MJESEČNI HOROSKOP ZA MART 2023: “Ovnovi će se ZALJUBITI kao nikad do sada; Bikovi će biti IZNENAĐENI od strane partnera; a Lavovi”…

Stiže mart, mesec sa velikim promenama koje se dešavaju na nebu, ali i mesec u kom otpočinjemo ciklus velikih promena koje se dešavaju unutar nas.

OVAN

Ljubav: Suštinski, nije loš period za vaše emotivne relacije. Vaša veza je živa, puna strasti i akcije. Umete i možete da podržite jedno drugo, umete i da donesete dobro raspoloženje jedno drugom.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ok, biće tu s vremena na vreme situacija koje mogu doneti nervozu i nestabilnost, ali sve je ovo kratkotrajno. Ono što bi eventualno moglo da naškodi nekim vezama jesu prikrivanja, poluistine i tajne. Jer, sve što je sakriveno imaće tendenciju da izađe i da vam na neprijatan način začini život. Ili da pak vama donosi glavobolje, brige i strahove.

Slobodni Ovnovi – nekoga može zabljesnuti strast, neko može brzinski “odlepiti” i zaljubiti se kao nikad do sada. Nudi ovaj mesec gomilu interesantnih dešavanja sa suprotnim polom, a neka od njih bi čak mogla da se razviju u pravcu snažne, ali burne ljubavne priče.

Posao: Period promena je otpočeo – moguće su promene, prelazak na drugo radno mesto, nova poslovna angažovanja i aktivnosti, ali i saradnje sa inostranstvom, pa i poslovna putovanja. Vaši planovi, pogotovo oni kojima ste dugo bili okupirani – sada jesu ostvarivi.

Budite aktivni, ovo jeste period za akciju, za ambicije i za dokazivanje. Bićete zadovoljni rezultatima. Prva polovina meseca će vam doneti veće oscilacije po pitanjima finansija kao i pojačane troškove – ali je zato drugi deo marta znatno stabilniji.

Zdravlje: Povremeni problemi sa glavoboljama, sinusima, očima. Stariji pripadnici znaka – potrebne su češće kontrole.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

BIK

Ljubav: Otprilike do polovine meseca, neke od vas, bilo da ste solo ili u paru, može privlačiti zabranjeno voće, tajne strasti, ljubavne afere. Slobodnima se ipak preporučuje da sačekaju drugi deo marta i ulazak Venere u njihov znak – od tada već možemo da pričamo o stabilnijim ljubavnim prilikama i odnosima koji mogu potrajati.

To je za vas istovremeno i period aktivnijeg druženja, izlazaka i uživanja u zanimljivim dešavanjima. Zauzeti Bikovi mogu u prvom delu meseca osećati određeno nezadovoljstvo, neki vid težine i opterećenja – partnerova podrška će dobro doći da se ovo prevaziđe.

Drugi deo marta je stabilniji, vi se osećate rasterećenije i pred vama se otvara aktivniji period koji će prijati i voljenoj osobi i vama. Nekima od vas sledi vrlo prijatno iznenađenje od strane partnera na samom kraju meseca.

Posao: Nakon dve i po godine Saturn će izaći iz kvadratnog aspekta prema vašem znaku i napustiti vaše polje karijere, posla, pozicije, nadređenih. Njegov ulazak u znak Riba već će tokom marta otvoriti pojedinim Bikovima mogućnost da realizuju svoje planove, da počnu da razmišljaju o promeni radnog mesta ili da se pokrenu ka privatnom poslu.

Po pitanju finansija očekujte šarenu situaciju, povećane troškove i zabrinutost – sve u prvoj polovini marta. Od drugog dela meseca sledi vam poboljšanje.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Zdravlje: Zdravstvena situacija polako ide ka stabilizaciji. Vodite računa o ishrani, više se krećite i od drugog dela marta se trudite da budete što više u prirodi i fizički aktivni.

BLIZANCI

Ljubav: Prva polovina meseca donosi nestabilna osećanja i oscilacije u funkcionisanju sa emotivnim partnerom (moguće zbog vaše preokupiranosti poslom i obavezama). Biće tu lepih dana, ali biće i onih u kojima će vaša komunikacija biti loša i u kojima ćete se teško razumeti.

Drugi deo marta je povoljniji za one parove koji su stabilni – oboje ste u sličnoj energiji, željni dešavanja, akcije, pokreta, a strasti će se lako buditi.

