoka.

RAK: Broj Rakova na listi je tokom poslednjih godina znatno porastao – trenutno ima 20 milijardera koji pripadaju ovom vodenom znaku.

Neka od najvećih imena uključuju naslednicu kompanije Hajneken Šarlin de Karvalo-Hajneken, osnivača kompanije Tesla Ilona Maska i preduzetnika Sir Ričarda Bransona.

VAGA: Ovaj vazdušni znak je na vrhu liste sa 27 milijardera. Neka od najpoznatijih imena su dizajner i biznismen Ralf Loren, predsednik H&M Stefan Person, kao i naslednica lanca prodavnice Walmart Alis Valton.

krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!