Mlad Mjesec u Djevici 27.8: “Djevice ovo je vaš PERIOD; Bikovi naučite da se PRILAGODITE”…

Polako nam se približava period Djevice.

Ovo je idealan trenutak da vaše sledeće poglavlja života planirate strastveno i hrabro. A kakve promjene bi mogao da očekuje vaš horoskopski znak saznajte u nastavku članka.

OVAN: Mlad Mjesec koji slijedi pada u vašu šestu kuću zdravlja. Zato vam je predstojeći period idealna prilika da u svom životu uspostavite nove zdrave navike kojih ćete se držati.

Da biste, u periodu koji nam slijedi, uspostavili veću fizičku i mentalnu razvnotežu možda ćete morati da se suportstavite svim pravilima na vašem poslu.

BIK: Mlad Mjesec pada u vašu petu kuću i tiče se romantike i samoizražavanja. Period koji slijedi za vas je jedan iskren, ozbiljan, ali istovremeno i vrlo kreativan period.

Budite otvoreni za prilagođavanje raznim promjenama koje dolaze, tako će vam život biti ugodniji i prijatniji.

BLIZANCI: Mlad mjesec pada u vašu četvrtu kuću. To znači da je vaš unutrašnji svijet sada naglašen, jer se ta kuća tiče vašeg privatnog – kućnog života.

Moguće je da je pred vama nova faza koju vam zadaje vaše srce. Moguć je razgovor sa voljenom osobom. Taj iskreni razgovor iscjeliće vam dušu. Razmišljate i o svojim ličnim potrebama.

RAK: Mlad Mjesec pada u vašu treću kuću i tiče se komunikacije. U predstojećem periodu vaš društveni život će se aktivirati, ali ćete se i sukobljavati sa svojom duhovnošću.

Željećete da se dobro zabavite, ali istovremeno ćete težiti tome da se odmaknete od svih bučnih stvari i žudićete da se posvetite sebi i svojim potrebama. Slušajte intuiciju.

LAV: Mlad Mjesec pada u vašu drugu kuću. Vrijeme je da uspostavite ravnotežu u svom životu. Rastrgrani ste između gužve i zahtjeva tima na poslu. Naučite da balansirate. Takođe, vaša jedanaesta kuća prijateljstva suprotstaviće se vašoj drugoj kući prihoda.

DJEVICA: drage djevice, ovo je vaš period. Mlad Mjesec je u vašem znaku jednom godišnje. Ovaj put to je prilika da shvatite šta vas raduje i zbog čega vaše srce raste.

Mjesec će biti u kvadratu sa vatrenim Marsom u vašoj desetoj kući karijere. U svakom slučaju, težićete tome da ostavite neki trag. Važno je da budete jako uporni – više nego što ste inače – to će vam biti od koristi.

VAGA: Mlad Mjesec pada u vašu dvanaestu kuću duhovnosti. To bi vas moglo malo usporiti, uprkos tome što se Mars nalazi u vašoj devetoj kući obrazovanja. Vrijeme je za mali predah.

Dajte sebi vremena da odmorite i da napunite baterije. Neophodno vam je to, jer još nije period kada vam treba sva vaša energija.

ŠKORPIJA: Mlad Mjesec se nalazi u vašoj jedanaestoj kući umrežavanja. Dakle, ovo je idealan trenutak da započnete timski rad sa vašim prijateljima ili kolegama.

U predstojećem periodu željećete da sačuvate svoje vrijeme i energiju – to je sve zbog vašeg suvladara Marsa. Ovo je dobro jer ćete naučiti da postavite granice i da ne pretjerujete sa obavezama.

STRIJELAC: Mlad Mjesec nalazi se u vašoj desetoj kući karijere i javnog ugleda.U vremenu koje nam predstoji bićete spremni da postanete centar pažnje. Vaš rad će biti zapažen i cijenjen.

Uprkos uspjesima koji vas prate na poslovnom životnom planu, u ljubavi stvari stoje malo drugačije. Možda ćete naići na neku prepreku u vidu konfliktne situacije.

JARAC: Mlad Mjesec pada u vašu devetu kuću avanture. Ovaj period će vas motivisati da izađete iz svoje zone komfora.

Moguće je da ćete poželjeti da usavršite neke svoje vještine. Čak i mali potezi mogu da vas odvedu na jedan sasvim novi put. Moguće je da ćete napredovati.

VODOLIJA: s obzirom da Mlad Mjesec pada u vašu osmu kuću emocionalnih veza, predstojeći period bi za vas, drage ribe – mogao da bude vrlo emotivan.

S obzirom da se u vašoj petoj kući smaoizražavanja nalazi Mars, najbolje je da budete iskreni i da se u potpunosti otvorite kada su vaša osjećanja u pitanju. Ne dozvolite ničemu da se zadržava u vama.

RIBE: Mlad Mjesec nalazi se u vašoj sedmoj kući partnerstva. Period koji je pred nama idealan je da pokrenete uzbudljiv novi put sa osobom koja vam je draga i koja vam znači, sa vašom voljenom osobom – sa prijateljem ili čak kolegom.

Dajte sve od sebe da se vaša mašta i pragmatičnost spoje. Tako ćete doći do zavidnih rezultata.

infopult

error: Sadržaj je zaštićen !!