MUŠKARCI KOJI IMAJU bucmaste partnerke navodno su SRETNIJI; Istina ili mit?

Naime, meksički naučnici odlučili su da se pozabave analizom kilaže bračnih partnera te provere da li postoji veza između kilograma i bračne sreće.

Meksiko se posljednjih godina bori s problemom gojaznosti jer više od 70% odrasle populacije pati od viška kilograma. Svojevremeno su od Amerikanaca preuzeli titulu “najdeblje nacije na svijetu” tako da ne čudi interes za ovim tipom istraživanja.

Dobijeni rezultati su izazvali lavinu reakcija i podijeljenih mišljenja. Šta su to naučnici zaključili, otkrivamo vam u nastavku!

Krupnije žene su iskrenije u odnosima

Sprovedene studije o muško-ženskim odnosima su pokazale da su sretniji oni muškarci koji su u brakovima sa ženama za koje se smatralo da su punačke, plus-size, izraženih oblina, koji god izraz upotrebili.

U komparativnoj studiji se pokazalo da su ti muškarci bili čak 10 puta sretniji od muškaraca koji su se vjenčali sa mršavim ženama. Ove studije su takođe pokazale da su muškarci koji su oženjeni punačkim damama, lakše rješavali svoje svakodnevne probleme te se svakodnevno mnogo više smijali.

Prema jednoj teoriji, rezultati ovog istraživanja zapravo pokazuju da su punačke žene brižnije te posebno paze na potrebe i očekivanja svojih muškaraca. Samim tim i njihovi muškarci su sretniji.

Većina muškaraca koji su u braku s punačkim ženama smatra ih iskrenijima u odnosu jer ne skrivaju svoje nedostatke. Takođe, znatno su samouvjerenije i svesne svojih mana što ih čini još privlačnijim.

Za muškarce se važnim faktorom pokazao i podatak da krupnije žene imaju veću vjerovatnoću za uspešnu trudnoću jer imaju šire bokove koji ih čine pogodnijim za rađanje.

Razlozi zbog kojih su punije žene bolje supruge

Osim navedenih, ovo psihološko istraživanje sprovedeno pod vođstvom dr Filemona Alvarada i dr Edgarda Moralesa, otkrilo je još neke razloge zbog kojih punije žene čine svoje muževe sretnijim.

Neki od ovih razloga djeluju zaista nevjerovatno, pojedini su duhoviti, a za neke biste rekli i banalni. Da li je to zaista tako, svaka žena će najbolje procjeniti sama za sebe.

U nastavku možete da pogledate koje su to još argumente meksički naučnici naveli u svojoj tezi da punije partnerke čine bolje supruge:

-Ne zahtjevaju od svojih muževa savršen fizički izgled,

-Vrsne su kuharice koje uživaju u hrani, te će obroci s njima postati prava gozba za nepca,

-Jednostavne su i lako ih je zadovoljiti čak i sitnicom te znakom pažnje,

-Imaju izvrstan smisao za humor koji pogoduje održavanju sretnije veze,

-Pružaju izvrsne zagrljaje i vrlo su romantične,

-Sigurnije su jer prihvataju činjenicu da su njihova tela takva i ne pokušavaju da se uklope u društvene standarde,

-Što je osoba veća, ima je više za voljeti.

Bilo kako bilo, istinsku sreću među partnerima ne određuje samo kilaža već ljubav i požrtvovnost te zajednički rad na vezi. Hoće li neko svoju sreću pronaći s mršavicom ili debeljucom, na kraju dana, zavisi isključivo od ličnih preferenci pojedinog muškarca, piše miss7. Šta vi mislite o ovoj teoriji?

error: Sadržaj je zaštićen !!