“NAJPRIVLAČNIJI ženski parfemi prema ocjeni MUŠKARACA” – Miris je pola ljepote…

Parfem na ženi je veoma bitna sitnica koju mnogi muškarci primjete na prvu i dadnu svoju procjenu.

Kombinacije idealne za zavođenje – list mandarine i beli biber, crna ruža u kombinaciji sa božurom i jasminom, mošus i pačuli… Womanity, Thierry

-Mugler: Najekstravagantniji parfem na našoj listi je miris Womanity. Parfem sadrži mirisne note jagoda, kavijara, đumbira i morske vode. Kombinacija aroma zvuči jako neobično, ali odmah dotiče vaše i srce vašeg muškarca.

-Miss Dior Absolutely Blooming, Christian Dior: Malina, šipak i crna ribizla zvuče kao eksplozija strasti koja otvara vruće i s**sipilne note ruže i ružičastog bibera.

Miss Dior Absolutely Blooming je nova mirisna varijacija Miss Dior Blooming Bouquet edicije, zamišljena kao s**sipilnija, strastvenija i modernija. Kompozicija sadrži tri sloja: crveno bobičasto voće, majsku ružu, božur i beli mošus.

-My Burberry Black, Burberry: Ovaj parfem je veoma sofisticiran i miriše na vrt posle oluje, mešajući zelene i cvetne note. Mirisna toaletna voda sadrži note jasmina u vrhu, srce kandirane ruže i soka od breskve, i bazu ambera i pačulija. Parfem je kreirao Francis Kurkdjian.

-Daisy Eau So Fresh, Marc Jacobs: Grejp, malina i kruška – slatki voćni parfem podseća nas na ukusan desert kojim želimo da se zasladimo. Daisy Eau So Fresh namenjen je mlađoj populaciji.

Ovaj miris je laganija interpretacija predhodnica sačinjena od crvenog grejpa, maline, zelenog lišća, kruške, ljubičice, divlje ruže, ličija, latica jasmina, cveta jabuke, mošusa, šljive i kedra.

-Si Intense, Giorgio Armani: Miris sa eteričnim uljem ruže i nerolijem zvuči tajanstveno i očaravajuće. Voljećete ga i vi i vaš muškarac. Si Intense je opisan kao moderni chypre miris.

Otvara se akordom lista i pupoljka i ekstraktom iz srca crne ribizle. Tu su još sveže note mandarine i bergamota uz svileni dodir frezije. Srce se razvija esencijom majske ruže i absoluta nerolija, uz akorde osmantusa. U bazi su pačuli, vanila i drvene note.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!