“NAJGORE svekrve rađaju se u ova tri horoskopska TNAKA” – U sve se mješaju…

Odnos između snahe i svekrve nije uvek idealan, a neki veruju da na to može uticati i horoskop.

I zaista, prema astrološkim uverenjima, postoje tri horoskopska znaka u kojima se rađaju svekrve koje se vole da se mešaju u sve pa se zato smatraju najgorim svekrvama.

Ovan: Razgovor sa svekrvom u znaku Ovna može biti prijatan. Često nude savete, pomažu ili čuvaju svoje unuke a da ih to ni ne pitate.

Ali može se dogoditi da preteraju i počnu da guraju nos u sve što se tiče vašeg braka. Ipak, dugoročno nisu štetne, a njihova prisutnost može izmamiti puno osmeha.

Rak: Svekrva u znaku raka često deluje vedro, ljubazno i nasmešeno, ali kad je bolje upoznate, shvatićete da voli da zabada nos gde mu nije mesto i izaziva sukobe u porodici.

Ponekad se oseća uvređeno zbog sitnica i tada je u stanju da napravi predstavu ako ima publiku. Uprkos tome, ako i kada je potrebno, spremna je da pomogne sinu i snahi.

Lav: Ako imate svekrvu Lavicu koja vas s vremena na vreme gleda s neodobravanjem, verovatno ste zaboravili da joj udelite kompliment.

Lavovi vole da budu u centru pažnje, a komplimenti su im važni jer se tada osećaju cenjenima. S druge strane, svekrve Lavice obično obožavaju svoje unuke i jedva čekaju da ih pozovete u goste.

Piše: index, prenosi: krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!