Neki od vas imaće u tom periodu mogućnost za tajnu avanturu – obzirom na to da ste od marta pod “prismotrom” od strane Saturna sa vrha vašeg neba – ovo bi bilo bolje preskočiti.

Slobodni Blizanci – ovde već imamo šareniš, moguće su ljubavi preko poslovnog segmenta, moguće su tajne ljubavne priče, imate jake komunikacije preko društvenih mreža i mnogo “akcije” i dešavanja sa prijateljima.

Posao: Saturn od 7-og marta ulazi u vaše polje koje se vezuje za poslovne pozicije, ambicije, poslovna ostvarenja. Ovo je ozbiljan tranzit i isto ga tako ozbiljno trebate shvatiti. Jer, ovo jeste izuzetno važan poslovni period za vas u kojem je potrebno da pokažete veliku odgovornost i krenete ka svojim ciljevima.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Mart je po vas vrlo dobar jer će vam doneti realizaciju planova i situacija koje ste prilično dugo očekivali i nadali im se. Mnogo toga se tokom ovog meseca namešta u vašu korist. Finansije – vrlo korektno.

Zdravlje: Nešto slabiji imunitet u prvoj polovini meseca. Ostatak perioda je dosta povoljniji, trudite se da budete više fizički aktivni.

RAK

Ljubav: Ulazak Saturna u znak Riba vama apsolutno odgovara. Saturn je planeta koja vlada vašim partnerstvima, a znak Riba je vama srodan, vaša vodena sestra koja nosi isti tip emocija kao što je i vaš.

S druge strane – Mars koji se nalazi vama iza leđa kvariće emocije donoseći uzburkane misli, nesigurnost i strahove posebno u prvoj polovini meseca. Strahovi postoje da bi se pobeđivali – bitno je da emocije jačaju i idu ka stabilnosti. Oni odnosi koji su suštinski jaki, samo će dodatno ojačati i napredovati.

Slobodni Rakovi – ako ćemo tražiti savršen momenat i priliku za ulazak u ljubavnu priču onda je to poslednja nedelja marta. A šta ako ljubav dođe ranije? Pa ništa, prigrlite je jer došla vam je onda kada je to vašoj duši potrebno. U ovom će mesecu biti mnogo šansi da se emotivno uzdižete i uživate.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Posao: Mart je povoljan poslovni period za vas, što ne znači da u njemu neće biti skoro pa svakodnevnog stresa i velikog pritiska obaveza. Promene su sada moguće i više nego poželjne jer, vreme za akciju i ostvarivanje vaših planova jeste došlo.

Aktuelna su napredovanja, nove poslovne saradnje, promene radnog mesta. Mnogi će se Rakovi aktivirati u saradnjama ili projektima vezanim za inostranstvo, strance ili državne i javne institucije. Po pitanju finansija sledi vam poboljšanje, posebno od drugog dela marta.

Zdravlje: I tokom ovog meseca će biti prisutna osetljivost, pogotovo sinusa i respiratornih organa. Moguće su i češće glavobolje. Stariji neka provere očni pritisak, a moguća je i korekcija dioptrije.

LAV

Ljubav: Saturn se sklanja iz vašeg partnerskog polja u prvoj nedelji marta. Veliko preispitivanje emotivnih relacija je završeno – vi ste već od samog početka meseca u drugačijoj energiji, što će dodatno biti aktivirano ulaskom Sunca koje vlada vašim znakom u Ovna 20-og marta.

Lavovske emotivne relacije hoće imati manje “bagove” tokom marta, ali suštinski – vas dvoje kao par ste dobro. Biće prilika i za lepa, podsticajna i zanimljiva dešavanja koja će samo poboljšati vaš odnos. Slobodni Lavovi – emotivne prilike čekaju na vas.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Neke će ići kroz putovanja, druženja, izlaske, neke će se vrteti oko vašeg poslovnog segmenta, a biće i onih koje se aktiviraju preko društvenih mreža. Prošlost ostaje iza vas, vi nastavljate dalje – ulazite u višemesečni vrlo povoljan ljubavni period. Vreme da pokrenete važne emotivne priče.

Posao: Neke važne lekcije o odgovornosti su naučene, sada je vreme za lekcije o finansijama i vrednostima. Baš po ovom pitanju – vaše finansije neće biti ni malo loše tokom marta. Jedino nešto više pažnje obratite na troškove pošto je moguće da se malo raspustite i potrošite više od planiranog (pogotovo u prvom delu marta).

