NAJSENZUALNIJI znakovi HOROSKOPA: “Noć provedena sa Škorpijom se teško ZABORAVLJA”…

Astrolozi smatraju da se nekoliko znakova ističe po svom umjeću voljenja i senzualnosti.

Postoje ti horoskopski znakovi sa kojima je ljubav neviđena avantura koja se teško zaboravlja – a ovo su neki od njih:

OVAN: Vrele, impulzivne i nevjerovatno osjetljive osobe. Ovan voli nježnost i dodire. Jedna noć sa njim će ostaviti vječni trag na vama.

Romantika im nije jača strana, ne očekujte krevet posut ružama ili mirisne svijeće. Ali očekujte vatromet emocija kada se prepustite jedno drugome.

RAK: Predstavnici ovog horoskopskog znaka lako bi mogli da pobijede na takmičenju “najemotivnijih ljudi”. Njihova emotivnost je zadužena za iznimni nivo senzualnosti koju posjeduju. Zbog toga su sposobni oživjeti razne emocije u tijelu svog partnera.

LAV: Predstavnici ovog horoskopskog znaka su po prirodi veoma emotivni. Kada se zaljube odmah “prosvijetle” kao šibica. A takvi su i u ljubavi – vatreni!

ŠKORPIJA: Predstavnici ovog horoskopskog znaka su odlični partneri sa kojima ćete doživjeti emocije kakve možda niste sa drugima.

RIBE: Rođeni kreativci imaju duboki smisao za lijepo i ugodno. Ljubav sa njima može biti sjajna ljubavna priča, ako se vaša dva znaka podudaraju.

Ako ne, onda će vam biti teško pronaći zajednički jezik mimo spavaće sobe. Da li ste vi bili zaljubljeni u jednog od ovih predstavnika horoskopa? Sa kim vam je ljubav bila nezaboravna.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!