“NAJSRETNIJI DAN u sedmici za sve horoskopske ZNAKE” – Do 28. maja svi imaju šansu da ostvare svoje snove…

Koji je vaš najsrećniji dan prema horoskopu za nedelju od 22. do 28. maja 2023. godine?

Ovan: Najsrećniji dan: subota, 27. maj – Ako ne odlučite da dovedete sebe i svoj život na pravi put, to se neće dogoditi. Univerzum nije zaboravio na vas, ali morate da počnete da se krećete na načine koji podržavaju vaše najveće ja. Uzmite nedelju od 22. do 28. maja i razmislite o tome kako možete da budete zdraviji u svom telu, umu i duhu.

Bik: Najsrećniji dan: subota, 27. maj – Kada razmislite zašto deluje kao da neki ljudi imaju svu sreću, svodi se na to da je biraju, a to je upravo ono što treba da uradite tokom nedelje od 22. do 28. maja, kada nastupa prva četvrt Meseca u Devici. Sredsredite se na ono što vas čini laganijim i donosi više radosti u vaš život jer tako privlačite i sreću koju tražite.

Blizanci: Najsrećniji dan: ponedeljak,22. maj – Ove nedelje ima mnogo energije u segmentu komunikacije, jer se Mars u Lavu ujedinjuje sa Suncem u Blizancima, Jupiterom u Biku i Plutonom u Vodoliji. Nemojte se plašiti da kažete šta mislite, započnete razgovor ili čak otvorite nove prilike.

Vaše reči nose moć ali morate da budete sigurni da ih koristite na pravi način kako biste stvorili ono što želite umesto da dozvolite da vas strahovi zaustave.

Rak: Najsrećniji dan: subota, 27. maj – Najbolje je ponekada ćutati, ali to ne može biti pravilo jer se odričete svoje moći da kreirate obilje.

U nedelji od 22. do 28. maja imaćete priliku da još jednom nešto kažete ili prećutite. Ovog puta vas univerzum u potpunosti podržava da iskoristite šansu i da se založite za sebe.

Kada govorite o nečemu važnom, takođe dajete univerzumu do znanja da ste spremni za sledeći nivo svog života i za sreću koju pokušavate da manifestujete.

Lav: Najsrećniji dan: četvrtak,25. maj – Dosta pažnje ste do sada usmeravali na svoju karijeru posebno u smislu pronalaženja svoje svrhe. U nedelji od 22. do 28. maja, biće prilike za razvoj u okviru ove teme jer se Venera u Blizancima ujedinjuje sa Uranom u Biku, pomažući vam da dobijete više jasnoće i podrške u ispoljavanju svojih snova.

Navedeni ste da tražite od drugih podršku ili pomoć. Iskoristite resurse oko sebe da biste pronašli sreću koja će vam pomoći da živite svoje snove.

Devica: Najsrećniji dan: četvrtak, 25. maj – Morate da donesete veliku odluku u vezi sa svojom karijerom, koja može da otvori nova vrata u vašem životu. Tokom nedelje od 22. do 28. maja, Uran u Biku će se poravnati sa Venerom u Blizancima, pomažući vam da razumete svoju strast i svrhu.

Dok birate jedna vrata, druga će se zatvoriti, ali ohrabrite se jer je put na kojem ste sada onaj o kome ste sanjali. Samo morate verovati da vas vaše odluke vode u pravom smeru.

Vaga: Najsrećniji dan: četvrtak,25. maj – Ono što želite da izgradite u svom životu tražiće od vas da se transformišete u drugačiju verziju sebe. Nećete ostaviti za sobom ono što je važno. Umesto toga, stvar je u prihvatanju vaše autentične moći da izaberete najbolje za vas.

Tokom nedelje od 22. do 28. maja, Venera u Blizancima će se ukrstiti sa Uranom u Biku, pomažući vam da unesete neku ekspanzivnu, transformativnu energiju u život. Nemojte se plašiti da počnete ispočetka ili da ostvarite veliki san. Univerzum vas u potpunosti podržava u ovom trenutku.

Škorpija: Najsrećniji dan: ponedeljak,22. maj – Mars u Lavu je aktivirao različite promena u vašoj karijeri i poslu jer je osvetlio ovaj sektor vašeg života. Tokom nedelje od 22. do 28. maja, Mars u Lavu će se poravnati sa Suncem Blizancima, Jupiterom u Biku i Plutonom u Vodoliji, pokazujući vam put ka pravom i trajnom obilju.

Ovde ima mnogo pozitivnih izgleda, ali morate prihvatiti svoju unutrašnju istinu i ne plašiti se da dozvolite da vas ona odvede iz zone udobnosti. Promena je uvek neprijatna, ali je takođe upravo ono što vam je potrebno da generišete više sreće.

Strelac: Najsrećniji dan: ponedeljak,22. maj – Kako se Mars pomerio u Lava, aktivirao je srećni sektor vašeg života. Sa Marsom koji vlada strašću, motivacijom i akcijom, ovo je veoma pozitivno i korisno vreme za vas – ako se ne sputavate.

U nedelji od 22. do 28. maja, Mars u Lavu će se poravnati sa Suncem u Blizancima, Jupiterom u Biku i Plutonom u Vodoliji, donoseći vam promišljanja i izbore koje morate da preduzmete za svoju budućnost.

Ne idite putem koji je jasan i poznat. Umesto toga, prihvatite mogućnost rizika i prihvatite se onog kojim još niste hodali. Ovo će uvek voditi u pravcu vaših snova; samo treba da shvatite da ne možete ostati u svojoj zoni komfora i očekivati da ćete stići do zvezda.

Jarac: Najsrećniji dan: subota, 27. maj – Možete nastaviti da birate da radite stvari kao do sada, ili možete proširiti sebe i svoj život. U nedelji od 22. do 28. maja, prva četvrtina Meseca u Devici, vladaru vaše sreće, tražiće od vas da donesete važnu odluku u vezi sa vašim putem.

Teško je izabrati nešto zasnovano isključivo na intuiciji, ali to je jedini način da kreirate sledeće poglavlje svog života sa univerzumom. Neka vas strah motiviše u danima koji su pred vama umesto da vas spreči da rizikujete.

Vodolija: Najsrećniji dan: subota, 27. maj – Ništa nije garantovano u životu osim promena. Oklevate jer se nadate da je to promena koju pokušavate da manifestujete, ali nema obećanja da jeste. Kako prva četvrtina Meseca u Devici raste tokom nedelje od 22. do 28. maja, vreme je da odbacite svoje obrasce i krenete ka svojim najvećim snovima.

Morate izabrati šta vam je namenjeno da biste nastavili da privlačite veći uspeh, sreću i obilje. Kada to učinite, univerzum zna da ste konačno spremni.

Ribe: Najsrećniji dan: ponedeljak,22. maj – Mars u Lavu aktivira sve teme vezane za zdravlje i rutinu. Kako se Mars u Lavu sjedinjuje sa Suncem Blizancima, Jupiterom u Biku i Plutonom u Vodoliji tokom nedelje od 22. do 28. maja 2023. godine, bićete ohrabreni da posvetite veću pažnju ovoj oblasti svog života kako biste mogli da izvršite promene koje su neophodne za zakoračite u najzdraviju verziju sebe. Zdravlje nije samo pitanje fizičke prirode, već i načina na koji živite svoj život.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!