MJESEČNI HOROSKOP ZA OKTOBAR: “Tri znaka će imati MNOGO SREĆE; a neki će poželjeti da prespavaju cijeli MJESEC”…

Ako vas zanima kako će izgledati mesec pred vama, na pravom ste mestu – detaljna mesečna prognoza za oktobar.

OVAN: U prvoj polovini meseca Ovan bi trebalo da krene u nove projekta, a da sve stare važne zadatke završi do sredine meseca, kako bi ostao uspešni i u narednoj godini. Krajem meseca fokusirajte se na porodicu – voljenima će biti potrebni vaša podrška i pomoć.

BIK: Bolje je da ovog oktobra ne preduzimate rizične poslove, sačekajte novembar. Neophodno je da odredite prioritete na poslu – vaše kolege počele su možda da budu drske i da vas krive za sve ono što ne valja – a bez razloga.

Ono što je važno da se ovog meseca oslobodite repova prošlosti koji vas koče u napretku.

BLIZANCI: Ovo je mesec gde će vam sudbina biti vrlo naklonjena. Dobićete priliku da zaradite veliki novac ili ostvarite veliki san.

U poslednjim danima meseca ne bi trebalo da se naprežete – aktivnost vam neće doneti uspeh, bolje je da se opustite i date sebi priliku da se odmorite.

RAK: Ako ste ranije imali neke zdravstvene probleme, važno je da posetite lekara i posvetite se lečenju i ozdravljenju.

Zvezde vam poručuju da se suzdržite od rešavanja važnih poslovnih i ličnih pitanja ovog meseca. Ovaj oktobar neće biti preterano dobar, osim za kreativne pripadnike znaka – imaće pregršt inspiracije.

LAV: Lavovi su još jedni od srećnika u oktobru mesecu. Oni će moći da realizuju vrlo zahtevne ciljeve i postignu sjajne rezultate.

No, s druge strane ovo će biti i mesec u kome ćete biti prinuđeni da preuzmete odgovornost u potpunosti, te da se snađete bez tuđe pomoći.

DJEVICA: Oktobar će biti period u kome ćete morati da podvučete crtu – da završite sve započeto, procenite rezultate učinjenog i napravite planove za budućnost.

Nedovršeni poslovi mogli bi da postanu prepreka koja neće dozvoliti Devicama da napreduju. Savetuje se da radite u timu, a ne da se izdvajate iz ekipe – to neće doneti dobar ishod.

VAGA: Oktobar će biti veoma dobar mesec za vas. Svi projekti i poduhvati biće osuđeni na uspeh, a sa finansijama će sve biti u najboljem redu. Takođe, očekuje vas uspeh kod suprotnog pola.

ŠKORPIJA: Nećete biti najsrećniji znak u oktobru, ali će se stvari drastično promeniti posle 20. u mesecu.

To će biti dani u kojima ćete moći da nadoknadite sve propušteno. U oktobru vam se preporučuje da se pomirite sa ljudima sa kojima ste bili u svađu, a nikako ne bi trebalo da pozajmljujete novac od drugih.

STRIJELAC: Strelac će u oktobru biti uspešan u papirologiji, odnosno svemu što ima veze sa tim – lako ćete rešiti sve zadatke koje imaju veze sa sudstvom, policijom, zdravstvom i nadležnim organima uopšte.

Svi zadaci te prirode rešiće se glatko i brzo. Ovo je dobar period i da započnete nove projekte, ali nemojte se trošiti previše – mogli bi da vas stignu zdravstveni problemi i iscrpljenost.

JARAC: Ovo je mesec u kome ćete morati da radite napornije nego ikada. Zadaci će se gomilati sa svih strana, a neće biti nikoga da vam pritekne u pomoć. Sve obaveze biće na vašim plećima. Ipak, ovakav tempo rezultiraće dobrim finansijskim mogućnostima.

VODOLIJA: Ovo će biti povoljan i uspešan mesec za vas. Što ste aktivniji i produktivniji, više vas uspeha čeka. Sredina jeseni biće najbolji period godine za vas.

Usamljenim Vodolijama savetuje se da bolje pogledaju oko sebe – osoba koja bi mogla da im se dopadne nalazi se među kolegama ili poznanicama u bliskoj okolini.

RIBE: Najuspešniji period čeka vas od druge polovine oktobra, pa pričekajte ove dane za sve važne zadatke. Ako se ne plašite teškog i napornog posla, očekujte i mogućnost da zaradite veoma puno novca.

Negujte dobre odnose sa drugima – to će vam u oktobru doneti puno sreće i uspeha. Takođe, ne krivite druge za sopstvene neuspehe – to vam ništa dobro neće doneti.

Prenosi: Žena.blic, Prva.rs.

error: Sadržaj je zaštićen !!