MNOGI su pokušali – ali nisu USPJELI: “Ako pronađete više od 18 trouglova, imate natprosečnu INTELIGENCIJU”…

Mnogi su pokušavali da pronađu dovoljan broj trouglova, ali nisu uspeli. Ukoliko ih nađete više od 18, postoji velika šansa da je vaš IQ veći od 120.

Ovaj test svakako ne određuje vaš IQ precizno, ali može biti zanimljiv način da testirate svoje sposobnosti. Koji je najveći broj trouglova na ovoj ilustraciji? Pišite nam u komentarima.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

KAKO se nosite sa promenama – da li ste JAKA ILI OSETLJIVA OSOBA? Ovaj test će vam dati odgovor..

Optičke iluzije na prvi pogled deluje nepouzdano, ali zapravo mogu mnogo toga da nam otkriju o nama. Pogledajte dobro fotografiju ispod i budite iskreni – šta ste prvo uočili? Odgovor na ovom brzom testu će vam otkriti kako se nosite sa promenama u životu, da li ste jaka ili osetljiva osoba.

Ptice: Vi ste veoma osetljiva osoba i dopuštate da vas svaka situacija uznemiri. Često ste zabrinuti i uplašeni zbog problema i situacija koje se nisu ni dogodil.

Teško ovladavate emosijama i lako možete da se uznemirite. Pronađite način da ublažite stres i ne brinete toliko, probajte sa meditacijom i provođenjem više vremena u prirodi.

Lisica: Vi ste jaka osoba i u većini situacija držite stvari u svojim rukama. Čak i kada stvari ne idu “po planu” i dešavaju se bure, trudite se da ostanete mirni i da prihvatite promene u životu. Ne dozvoljavate da vas išta pomeri iz koloseka i veoma retko reagujete impulsivno.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Žensko lice: Nekada ste bili veoma osetljivi, ali sada ste ojačali svoj um i gotovo da ne postoji ništa što može da vas izbaci iz koloseka.

Ovo ste naučili iz iskustva i otad pokušavate da uvek kada se dešavaju neprijatne situacije, energiju usmerite na dobre i pozitivne stvari.

error: Sadržaj je zaštićen !!