“Mlad Mjesec i djelimično pomračenje Sunca u Škorpiji” – Evo kako će se odraziti na znakove horoskopa…

Kako je u pitanju Škorpija možemo svi očekivati smenu osmeha i suza, straha i nade kao i turbulentnost u svakom obliku bilo ljubavni ili poslovni.

Malo je jači akcenat na ljubavnim odnosima jer ceo proces boji Venera u kvadratu sa Plutonom. Takođe, osobe iz prošlosti se vraćaju , stara imovinska pitanja se opet pokreću!

OVAN: Pokušajte za za vreme ovog pomračenja zadržite pozitivan stav! Ozbiljno povedite računa kada je komunikacija u pitanju. Intima vam može biti ugrožena.

BIK: Svaki oblik odnosa vam je naglašen. Budite jaki i verujte u sebe jer vam slede promene kada je ljubavni i poslovni život u pitanju.

BLIZANCI: Jedina stvar na koju treba da obratite pažnju je zdravlje. Obevezno jedan školski sistematksi poziv.

RAK: Kod vas je emotivna radkrsnica. Prošlost i budućnost. Kakvu god odluku da donesete imaćete njen snažan uticaj narednih pola godine.

LAV: Slede vam promene u porodici. Vi ćete postati jači i stabilniji i menja vam se komunuikacija što će nekim članovima porodice predstavljati problem ali na kraju sve će se odlično završiti po vas.

DJEVICA: Promene na poslu ali u smislu komunikacije. Sve ono što je ostalo nedorečeno sada se završava i možete smireno u nove komunikacijske pobede!

VAGA: Vraća vam se prošlost koja sada ima jasan cilj i ideju. Na vama je odluka. Imovinske promene su izvesne.

ŠKORPIJA: Promene u partnerskim odnosima. Nemojte gurati po cenu pucanja već pokušajte da osetite partnera.

STRIJELAC: Promene na poslu koje vas vode do visina! Uspeh i novac su vam zagarantovani. Takođe, uvodite nove stvari u vaš svakodnevni život.

JARAC: Nove ponude za posao pristižu preko prijatelja ili poslovnih partnera. Nemojte proputiti ovu šansu!

VODOLIJA: Sukob sa šefom ili nadređenim! Ozbiljno povedite računa kome i šta pričate. Polako i odmereno bez većih koraka.

RIBE: Odličan period za posao pogotovo za Ribe koje nemaju stalno zaposlenje. Ovo pomračenje vam donosi mir i stabilnost.

Prenosi: magazin.novosti.

error: Sadržaj je zaštićen !!