Generalno gledano – ovo je poslovno povoljan period za vas. U dobroj ste energiji, uglavnom ćete imati zadovoljavajuću komunikaciju sa saradnicima, a mogu vam se otvoriti i novi poslovi.

Zdravlje: Nešto slabiji imunitet u prvoj polovini meseca. Kod starijih su i na dalje moguće aktivacije hroničnih tegoba, u prvoj polovini marta.

DEVICA

Ljubav: Ulazak Saturna u polje partnerstava i braka je ozbiljan tranzit koji “traži” posvećenost i odgovornost prema voljenoj osobi i emotivnoj relaciji u kojoj ste, ali istovremeno i testira snage i slabosti vašeg odnosa.

Jake priče napreduju, slabe ostaju iza vas. Prva polovina marta nije savršena – postoji dosta zbunjujuće komunikacije, manjak zajedničkog vremena, a mogu se javiti i sumnje u vernost partnera.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ukoliko želite da jednostavnije prođete kroz ovaj period pokušajte da što manje stvari ostavljate nedorečenim i trudite se da vaša komunikacija bude jasna i otvorena.

Slobodne Device – duži, ozbiljan period je pred vama u kojem će se oformiti isto tako ozbiljne ljubavi koje imaju smisao i budućnost. Od druge polovine marta imamo početak pravih emotivnih akcija za vas. Stižu nove ljubavi u vaš život.

Posao: Saturn vam je doneo teške, ali vredne lekcije koje se vezuju za odgovornost, odnos sa kolegama i aktivnost u poslovnoj svakodnevici. Mnogi od vas su uspeli da u prethodnim godinama naprave velike poslovne zaokrete i “udare” dobre poslovne temelje – sada je vreme da žanjete ono što ste posejale.

Ne žurite nigde, ne donosite impulsivne odluke i nagle poteze, pogotovo u prvoj polovini meseca. Pustite neka se poslovne situacije same nameštaju u vašu korist. Mogućnost jakih saradnji sa inostranstvom.

Zdravlje: Postojaće tokom marta i energetski, ali i padovi imuniteta. Potrudite se da u svakom danu pronađete malo odmora i relaksacije za sebe. Stariji – odradite redovne kontrole.

VAGA

Ljubav: Dešavanja u partnerskim odnosima tokom marta će ići od vrućeg pa do vrelog (ali onog neprijatno vrelog, što ume itekako da opeče). Ovo će biti posebno aktuelno u prvoj polovini meseca, a još posebnije u onim odnosima u kojima nešto štrči, smeta, nervozi se, nije definisano ili postoji neki vid sumnje.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Lako ćete partner i vi upadati u vrele talase rasprava, ali se još lakše vraćati u vruće zagrljaje. Tenzije će popustiti ulaskom u drugi deo marta, ali će još uvek ostati da tinjaju tokom celog perioda. Što se tiče slobodnih – jeste vreme za ljubavne zgode i nezgode.

Neke od njih će proleteti brzinski, ostavljajući samo vatreni trag u vama, a neke mogu da se zadrže u vašem životu I nastave da vam greju srce. Budite aktivni, družite se, uživajte, upoznajte nove ljude. Nikad se ne zna gde je sreća spremila zasedu za vas.

Posao: Ulazak Saturna u polje poslovne svakodnevice, odgovornosti i obaveza nije jednostavan tranzit – jer, mnogo ćete se naraditi. No, sa druge strane pred vama je period u kojem ćete mnogo ozbiljnije “zagristi” u poslovne teme, proširiti svoje poslovanje i obezbediti sebi bolju finansijsku situaciju.

Očekujte tokom marta velike poslovne aktivnosti, ali računajte da ćete morati da budete vrlo organizovani, ažurni i fokusirani na ono što radite da biste uspeli da postignete sve na vreme.

Zdravlje: Vreme je za ozbiljniji odnos prema mentalnom i fizičkom zdravlju. Takođe, vreme je za promenu loših navika i veću fokusiranost na sebe.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

ŠKORPIJA

Ljubav: Posle dve i po godine boravka u polju koje se vezuje za dom, članove porodice i prošlost – Saturn se početkom marta seli u vaše polje uživanja, ljubavi i dece i znak Riba koji vam je emotivno i energetski srodan.

