“MUDRA ŽENA je sama sebi dovoljna – istinski plemenite i pametne žene krasi devet osobina”…

Mnogi su mišljenja da žena treba da ugađa muškarcu, Da pazi šta govori i kada govori, da prećuti i da se skloni. Ali to ženu ne čini pametnom – već udobnom.

Pametne i plemenite žene se razliku od njih po mnogim stvarima, kako po ponašanju tako i po načinu razmišljanja. U nastavku pročitajte osobine koje krase istinski plemenite – pametne i mudre žene.

– Ne obmanjuje sebe; Ove žene ne žive u iluzijama i lažima. Ona je realna. Svjesna je da ako joj se muškarac ne javi da to znači da je ne želi. Ona se ne boli suočiti se sa istinom i prihvatiti je.

– Sama je sebi dovoljna; To ne znači da joj nije potreban apsolutno niko već da voli sebe, da radi ono što želi i što voli te da shvata da na svijetu ima mnogi zanimljivih stvari i da se njen život ne treba svoditi na pronalaženje veze.

– Emocionalno je jaka; Ona ne prebacuje sebi greške koje je napravila i ne plače zbog prošlosti već se trudi iz svake svoje greške nešto da nauči. Ona ne skriva svoja osjećanja i ne traži sažaljenje.

-Dobra je sa ljudima; Ona ima jako dobru komunikaciju sa ljudima i razumije da nisu svi ljudi na svijetu dobri, da ima i loših. Ona čita ljude kao otvorenu klnjigu.

-Ona ne prati modu; Ona ima izgrađen svoj stil koji je formirala godinama. Ona savršeno zna šta joj odgovara, a šta treba izbjegavati.

– Gradi jasne lične granice; Ona postavlja jasne lične granice i nikome ne dozvoljava da ih krši. Ona samo posebne ljude pušta u svoj lični prostor.

– Dobar je analitičar; Ona uvijek dobro razmisli o svakoj odluci koju treba donijeti i pravi jasne planove za budućnost. Ona neće započeti neki posao ako nije sigurna da ne može da ga završi.

– Živi u sadašnjosti; Ona živi u ovom trenutku, ne živi u prošlosti niti samo razmišlja o budućnosti. Ona živi sada i ovde.

– Osjeća se kao žena; To je ono što je čini privlačnom, ženstvenom i zbog čega je drugi vole. Sigurna je u sebe, svoj izgled i svoje ponašanje te se ponaša kao prava žena.

infopult.

error: Sadržaj je zaštićen !!