HOROSKOP DO 20. MARTA 2023: “Saznajte kakvu budućnost vam donosi ‘vladavina’ Riba”

Sunce ulazi u znak Riba 18. februara i ostaće u njemu sve do 20. marta, kada se događa i početak nove astrološke godine, odnosno počinje vladavina Ovna.

Ovo je period Riba, pa možemo da se podsetimo štta simbol ovog znaka predstavlja – dve ribe koje plivaju u suprotnim smerovima, predstavljaju i svetlo i tamu, što su dva neophodna stanja koja svi doživljavamo na svom životnom putu s vremena na vreme. Baš kao simbol jin i jang, dve ribe nas podsećaju da treba da se vratimo u stanje celovitosti.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ribe su takođe poslednji znak zodijaka, tako da Sunce koje se kreće ovde sa sobom nosi prirodan osećaj zatvaranja i završetka. Možda osećamo da se obrasci, teme i problemi iz poslednjih dvanaest meseci polako približavaju kraju.

Dok putujemo kroz sezonu Riba 2023., pravo je vreme da završimo labave krajeve i stvorimo prostor za novo. Ako je potrebno izvršiti promene, sezona Riba nudi podršku i zamah za isprobavanje novih stvari i eksperimentisanje sa različitim načinima razmišljanja.

Sezona Riba 2023. takođe donosi ključni pomak Saturna iz Vodolije u Ribe, gde će ostati do februara 2026. Mesečni horoskop od 19. februara do 20. marta za svaki horoskopski znak u vreme vladavine Riba (Sunce u Ribama):

OVAN: Verovatno ste već svesni da je Jupiter u vašem znaku. Drevni astrolozi su verovali da kada je Jupiter u vašem znaku, to će doneti sreću, obilje i bogatstvo! Jupiter nije samo planeta sreće, već je i planeta ekspanzije.

Jupiter može proširiti stvari u našim životima kako bi doneo više mogućnosti i obilja, ali takođe može proširiti stvari kojima je potrebna naša pažnja. Ako nešto više ne funkcioniše u vašem životu, to može da se uveća pod Jupiterovom čarolijom, pozivajući vas da preduzmete akciju.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Imate divnu energiju za preduzimanje akcija tokom cele sezone Riba, pa ako nešto treba da se promeni; ako treba da unesete neke promene, ovo će biti savršeno vreme da to uradite. 17. marta, Mars, vaša vladajuća planeta, post-retrogradna senka, dajući vam ogroman nalet energije.

Pogurajte napred sve što želite da uradite. Mlad Mesec u Ribama 19. februara biće introspektivan i pdstiče vas da se izborite sa svim senkama i emocijama. Odgovarajući Pun Mesec 7. marta pada u znak Device, što će vam pomoći da unesete stabilnost i strukturu u sve što se pojavilo.

Ako ste radili previše, ovaj pun Mesec može da vas podstakne da se odmorite i potražite podršku ako vam je potrebna. Prelazak Saturna u Ribe 8. marta će izneti na površinu mnoga nerešena pitanja koja zahtevaju vašu pažnju.

Saturn u Ribama može biti malo težak, ali budite sigurni ako se oslonite na posao moći ćete da postignete fantastičan napredak. Ovde takođe postoji snažan potencijal da ojačate svoju svoju intuitivnu mudrost. Poslednji put kada je Saturn bio u Ribama 1994-1996, pa ako možete, prisetite se koje su se teme odvijale u vašem životu u to vreme.

BIK: Sezona Riba je odlično vreme da se fokusirate na ono što vam je zaista važno. Verovatno je bilo mnogo promena u vašem životu tokom poslednjih nekoliko godina, ili ste možda još uvek usred toga da se krećete kroz njih.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ove promene su posledica činjenice da imate Uran, planetu promene i buđenja, koja se kreće kroz vaš znak. Uran planira da ostane do 2026. godine, tako da je ovo energija koja se sporo kreće sa kojom učite da živite i kojoj se prilagođavate. Sa Suncem u Ribama, sada je vaša prilika da se fokusirate na ono što želite da kultivišete u svom životu.

