MJESEČNI HOROSKOP ZA MAJ: “Period akcije, šansi vrijednih prihvatanja, ali i odlučnih u prilagođavanju velikom talasu ROMIJENA”…

Mjesečni horoskop za Maj 2023. godine…

OVAN

Dragi Ovnovi, maj će biti veoma dinamičan za vaš horoskopski znak, s obzirom na to da ćete se snažno zalagati za svoja uverenja od kojih nećete odustati, a usput ćete učiniti sve da nametnete svoj sistem vrednosti.

Takođe, ovo je period u kome ćete biti orijentisani ka finansijama, kroz investicije, ali i kroz troškove, a sve ovo kulminira sredinom meseca, što će izazvati zadovoljstvo, ali i malu brigu koja je prolazna.

Ako ste u vezi ili u braku, veza sa voljenom osobom je stabilna jer je planeta harmonije u vašem znaku. Međutim, s vremena na vreme nastaju sukobi, izazvani vama, a razlog je nedostatak razumevanja i tolerancije.

Ako ste slobodni, ovo je period u kome plenite svojim izgledom i zahvaljujući svom posebnom šarmu imate priliku da promenite svoj emotivni status. U oblasti zdravlja vodite računa o ishrani, a san može biti poremećen.

BIK

Dragi Bikovi, upravo ovog meseca ulazite u novu životnu fazu. Pomračenja su u vašem znaku – jedno se desilo krajem aprila, a drugo 16. maja. U ovom periodu mnogi pripadnici vašeg znaka započinju važne poslovne projekte, pronalaze posao ili prave promene na svim poljima.

Druga polovina meseca može doneti probleme sa platnim prometom, kašnjenje određenih finansijskih sredstava i zbog toga ćete biti zabrinuti.

U oblasti ljubavi, ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom tokom ovog meseca je prilično naelektrisan i imaćete želju da nešto promenite. Ako želite da razgovarate sa voljenom osobom, uradite to na samom početku meseca.

Pojedinačni pripadnici vašeg znaka, sa planetom ljubavi u oblasti tajni, maštaju o idealu, ali će za vas biti zainteresovana osoba koja nije transparentna kada je u pitanju njihov emocionalni status. Vodite računa o svojoj vitalnosti i ne izlažite se većim fizičkim naporima.

BLIZANCI

Dragi Blizanci, vaša vladajuća planeta je u vašem znaku tokom maja, ali od 10. maja ide retrogradno. Imaćete potrebu da komunicirate, više nego što je tipično za vas, ali s druge strane, imaćete utisak da vas oni oko vas ne razumeju.

Na poslovnom planu, potrebno je usporiti i ne dozvoliti da vam koncentracija padne zbog potencijalnih grešaka. Troškovi su uzrokovani impulsivnim reakcijama.

Ako ste u vezi ili u braku, bićete malo uzdržaniji u odnosu na voljenu osobu. Razlog tome su skriveni strahovi, koji se javljaju u vama, ali ćete partneru biti vrlo nejasni kada to budete želeli da objasnite.

Ako ste i dalje slobodni, povoljan aspekt planete ljubavi vašem horoskopskom znaku sada vam može doneti veoma burnu i strastvenu vezu sa osobom koja je nedavno prekinula dugogodišnju vezu. Mesečni horoskop za maj savetuje da vodite računa o svojim sinusima.

RAK

Dragi Rakovi, tokom prve dve nedelje maja bićete veoma poslovno orijentisani, uspećete da izađete u prvi plan i imaćete veliku podršku nadležnih.

Zauzimate borbeni stav kada su u pitanju vaša uverenja, a sam kraj meseca nekim pripadnicima vašeg znaka može doneti promenu stava, u smislu nekog napredovanja. Finansije su stabilne.

Ako ste u vezi ili u braku, vaša voljena osoba je zaokupljena ličnim potrebama, što vam neće smetati, bar ne na samom početku, ali ćete ipak tražiti malo više balansa u vezi. Ako ste slobodni, ovo je mesec koji bi mogao da donese sudbonosni susret, posebno u prve tri nedelje u mesecu. U oblasti zdravlja vodite računa o ishrani.

LAV

Dragi Lavovi, u nedeljama koje su pred vama daćete sve od sebe da poboljšate svoju poslovnu poziciju, a nadate se i poboljšanju u oblasti finansija. Vodite računa o tome kako postižete svoje ciljeve, a odnos sa nadležnima sada može biti malo nestabilniji nego inače. Ulazite u novu životnu fazu kada je u pitanju vaša karijera.

Ako ste u vezi ili u braku, obratite više pažnje na voljenu osobu i budite strpljivi kada je u pitanju komunikacija. Samci vašeg znaka tokom maja, a posebno u prvoj polovini meseca, privlače pažnju okoline i moguća je nova romansa. Zdravlje je stabilno.

