NAJČEŠĆE LAŽI na prvom “ljubavnom” SASTANKU – “Skoro svi su ih bar jednom ČULI I IZGOVORILI”…

Na prvim izlascima svi želimo da ostavimo dobar utisak, zbog čega se mnogi zanesu i odu predaleko s tvrdnjama o sebi i svom životu.

Kada je prvi izlazak u pitanju, on nikad ne otkriva dovoljno o osobi koja nam se dopada. Štaviše, velika je verovatnoća da ćete čuti i mnogo “belih laži”!

Bez obzira na pol, svi imamo visoka očekivanja kada tek upoznajemo nekoga, pa ne čudi što se ponekad, u želji da se prikažemo najbolje moguće, potkrade i neka sitnica koja nije baš u domenu istine.

Poslednji raskid: Nikome nije prijatno da na prvom sastanku čuje da je osoba koja mu se dopada bila u vezi do pre samo pet dana, zar ne?

Zato nije neobično da neko tvrdi da mu se poslednji raskid dogodio odavno i da je sve to vreme bio sam. Ukoliko bivši dečko ili devojka definitivno više nije u njegovom ili njenom životu, to svakako nije nešto o čemu treba brinuti previše!

Finansijski status: Kroz istoriju, o muškarcima se često procenjivalo na osnovu njihovog imovinskog stanja – setimo se samo da je dugo “dobrom prilikom” smatran neko ko nije nežan, prijatan – pažljiv već samo imućan.

Zbog toga ne čudi što muškarci ponekad umeju da se predstave bogatijima nego što jesu, ali to danas nije vezano isključivo za pol, pa tako i devojke ponekad umeju da se trude da ostave utisak da su imućnije.

Životna situacija: Mnogi nisu oduševljeni time što žive s roditeljima ili cimerima, pa nije neobično da neko ovaj detalj prikrije na prvom sastanku. Ipak, to spada u stvari koje se razotkriju vrlo brzo.

Stvarne namere: Bezbroj puta dogodilo se da se neko predstavlja kao osoba koja želi stabilnu vezu, samo da bi se ispostavilo da je u tom trenutku života interesuje isključivo – “odnos”.

Ukoliko ste i vi zainteresovani za to, najvažnije je biti iskren o namerama, ali ako planirate nešto ozbiljnije, obratite pažnju na sitnice koje odaju šta stoji iza svake reči.

Posao: Svaki posao koji se radi vredno i odgovorno je posao za ponos, ali svedoci smo da ponekad, želeći da se prikažemo kvalitetnijima, umemo da se nahvalimo i predstavimo kao da radimo nešto mnogo važnije.

Ipak, ono što je najimpresivnije svakako je iskrenost – pa treba proceniti koliko osoba s druge strane stola preuveličava.

Piše: Magazin Novosti, Prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!