To je vaša šansa da usporite i smirite se sa onim što zove vaša duša. Kada budete slušali ovaj poziv, tačno ćete znati gde da skrenete pažnju i na šta vam je važno da se fokusirate upravo sada. Sa prelaskom Saturna u Ribe 8. marta, možete očekivati promene ili preokret neke vrste kada su u pitanju vaša prijateljstva, zajednice i grupe kojima odlučite da se okružite.

Vaša energija će verovatno biti izuzetno osetljiva, pa vodite računa o tome sa kim provodite vreme i kako se osećate kada ste u blizini određenih ljudi.

Saturn će ostati u Ribama naredne 2,5 godine, tako da imate vremena da radite sa ovom energijom i da zaista shvatite koga želite da držite blizu sebe. Mlad Mesec u Ribama 19. februara donosi meku, isceljujuću energiju na vaš način. To će vam pomoći u vašoj potrazi da razjasnite šta vam je važno.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Pun Mesec u Devici 7. marta može da osvetli vaše odnose i može ponovo da uvede ovu temu da budete svesni sa kim odlučite da se okružite. Društvena povezanost je identifikovana kao jedan od najvažnijih faktora kada je u pitanju stvaranje sreće u vašem životu, tako da ako bi vaš život mogao da koristi više društvenih interakcija, sezona Riba će biti odličan trenutak da ovo bude vaš fokus.

BLIZANCI: U poslednjih nekoliko meseci ste bili pod jakim uticajem planete Mars jer je provela veoma dugo vremena u vašem znaku Zodijaka. Dok Mars neće otići do 26. marta, 17. marta Mars će konačno napustiti svoju postretrogradnu senku.

To znači da ćete verovatno osetiti talase sveže energije kako ulaze u vaš život. Vaši nivoi energije mogu se čak i povećati, ili ćete se možda osećati motivisanije da završite stvari.

Mars je veoma muška energija, a muška energija može da nas inspiriše da se krećemo, preduzmemo akciju i sledimo ono što želimo da stvorimo. Retrogradni Mars u Blizancima, jer je to zaista bilo prilično značajno za vaš znak.

Mlad Mesec u Ribama 19. februara osvetliće vašu karijeru. Ovo je fantastičan mlad Mesec da usmerite vašu pažnju na ono što biste želeli da manifestujete kada su u pitanju vaši ciljevi u karijeri.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Ako ste u penziji, takođe možete da usmerite ovu energiju u svoja osećanja svrhe i za šta biste želeli da provedete svoje vreme. Odgovarajući pun Mesec 7. marta, pada u znak Device i može da vam skrene pažnju na vaš dom i porodični život. Možda ćete morati da budete tu za člana porodice ili će nešto u vašem domu zahtevati vašu pažnju.

Postoji duboka energija oko ovog punog Meseca za vas, tako da su velike šanse da šta god da se odvija, možda ćete morati da uđete u sebe i da se usredsredite da biste razumeli najbolji način da se krećete kroz njega. 8. marta, Saturn prelazi u Ribe naredne 2,5 godine, koja će biti velika podrška za preuzimanje svih vaših ideja i izgradnju nečeg opipljivog sa njima.

RAK: Ubrzo nakon što se Sunce preseli u Ribe, 19. februara imamo mlad Mesec u Ribama. Ovaj mlad Mesec može doneti inspiraciju za putovanje ili učenje nečeg novog.

Ako ste želeli da se vratite u školu ili da pohađate kratak kurs, ovaj mlad Mesec će vam pružiti fantastičnu podršku. Sve što možete da uradite da otvorite i proširite svoj um i svest biće favorizovano pod ovim mladim Mesecom.

