NAJBOLJE JE da se do 22. decembra posvetite radu NA SEBI: Tri horoskopska znaka kojima će prilike PROMIJENITI tok života…

Do 22. novembra Sunce je u znaku Strijelca i to će veoma uticati na neke znakove. Neki će se prilagoditi ovakvim položajem planeta, dok će na neke ovo snažno uticati.

Za 3 znaka ova energija donosi mnogo posla, ali posla koji ima veze sa radom na sebi. Zbog ovakvog položaja planeta, neki znakovi će trebati da u periodu do 22. decembra više rade na sebi, jer će se sa takvim situacijama sretati, pa će im takva vrsta mentalnog stasavanja veome značiti.

JARAC: Ovo je odlično vreme da se posvetite sami sebi i obratite pažnju na to kako se razvijate, kakvo je vaše mentalno zdravlje i time budete nežniji prema sebi. Ovo je odličan period kada možete da razmišljate o vašim obavezama i da određene samo “pustite”.

Gomilaće se, ali ne brinite, slobodno se opustite, jer ukoliko nešto na silu budete radili, napravićete samo veće probleme za sebe. Zato, razmišljajte, otkrijte neke nove stvari o vama i uživajte u tim saznanjima koji će vam značiti.

RAK: Period koji vam dolazi ukazuje na to da ćete morati više da se posvetite sebi. Osoba ste koja u vašem emotivnom odnosu preuzima svu odgovornost na sebe, zalaže se sa održanje iste, ali sada je došao trenutak da u svemu obratite pažnju na sebe.

Posvetite se poslovnom napretku i mislite o svom zdravlju. Možete početi od malih promena vezane za dnevne rutine, dakle počnite da se zdravo hranite, uvedite fizičku aktivnost i osećaćete se izvrsno.

BIK: Vas do decembra može očekivati jedan ozbiljan razgovor, te vam on može doprineti da se bolje snađete u ozbiljnijim životnim situacijama koje vaš očekuju u budućnosti.

Ovaj period godine možda nije za vas jer ste je Bik zemljani znak, ali to možete iskoristiti kao vreme koje ćete posvetiti sebi i razmišljanju o vašim životnim okolnostima. Razmislite o tome šta žrtvujete zbog drugih i da li su vredni toga!

Izvor: Glossy

error: Sadržaj je zaštićen !!