“MUŠKARCI rođeni u ova tri znaka su ubedljivo NAJGORI muževi – bolje da ih ne birate za BRAK”…

Svi zaslužujemo ljubavne odnose koji nas ispunjavaju, zdravi su, uzbudljivi i pomažu nam da budemo bolji. Ovi horoskopski znakovi jednostavno nisu rođeni za život udvoje.

Devica: Iako to vešto kriju, pripadnici ovog znaka su veoma ljubomorni i nesigurni. Device počinju da pokazuju svoje slabosti vremenom, odnosno u trenucima kada misle da su se „obezbedile“. Vole da kontrolišu i manipulišu, zbog čega ne predstavljaju idealne bračne partnere.

Riba: Ribe se često katapultiraju u zatrovanu vezu. Muški pripadnici ovog znaka poznati su po svom beskrajnom razumevanju i osetljivosti, zbog čega odaju utisak savršene osobe za život.

Nažalost, često naiđu na pogrešnu osobu, onu koja ne zna da ceni sve njihove kvalitete. S obzirom da su i veoma lakoverne, Ribe prihvataju krivicu i zbog toga su neverovatno nesigurne.

Bik: Bikovi su veliki karijeristi i umeju da stave posao ispred braka i dece. Oni su odgovorni i mogu da ostanu do kasno u kancelariji zbog posla, umesto da provedu prijatno veče sa suprugom.

Istovremeno su pravi hedonisti, poznati su po svojoj galantnosti, koja osvaja partnera. Mogu da je obasipaju skupim poklonima i najlepšim komplimentima, ali joj neće dati ono najvrednije – vreme za ženu, odnosno najvažniju ženu u njegovom životu.

Prenosi: Luftika.

error: Sadržaj je zaštićen !!