Kako ovaj mladi Mesec pada u Ribama, a Saturn prelazi u Ribe 8. marta, ova energija mladog Meseca može dati neke naznake o tome šta će doći od Saturna.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Pošto Saturn ostane u Ribama naredne 2,5 godine, verovatno ćete krenuti na put učenja i rasta. Saturn u Ribama će vas učiniti mudrijim i pomoći vam da proširite svoj um na nove dimenzije. 7. marta, pun Mesec Device će osvetliti nebo, donoseći balansirajuće talase zemaljske energije. Postoji umirujuće, hranljiva energija oko ovog punog Meseca koja vam može pomoći da se osećate bezbedno da izrazite sebe i da se povežete sa onim kako se zaista osećate.

LAV: Mlad Mesec u Ribama 19. februara nosi za vas neku veoma duboku i introspektivnu energiju. Možda ćete morati da uđete unutra ili da razmislite o tome kako se zaista osećate u vezi sa nečim.

Možda ćete se suočiti sa bolnom istinom, ali kada početni šok izbledi, naći ćete se u mnogo boljoj poziciji. Više istine iz naše duhovne svesti su uvek utešnije i mogu nam pomoći da steknemo širu perspektivu. Kako Saturn prelazi u Ribe 8. marta, ovaj mlad Mesec će nam možda dati malo ukusa onoga što dolazi.

Saturn će u Ribama provesti 2,5 godine, tako da je ovo energija koja se sporo kreće na koju ćete imati vremena da se prilagodite. Odgovarajući pun Mesec 7. marta, pada u znak Device i donosi fantastične mogućnosti kada su u pitanju vaše finansije.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Postoji velika energija u izobilju oko ovog punog Meseca, zato ostanite otvoreni, držite svoju vibraciju podignutom. Ako vam je potrebna pomoć u vezi sa finansijama ili porezima, ovaj pun Mesec će takođe poslati talase podrške da vam pomogne da završite stvari. Nemojte se plašiti da tražite pomoć ili savet ako vam zatreba.

DJEVICA: Ribe sede naspram vas na točku zodijaka, tako da će ova sezona za vas uvek biti značajna. Mlad Mesec u Ribama 19. februara pokreće stvari i pojačaće vaše odnose.

Značajna veza može doći u vaš život ili ćete možda morati da promenite način na koji ste pristupili određenoj vezi. Ako ste tražili tog posebnog nekoga, stavite se tamo ispod ovog mladog Meseca, jer će zvezde biti poređane u vašu korist!

Veze uvek mogu biti nezgodne i često mogu podstaći veliki rast, a ovo će biti tema za vas, ne samo tokom sezone Riba, već i naredne 2,5 godine pošto Saturn uđe u Ribe 8. marta. Dok se Saturn kreće kroz Ribe tokom predstojećeg godine, fokus će zaista biti na vašim odnosima.

Vaši odnosi će se verovatno promeniti tokom ovog perioda, što će vam pomoći da u njima postanete stvarniji i autentičniji. Dok putujemo kroz ostatak sezone Riba, dolazimo do punog Meseca Device 7. marta.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Kako ovaj Pun Mesec pada u vašem znaku, to je posebno! Provodite vreme sa sobom, vežbajte, okupajte se, pogledajte se u ogledalo, osvestite kako se zaista osećate – uradite sve što je potrebno da stupite u kontakt sa sobom.

VAGA: Mlad Mesec u Ribama 19. februara pokazuje da ćete verovatno biti veoma zauzeti! Možda će vam se pojaviti novi projekti ili ćete možda odlučiti da preuzmete neku novu rutinu ili raspored.

Energija oko ovoga je veoma pozitivna, pa se nadamo da će vas sve što vam se nađe na putu verovatno približiti vašim strastima i tome kako zaista želite da provodite svoje vreme.

Koristite ovu energiju mladog Meseca u Ribama da napravite raspored koji vam odgovara i da budete sigurni da radite stvari koje vas ispunjavaju i donose osećaj nagrade. 7. marta imamo odgovarajući pun Mesec u znaku Device.

