“MNOGE žene ne bi bile vijerne da imaju UDVARAČA” – Mudra žena genijalno OBJASNILA…

Među ženama se konstantno vodi prepirka, a često i na društvenim mrežama u vezi dotjerivanja – izlazaka i očijukanja u zrelim godinama.

Međutim, ono što nikako nije isključeno jeste da mnoge od žena koje osuđuju bilo kakvo flertovanje zauzete žene nisu same bile ni u kakvom iskušenju. Žena kao žena – voli da bude primjećena.

Voli da dobija pohvale, da joj kažu da je lijepa, da se lijepo obukla i da ima lijepu frizuru. Žena voli sebi da bude lijepa, pa samim tim i drugima.

To je čitava poenta dotjerivanja, da budemo lijepe sebi i drugima – zar ne? Normalno je da lijepoj ženi laskaju muškarci, i to se vrlo često događa. I ne samo da laskaju – već i otvoreno flertuju.

Što znači da je mnogo teže biti vijerna žena kada si lijepa i mnogi te žele. Kada je takva žena vijerna onda možete biti sigurni da ima jako snažan karakter i da je pravi ulov. Dok postoje žene koje samo mnogo pričaju a nemaju pojma o istoj temi.

Na primjer, zatvorene su u četiri zida, nigdje ne idu, ne vode računa o svom izgledu i sve što rade jeste da osuđuju žene koje se dotjeruju i kojima se muškarci nabacuju.

Takve žene se vode teorijom: “Žena se ne bi trebala atraktivno oblačiti kako ne bi zavela tuđe muškarce” – što je jako zastarjelo mišljenje. One zapravo nikada nisu ni bile u iskušenju da prevare – pa ne znaju kako je to kad muškarac sa vama flertuje.

Takođe, vjerovatno bi vrlo lako otišle sa nekim drugim “boljim” koji bi joj se ponudio. I uvijek je tako bilo – ljudi koji najmanje znaju najviše pričaju i osuđuju.

pult24

error: Sadržaj je zaštićen !!