DJEVICA

Drage Device, odličan aspekt Sunca u vašem horoskopskom znaku, tokom prve tri nedelje maja, daje vam podršku kada su u pitanju poslovne aktivnosti, ali od 10. maja budite malo oprezniji, na svim poljima, jer vaša vladavina planeta ide u retrogradno stanje, pa je ovo period tokom kojeg se preporučuje sporiji tempo i retrospektiva urađenog.

Ako ste u vezi ili u braku, odnos sa partnerom je nešto zategnutiji upravo zbog loše komunikacije i iznošenja starih nesporazuma na površinu. Ako ste i dalje slobodni, ovo je mesec koji će mnogim pripadnicima vašeg znaka doneti priliku da obnove romansu iz prošlosti. Zdravlje je dobro.

VAGA

Drage Vage, mnogo energije ulažete u svoj rad, povremeno gubite strpljenje sa onima koji ne mogu da vas prate, ali ipak uspevate da održite racionalan stav i harmoniju u međuljudskim odnosima. Za neke pripadnike vašeg znaka mogući su prekidi u oblasti rada, kao i nove poslovne ponude.

Ako ste u vezi ili u braku, nemojte dozvoliti da vam se u partnerstvo mešaju autsajderi jer nesporazumi i neproverene informacije mogu biti uzrok sukoba. Ako ste slobodni, osoba vatrenog temperamenta pokušava da vas impresionira. Mogući su inflamatorni procesi ili alergije.

ŠKORPIJA

Drage Škorpije, vaš rad je izuzetno važan. Već na samom početku meseca imate mogućnost napredovanja, a od sredine maja, kada planeta beneficija ulazi u vaše prirodno polje rada, ulazite u period novih i veoma kvalitetnih poslovnih mogućnosti koje ćete, u većini slučajeva iskoristite.

Ako ste u vezi ili u braku, maj je mesec u kome će vaš partner pokazati visok stepen tvrdoglavosti, pa su mogući sukobi i raskidi. Oni koji su slobodni privlače pažnju veoma uticajne osobe. Zdravlje je stabilno.

STRIJELAC

Dragi pripadnici ovog znaka, započinjete novi ciklus na poslovnom planu i tokom maja će vam se pružiti primamljive prilike koje nećete hteti da propustite. Pre donošenja konačne odluke, konsultujte se sa osobom od poverenja, jer su propusti mogući zbog pojačanog entuzijazma.

Ako ste u vezi ili u braku, postoji određena doza netrpeljivosti između vas i voljene osobe, kao i sukobi zbog prošlosti i loše komunikacije. Ako ste slobodni, dobijate poziv od bivše ljubavi ili osobe koja vam se nekada sviđala. Zdravlje je dobro, ali mesečni horoskop za maj vam predlaže da poboljšate ishranu.

JARAC

Poštovani pripadnici ovog znaka, ovo je mesec u kome ćete svoje poslovne aktivnosti staviti u zadnji plan, a prioritet je vaš privatni život, odnosi sa porodicom, životni prostor ili stanje nekretnina. Moguća je selidba ili prodaja nekretnina, želja za putovanjima i obrazovanjem.

Ako ste u vezi ili u braku, i vi i vaša voljena osoba ne odstupate od svojih stavova, što može doneti neprijatnost, svađe i sukobe. Ako ste slobodni, druga polovina meseca vam donosi priliku da uđete u vezu sa osobom koja je prilično obrazovana i istovremeno izuzetno senzualna. Zdravlje je stabilno.

VODOLIJA

Drage Vodolije, tokom maja ćete biti skloni da preispitate prethodne poslovne odluke i vratite se starim projektima. Ovo nije jedinstveno za vas, ali moraćete još jednom da proverite da li ste nešto propustili i na taj način napravili pogrešan korak. Porodični odnosi takođe dolaze do izražaja.

Ako ste u vezi ili u braku, partner se žali na vaš nedostatak emocija, odnosno hladnoću, ali to je i dalje kratkog veka. Ako ste slobodni, pažnju će vam privući osoba koja nije iz vašeg mesta stanovanja. Zdravlje je dobro.

RIBE

Drage Ribe, tokom prve polovine meseca očekuju vas velike promene, na svim poljima, ili bar signal da ste na dobrom putu. Pravite velike planove koje ćete postepeno ostvarivati i razmišljate o dodatnom obrazovanju kako biste unapredili svoju poslovnu poziciju. Za sada, zadržite to kao ideju.

Ako ste u vezi ili u braku, druga strana je zauzeta poslovnim aktivnostima, a vi pokušavate da postignete ravnotežu. Ako ste slobodni, dobijate poziv od osobe iz prošlosti na koju ste potpuno zaboravili. Vodite računa o svojoj ishrani..

CiciMici.

error: Sadržaj je zaštićen !!