NAJBOLJI ASTRO PAROVI; Ovo su dobitne kombinacije; provjerite da li pored sebe imate IDEALANOG PARTNERA…

Oni se zaljubljuju na prvi pogled; a čak i kad nisu zajedno, privlačnost među njima je neodoljiva.

Hemija među ovim znakovima jača je nego sa bilo kojim drugim. Njihovi karakteri slažu se savršeno i oni tačno znaju šta njihova “druga polovina” želi i o čemu mašta.

VAGA I LAV: Šarmantnoj Vagi Lav je uzbuđenje života. S njim može doživjeti pravi vatromet, i na ljubavnom i na emocionalnom nivou. Lavu Vaga odgovara jer u njemu budi ono najbolje i podstiče ga da otkrije i one strane sebe za koje nije ni znao da postoje.

RIBE I DJEVICE: Suzdržanu i uvijek napetu Djevicu samo Ribe znaju da opuste. One znaju kako da pomognu Djevici da ne razmišlja o nebitnim stvarima nego da se jednostavno prepusti strastima. Djevica Ribi pruža snažnu energiju i rješenje za probleme koje Riba sama teško može pronaći.

BLIZANCI I OVAN: Oba znaka veliki su ljubitelji avantura i uzbudljivih akcija. Ovnove privlače inteligencija i harizma Blizanaca, dok Blizanci ne mogu da odole strastvenosti i energiji Ovnova. Iako se odlično zabavljaju u s***ualnom smislu, oni odlično funkcionišu i u vezi.

ŠKORPIJA I BIK: Par koji je pravi dokaz da se suprotnosti privlače. Bika najviše privlači tajanstvenost Škorpije, a Škorpija obožava to što mora da se potrudi da bi osvojila srce Bika i došla do njegove emotivne strane.

JARAC I RAK: Za hladne Jarčeve nema nikog boljeg od dobrodušnih Rakova koji najbolje znaju kako probuditi emocije u drugim ljudima. Jedno drugom pružaju neprestanu sigurnost i baš zbog toga se među njima stvara nevjerovatna hemija kakvu ni sa kim drugim ne mogu da osjete.

STRIJELAC I VODOLIJA: Strijelac i Vodolija su vrlo slični i zbog toga se jako dobro slažu. Oba znaka vole da eksperimentišu u krevetu, ali i da se prepuste životnim avanturama. Oni odlično funkcionišu u vezama i jako dobro razumiju način na koji druga strana razmišlja i djeluje, piše žena.blic.

error: Sadržaj je zaštićen !!