“MUŠKARCI u ova tri znaka najčešće ostaju vječne NEŽENJE – boje se za svoju slobodu”…

Sudbonosno DA je velik korak za svakoga. Postoje 3 znaka poznata po tome da nisu spremna da stanu pred oltar pa najčešće ostaju večne neženje.

Strelac: Strelci su poznati po svojoj želji za avanturama i izazovima. Venčanje se može činiti previše tradicionalno i dosadno za njihov ukus. Oni žele da ostanu otvoreni za nove mogućnosti i iskustva pa imaju dojam da bi u braku mogli postati zarobljeni u rutini.

Blizanci: Blizanci su po prirodi vrlo nezavisni i ne vole biti ograničeni. Venčanje se često smatra velikom obavezom i Blizanci se mogu bojati da će izgubiti svoju slobodu nakon što se venčaju. Takođe, oni često uživaju u flertu i društvenom životu, zbog čega se čine nedovoljno zainteresiranim za trajnu vezu.

Vodolija: Vodolije su po prirodi vrlo nezavisni i često se usredsređuju na svoje ciljeve. Oni ne vole osećaj da su zarobljeni u bilo kojoj vrsti veze, uključujući brak. Pored toga, Vodolije su vrlo individualni i često cene svoju slobodu i nezavisnost više nego bilo koju drugu vrstu veze.

Na kraju ukratko, ovi horoskopski znakovi mogu se činiti nedovoljno zainteresiranim za venčanje, ali to ne znači da ne žele trajnu vezu. Oni jednostavno mogu imati različite prioritete i vrednosti kada su u pitanju ljubav i romantične vezem.

Prenosi: Index.hr, prenosi: Krstarica.

error: Sadržaj je zaštićen !!