Da, Škorpijama ostaje Uran u polju partnerstava – da nastavi da vedri i oblači i testira vaše emotivne relacije, da neke prekida a neke nove rađa. Tokom marta, vaš odnos sa partnerom će biti sa usponima i padovima. Biće tu strasti i emocija, ali biće i nerazumevanja, sumnje i manjka zajedničkog vremena. Sve u svemu – potencirajte na emocijama, strasti i kvalitetnoj komunikaciji, a smanjite doživljaj za sve ostalo.

Slobodni – možete se zaneti očas posla, ali se isto tako brzo možete i razočarati. Za ozbiljnija i trajnija ljubavna dešavanja “birajte” drugu polovinu marta, ako je to ikako moguće.

Posao: Ne brinite, naradićete se za sve pare. No, isto tako – tih para hoće biti. Pokušajte da u prvoj polovini marta bolje baratate sa novcem, jer je moguće da potrošite i ono što niste isplanirali. Novac će vam se više zadržavati u rukama i novčaniku u drugom delu meseca.

Generalno gledano – ovo je vrlo aktivan poslovni period za vas. Uspećete da rešite bitna poslovna pitanja, razvijete neke odnose i saradnje, ali i da otvorite prostor za nove dogovore. Trudite se da budete organizovani, jer će obaveza biti dosta.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Zdravlje: Rešavajte se loših navika i budite više u pokretu, fizički aktivni. Pokušajte da pronađete dovoljno vremena i za dobar san i relaksaciju. Problemi sa zdravljem hroničnim bolesnicima.

STRELAC

Ljubav: Saturn ulazi u vaše polje doma, porodice, prošlosti. Pred vama je duži vremenski period u kojem ćete sazreti, postaviti važne životne temelje, skrasiti se, rešiti imovinska pitanja.

Za one koji žive zajedno ili su u braku – ovo je period svojevrsnog testiranja stabilnosti odnosa. Pošto Jupiter trenutno radi za vas punom parom, malo je verovatno da će tokom marta doći do neke veće problematike u odnosu, naprotiv – ovo jeste vreme da se neke veze uozbilje, podignu na viši nivo, da se radi na prinovama.

Ukoliko bude povremenih, manjih tenzija – one će uglavnom brzo biti rešene. Što se tiče slobodnih – jeste lep period za nova ljubavna dešavanja, za više uživanja, akcije, flertovanja, interesantne osobe u vašem životu, ali je istovremeno i period za bavljenje prošlošću. Pa kako se kome zalomi.

Posao: Komunikacija sa saradnicima neće biti baš savršena tokom prve polovine marta. Nećete se razumeti, barataćete neproverenim informacijama, funkcionisaćete u različitom ritmu i moguće su tenzije ali i greške.

Trudite se da ne žurite i da budete fokusirani na ono što radite. Isplivaćete vi iz svake situacije na pravi način, ali uz nešto pojačano nerviranje.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Lakše poslovne okolnosti i korektnije funkcionisanje sa saradnicima biće prisutno u drugoj polovini meseca. Finansije – korektno i pored jačih troškova.

Zdravlje: Osetljivost disajnih organa, posebno grla. Savetuje se češće bavljenje fizičkom aktivnošću i boravak u prirodi. Hronični bolesnici neka ne propuštaju redovne kontrole.

JARAC

Ljubav: Ulazak Saturna, planete koja vlada vašim znakom u Ribe, vaše polje komunikacije, aktivnosti – i istovremeno polje koje je u dobrom odnosu sa partnerskim poljem – doneće fokus na komunikaciju sa voljenom osobom i istovremeno vama dati mogućnost da na drugačiji način gledate na odnos i ponašate se u njemu.

Do polovine meseca može biti oscilacija i tenzije – pogotovo kod onih koji žive zajedno, ali zato drugi deo marta donosi jačanje bliskosti. Takođe, neki parovi se od ovog perioda mogu odlučiti za ozbiljnije korake i praviti važne planove za budućnost odnosa.

Slobodni Jarčevi – bićete aktivniji, boljeg raspoloženja i energije. U drugom delu meseca mogu se pokrenuti važna poznanstva, pa i ući u emotivnu priču koja će od samog početka imati vrlo ozbiljan i stabilan tok. Dobar vam je period za ljubav.

