MUŠKI horoskopski znakovi kojima možete VJEROVATI: “Rak je iskren i osjećajan – savršen MUŽ”…

Nekim ljudima se jednostavno ne može vjerovati. Pogotovo ako su već iznevjerili vaše povjerenje.

U vezama malo teže podnosimo laganje i nepovjerenje. Srećom, ne možemo sve momke strpati u jednu torbu.

Ima i onih koji ne prihvataju laganje i koji su zaista dobri i iskreni. Povjerenje sa obe strane za njih je važna tačka ljubavi, zapravo neophodna. Svaki znak ima svoj tipičan karakter, pa ako tražite muškarca kojem možete vjerovati – to su ova 3:

VAGA: Zaista mrze laganje u vezi, jer to nikako ne podnose. Ljudi rođeni u ovom znaku poznati su po tome što su im važni istina i pravda. Muškarci traže romantiku i odanost, što svaka žena cijeni.

Važno im je da u vezi postoji apsolutno povjerenje i da otvoreno govore o stvarima. Ako bi nešto sakrili, grizla bi ih savjest, pa ne bi dugo izdržali.

RAK: Muškarci u znaku Raka takođe su među onima koji svojoj drugoj saopštavaju sve i to odmah. Veoma su osjetljivi i porodično orijentisani momci, tako da nema mjesta za to da nekoga vuku za nos.

Kada bi saznali da ih partner laže, to bi ih jako boljelo i ne bi mogli ni da prebole. Oni ni ne znaju da lažu, a na njihovim licima se lako može pročitati da se nešto sprema. Međutim, oni obično sami kažu istinu.

JARAC: Iako Jarčevi izgledaju hladno i nepristupačno – imaju romantičan duh. Ako konačno pronađu pravu osobu, pobrinu se da to bude čista i iskrena veza.

Oni znaju da laganju nema mjesta u vezi ako žele da potraje. Daju lojalnost, stabilnost i povjerenje, ali i zahtijevaju to nazad, prenosi pult24.

error: Sadržaj je zaštićen !!