“MUŠKARCI su slabi na žensko ŠAPTANJE” – Navedite ih da “izgaraju” od želje za vama uz pomoć par “TRIKOVA”…

Neke muškarce će biti jako teško osvojiti – ali ipak postoje neki trikovi koji bi vam mogli pomoći u tome. Ako želite muškarca navesti da izgara od želje za vama poslušajte sljedeće savjete koji bi vam mogli pomoći u tome:

-Kontakt očima: Ovo je osnovni ali najvažniji korak. Oči su ogledalo duše i sa njima možemo razgovarati baš poput riječi.

Kada osobu gledate direktno u oči bez da se postidite tada pokazujete da ste hrabri, puni samopouzdanja i da vam je ugodno sa tom osobom. Čim počnete skretati pogled u razgovoru to pokazuje nesigurnost. Sve emocije koje osjećate obično se vide u vašim očima.

U najmanju ruku, kontakt očima bi trebao činiti 70% vaše komunikacije jer je važna komponenta neverbalne interakcije među ljudima.

-U svakoj prilici, lagano ga dodirnite, ali bez “vulgarnosti”: U početnoj fazi, fizički kontakt bi trebao biti skroman. Jer u suprotnom možete ostaviti utisak promiskuitetne osobe.

-Ne budite sebični: Budite više zainteresovani za život muškarca i manje pričajte o sebi. Budite nepredvidivi, tajanstveni i držite neke aspekte života pod velom tajni kako biste izazvali snažno interesovanje vašeg muškarca.

-Koristite smjele riječi: Šapnite mu na uvo nešto zavodljivo. Muškarci su slabi na šaptanje a još slabiji na vragolaste izjave poput “Želim te što prije” ili “Želim biti tvoja”.

-Pokažite šta znate: Budite samouvjerene i uporne (u granicama pristojnosti). Pokažite svoju koketnu stranu koja muškarcu jasno daje do znanja da je poželjan. To će ga snažno privući.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!