“MUŠKARCU koji vas voli ćete uvijek biti PRIORITET” – Jasni pokazatelji da mu NISTE na prvom mjestu…

Muškarac koji voli svoju ženu će je uvijek staviti na prvo mjesto u svom životu i uvijek će mu biti prioritet. Ako to nije slučaj onda su stvari više nego jasne. Ne voli vas.

Ako ste u vezi sa muškarcem i već neko vrijeme osjećate kako vas zapostavlja, pogledajte koji su to jasni znakovi koji pokazuju da mu više niste prioritet u životu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

– Vaše mišljenje mu nije važno: Komunikacija u vezi je jako važna, a čak i ako se ne slažete u nekim mišljenjima iz ljubavi prema vama on će vas bar saslušati. Ako muškarcu vaše mišljenje nije važno i ignoriše ga, time pokazuje da vas ne poštuje i ne voli više.

– Otkazuje planove u zadnji čas: Ako muškarac u zadnji čas otkazuje neke planove koje ste isplanirali prije mnogo vremena, to nije dobar znak.

Muškarac koji vas voli će uvijek naći vremena za vas, čak i ako je zatrpan poslom i obavezama. Neće otkazati dogovor sa vama u zadnji čas.

– Ne održava svoju riječ: Kada nekoga iskreno volite učinićete sve kako biste održali riječ i ispunili obećanje koje ste dali voljenoj osobi. Muškarac kojem niste prioritet lako zaboravi na svoja obećanja. Često može reći jedno, a učiniti nešto sasvim drugo.

– Ne uzima u obzir vaše potrebe: Veze su skup kompromisa i dogovora, a kada nekoga volite uvijek ćete se truditi da se vaša voljena osoba osjeća ugodno i prijatno. Tužno je ako muškarac ignoriše neke vaše i najmanje želje. Time samo pokazuje da mu nikada nećete biti prioritet u životu.

– Zove vas da izađete u zadnji čas: Kada želite izaći sa nekim na sastanak to uglavnom unaprijed isplanirate kako bi se obje osobe uklopile u svoj raspored.

Međutim, ako vas muškarac u zadnji čas zove da izađete sa njim, to može pokazati da ste mu uvijek bili samo rezervna opcija jer je njegov važan sastanak propao, prenosi infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!