NAJVEĆA vrlina svakog znaka u dugoročnoj VEZI…

Dugoročne veze i nama i našim partnerima otkrivaju neke nove stvari kojih do tada nismo bili ni svesni.

Na površinu isplivavaju određene osobine koje se manifestuju samo tokom partnerskog odnosa – a evo koje vrline svaki znak zodijaka tada ispoljava:

OVAN: Ovnovi su sjajni u ohrabrivanju. Umeju da ubede svoje partnere u to da veruju da je sve moguće. Guraju ih da ostvare svoje snove jer znaju da imaju sve što im je potrebno za uspeh.

BIK: Veoma su strpljivi. Nikada ne požuruju svog partnera, ne pritiskaju ga ili se nerviraju zbog njega. Daju im dovoljno vremena i prostora kada im je to potrebno.

BLIZANCI: Zahvalni su i znaju kako to da pokažu. Uvek se zahvaljuju svom partneru na slatkim stvarima koje čini. Zbog toga se oni koji su u vezi sa Blizancima uvek osećaju kao da je njihov trud vredan osobe sa kojom su.

RAK: Rakovi aktivno i pažljivo slušaju. Pomno prate ono što njihov partner govori i čine da se oseća kao da ga neko zaista čuje i razume.

LAV: Pažljivi su, redovno proveravaju da li se njihov partner dobro oseća, postavljaju dodatna pitanja i izražavaju iskreno interesovanje za život osobe sa kojom su u vezi.

DJEVICA: Device dobro opažaju stvari. Pomno prate svog partnera i primećuju kada nešto nije u redu, zbog čega mogu blagovremeno to da poprave.

VAGA: Vage su veoma umiljate kada su zaljubljene. Ne stide se da drže partnera za ruku u javnosti, dok gledaju televiziju ili dok se voze kolima. Obasipaju partnera nežnostima i čine da se on oseća željeno.

ŠKORPIJA: Urnebesne su! Kada je njihov partner uznemiren, samo one uspevaju da mu izmame osmeh na lice. Uvek znaju koja je prava stvar koju bi trebalo da kažu kako bi ga oraspoložile.

STRIJELAC: Strelčevi su veoma entuzijastični po pitanju svega u svom životu, pa tako i kada je njihov partner u pitanju. Uvek mu govore koliko su uzbuđeni zbog toga što ga vide, pa njihovi partneri ni na trenutak ne sumnjaju u njihova osećanja.

JARAC: Jarčeve krasi odlična memorija. Pamte svaku stvar koju njihov partner izgovori i zbog toga kupuju najbolje rođendanske poklone!

VODOLIJA: Vodolije veoma otvoreno govore o svojim osećanjima. Nemaju problem da izgovaraju one dve čarobne reči i vrlo rado upućuju komplimente svojim partnerima, na svakodnevnom nivou.

RIBE: Veoma su pouzdane. Njihovi partneri znaju da uvek mogu na njih da se oslone – bez obzira na to da li je u pitanju neka sitnica ili velika stvar.

Piše: thoughtcatalog.com, prenosi: prva.rs

error: Sadržaj je zaštićen !!