Posao: Ušli ste u period velikih promena na poslovnom planu. Godine koje su iza vas su vam donele zrelost, mudrost i odgovornost, promišljenost, a sada ćete to sve moći da upotrebite i da stignete do pravih rezultata.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ovo je period ostvarivanja značajnih novih kontakata, pokretanja dogovora i saradnji, period učenja novih znanja i veština koje ćete moći da primenite u poslu, ali i period laganog poboljšanja u sektoru finansija. Manji papirološki i administrativni problemi u drugom delu meseca.

Zdravlje: Kod starijih može biti poteškoća sa zglobovima, nogama, venama. Mlađi – alergije. Dobar je period da se pokrenete i budete fizički aktivniji.

VODOLIJA

Ljubav: Vodolije kažu „ma zdravo, vidimo se za tri decenije“ Saturnu koji izlazi iz njihovog znaka 7-og marta. Ovaj je tranzit doneo tektonske poremećaje u svim sferama vašeg života, neke odnose zauvek prekinuo i zaustavio, ali vam istovremeno dao zrelost, mudrost i važne lekcije koje ćete moći da primenjujete u budućnosti.

Situacija na nebu trenutno vam ide na ruku – odnos sa partnerom je tokom celog marta vrlo solidan – ima manjih oscilacija, ali je suština više nego dobra. Neki parovi mogu napraviti velike promene, pa se čak odlučiti i za ozbiljnije korake i planirati zajedničku budućnost.

Što se tiče slobodnih – povoljan period za aktivnosti, druženja, izlaske, više osoba može privući vašu pažnju (i vi njihovu). I tokom marta će postojati uticaj prošlosti, posebno u drugom delu mogući su jači kontakti sa bivšim partnerima, ali i pojava osobe koja vam donosi sličnu priču ili vas podseća na ono kroz šta ste prošli.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Posao: Mart donosi akciju, ali i povoljnije finansijske prilike i mogućnost da dodatno zaradite. Saturn je ušao u vaš sektor novca i vrednosti i njegov uticaj je tokom ovog meseca vrlo povoljan po vas u prevodu para će biti, gledajte da ih pametno iskoristite, a ne samo da ih propustite kroz ruke.

U ovom ćete periodu biti posebno aktivni, komunikativni – moguća su nova poslovna povezivanja i saradnje. Pokušajte da budete što ažurniji po pitanjima obaveza, jer će ih biti dosta. Dobro se organizujte.

Zdravlje: Došlo je vreme da rešavate zdravstvene stavke koje dugo odlažete ili koje ste zapustili – posvetite pažnju zubima, ishrani, menjajte loše navike.

RIBE

Ljubav: Saturn ulazi u vaš znak 7-og marta – vreme je da po mnogim životnim pitanjima i stavkama odrastate, postanete zreliji, odgovorniji, odlučniji. Naravno da se ovo vezuje i za emotivni život pa su zauzete Ribe ušle u vreme preispitivanja onoga što one žele u emotivnim relacijama – tako da su uskoro mogući ozbiljniji koraci, ali isto tako i neki prelomni momenti u vezama i brakovima koji su nestabilni.

Jedan od njih je već prva polovina marta meseca – kada neke teme koje su zatrpavane mogu izaći na dnevni red. Trudite se da komunikacija sa partnerom bude otvorena, prikrivanja i tajne sada samo mogu doneti problem.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Drugi deo marta je stabilniji i mirniji, sa više bliskosti i uživanja. Slobodne Ribe – Saturn će vam doneti ozbiljne ljubavne priče i odnose koji mogu potrajati i postati važni za vas. Jedan od dobrih perioda za nove ljubavi jeste baš ta druga polovina marta meseca kada možete pronaći ono što davno u ljubavi tražite.

Posao: Povoljan poslovni mesec je pred vama. Vaše finansije se hoće popraviti tokom ovog perioda – jeste da ćete i dalje imati dosta neplaniranih troškova, posebno onih koji se vezuju za porodicu, dom, ukućane, ali krajnjim saldom ćete biti zadovoljni.

Od ulaska Saturna u vaš znak vi se polako pripremate da preuzmete više odgovornosti i obaveza na sebe, da krenete ozbiljnijim poslovnim trasama. Ovaj vam mesec donosi nove poslovne kontakte i mogućnost jakih saradnji koje mogu potrajati u vremenu.

Zdravlje: Odgovornost prema sebi, svom mentalnom i fizičkom zdravlju treba da bude na prvom mestu. Pokrenite se fizički, otklonite loše navike, napravite promene koje će vam prijati.

Autor horoskopa: Olga Savić, prenosi: prva.

error: Sadržaj je zaštićen !!