Ovaj pun Mesec nosi neku duboku, možda čak i tešku energiju za vas. Tajne mogu biti otkrivene, ili ćete se možda morati suočiti sa nekim skrivenim informacijama koje menjaju način na koji ste radili stvari.

Prelazak Saturna u Ribe u naredne 2,5 godine takođe će biti prekretnica ove sezone. Saturn u Ribama, koji se održava 8. marta, će verovatno izazvati probleme oko vašeg načina života i rutine.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

Možda ćete morati da naučite kako da postavite jasne granice i kako da srušite neke od tih granica da biste vodili život kakav zaista želite.

ŠKORPIJA: Mlad Mesec u Ribama 19. februara pokreće energiju sezone i donosi talase pozitivne, sveže energije u vaš život. Ovde ima neke divne energije za nove početke i za fokusiranje na sve stvari koje vas ispunjavaju u životu.

Neka bude tačka da se opustite i igrate pod ovim mladim Mesecom. Dovedite sebe u stanje radosti fokusirajući se na male stvari koje vas ispunjavaju i donose zadovoljstvo. Kako se krećemo u mart, imamo pun Mesec u znaku Device 7. marta.

Ovaj Pun Mesec će vam skrenuti pažnju na ljude kojima odlučite da se okružite. Veoma je važno da u svom životu imate jake ljude koji vas podržavaju, pa pod ovim punim Mesecom, neka bude tačka da se okružite takvim ljudima.

Ako vam treba više zajednice u životu, ovaj pun Mesec će vam osvetliti put. Dan nakon ovog punog Meseca, Saturn pravi prekretnicu u znaku Riba. Saturn će ostati ovde naredne 2,5 godine i uticaće na vaše odnose.

Biće vreme da razjasnite šta za vas znači ljubav i šta znači biti dobar prijatelj. Dok Saturn završi u ovom delu vaše karte, imaćete dublje i zrelije razumevanje vrsta ljudi koji su vam potrebni u životu.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

STRIJELAC: Sezona Riba počinje mladim Mesecem u Ribama 19. februara. Ovaj Mlad Mesec će aktivirati probleme u vezi sa vašim domom i porodičnim okruženjem. Možda ćete morati da budete tu za člana porodice ili nešto u vašem domu može zahtevati vašu pažnju.

Ako ste želeli da ažurirate svoj prostor ili unesete svežu energiju u svoj dom, ovo je fantastična energija za rad. Ako shvatite da preuzimate ulogu čuvara za vreme ovog mladog Meseca, budite sigurni da imate vremena da napunite i svoju šolju.

Kada stignemo do kraja februara, imamo otvorena moćna zvezdana vrata zbog Sunca koje se poravnava sa kraljevskom zvezdom, Fomalhautom. Ako ste u penziji, ova energija se može usmeriti u osećanje veće svrhe i završetka sa svime što ste postigli u svom životu.

Šta god da se manifestuje, energija je veoma korisna, zato ostanite otvoreni za sve promene. Samo jedan kratak dan nakon punog Meseca, Saturn prelazi u Ribe gde će ostati naredne 2,5 godine.

Saturn u Ribama će vas voditi da se fokusirate na uspostavljanje ravnoteže u načinu na koji dajete i primate energiju u svom životu, posebno kada je u pitanju ravnoteža između kuće/porodice i posla i života.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

JARAC: Mlad Mesec u Ribama 19. februara je prvi glavni događaj u sezoni i donosi talase sveže energije u vaš život. Ovaj mlad Mesec će vas ohrabriti da govorite svoju istinu i da se povežete sa onim što zaista osećate u vezi sa nečim.

Govoreći svoju istinu može biti suočavanje, ali i osnaživanje. Mars će se vratiti svojoj redovnoj brzini i snazi od 17. marta pa nadalje, tako da će vam to pomoći da podstaknete svoj zamah i obezbedite da sve reči koje izgovorite budu u skladu sa radnjama koje preduzimate.

Saturn će se preseliti u Ribe 8. marta, što će nastaviti ovu temu potrebe da govorite svoju istinu i da se povežete sa onim što zaista osećate. Saturn će vam pomoći da skinete slojeve i maske kako biste se mogli suočiti sa svojom najvišom istinom.

Saturn će vam tada pomoći da to saopštite drugima. Dok je Saturn ovde u Ribama u naredne 2,5 godine, takođe se možete osećati kao da ste izgubili glas. Ovo je samo da biste zaista mogli da se povežete sa svojim osećanjem pre nego što progovorite.

To kako se osećate u vezi sa stvarima takođe može biti za promenu. Konačno, pun Mesec Device će osvetliti nebo 7. marta – kao što vidite, mart je naporan mesec! Ovaj pun Mesec će vam slati talase inspiracije, podstičući vas da naučite i proširite svoj um.

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

VODOLIJA: Sunce je upravo izašlo iz vašeg horoskopskog znaka. Nadamo se da ste za to vreme uspeli da upijete njegove zrake i unesete ih u svaki kutak svog života.

Imati Sunce u vašem uglu zodijaka može biti prosvetljujuće i pomoći vam da se vratite sopstvenom unutrašnjem svetlu. Kako ulazimo u sezonu Riba, osećaćete se spremni i puni energije da preuzmete ono što je pred vama.

Mlad Mesec u Ribama 19. februara, nosi talase sveže energije i ohrabriće vas da izađete u svet! Nema više skrivanja, nema više povlačenja, vreme je da izađete i iskoristite sve što život može da ponudi.

Razmislite o tome kako bi ta energija mogla da izgleda za vas, a zatim preduzmite akciju u nedeljama koje slede. Odgovarajući pun Mesec 7. marta pada u znak Device i vodiće vas da se fokusirate na svoje finansije.

Ovo bi bio dobar trenutak da sredite svoju finansijskusituaciju ili da kreirate novi budžet za rad. Glavni događaj za sezonu Riba 2023. je Saturnov prelazak u Ribe.

Ovo je ogromno jer je Saturn bio u Vodoliji poslednje 2,5 godine, ali sada je na putu da izađe! Osećaćete lakoću kada se ovo desi i možda će sav naporan rad koji ste radili konačno biti nagrađen!

[wpna_ad placement_id=”473997496694387_473997526694384”]

RIBE: Srećan rođendan! Vi ste zvezda sezone i mnogo toga se dešava u vašem horoskopskom znaku! Vaša sezona počinje sa mladim Mesecom u znaku Riba 19. februara. Ovaj pun Mesec donosi sveže talase energije pravo u vaše biće.

Osećaćete se obnovljeno i spremno da proslavite ovo novo putovanje oko Sunca. Ako se vaš rođendan približi ovom mladom Mesecu, godina koja je pred vama biće ispunjena novim prilikama i novim počecima.

Obavezno izađite i zgrabite ih! Kao Ribe, vi ste u najboljoj poziciji da osetite ovu energiju, pa je obavezno upijajte! Energija dostiže vrhunac 21. februara, ali će se zadržati nekoliko dana sa obe strane ovog datuma.

Kako se krećemo u mart imamo pun Mesec u Devici 7. marta. Ovaj pun Mesec će aktivirati vaše odnose. Možda ćete ući u partnerstvo sa nekim ili možda čak i upoznati nekoga posebnog.

Možda ćete otkriti da produbljujete svoju vezu i sa drugima. Ovo je odlična energija za vaše odnose i pomoći će vam da se osećate sigurnije i udobnije.

Dan kasnije, 8. marta, Saturn će se preseliti u vaš znak gde će ostati naredne 2,5 godine. Saturn je pomalo kao strog učitelj, ući će u vaš život da prepravi sve stvari za koje treba da preuzmete odgovornost.

Sensa.

error: Sadržaj je zaštićen !!